Aldrig mer!

Ja är så galet arg nu, o de har ja varit hela dagen, men nu är de nästan bara för mycket.. Ja tänker inte nämna några namn men de finns, speciellt en stor jävla idiot i min närhet. Fattar inte att man kan vara så fruktansvärt känslokall o korkad som hon är! Men men som man bäddar får man ligga, de ordspråket gillar jag! Skönt i alla fall att ja bara har 2 dagar kvar ihop med denna människa. Du är inte så jävla perfekt o felfri som du tror!!!! Sluta bete dig som om du är drottning av alla eller va fan du försöker vara! Väx upp för helvete!  Fy Fan o ALDRIG MER säger ja bara.. Nu har ja verkligen fått lära mig att man ska försöka undvika sånna männskor. Man ska gå efter första intrycket o va magkännslan säger. De stämmer alltid till slut. Har ingen lust att slösa tid och energi på idioter, finns så mycket bättre att göra av sitt liv.. Om hon vill vara en bitterf***a.. Varsegod.   
O Syster, ta inte åt dig, ja säger inte att du är felfri o de vet vi alla att ingen är. Men de finns folk som är så jävla mkt värre än dig. Oroa dig inte, vi fixar de här du o ja =)

Över till något annat, sista dagen på Kista idag, de va sjukt kul, träffa en gamal vän som stod i baren så vi jobbade hela kvällen ihop eftersom ja stod i spritkassan, galet kul. De va mkt folk o mkt röj, Trist bara att maten tog slut mitt i allt ihopa, gästerna blev ju inte allt för glada. Men de löste sig som sagt till slut o alla va lyckliga o glada! Åkte hem tidigt orkade inte va där, inte för att ja va trött utan av helt andra anledningar. Men fick i alla fall jobba 8 timmar på Kista o 6,5 på NK =)
 
En annan rolig sak är att Kevin vann idol =D Grattis!!
Tyvärr hann ja inte se programmet eftersom ja jobbade tills för någon timme sen, men ska kolla på webb tv imorn när ja vaknat.

K o grannen har fixat benkskivan till köket medans ja har jobbat, nu ligger den på sin plats, fastlimmad o skit snygg =) Lovar att lägga ut en bild när de är helt klart me kakel o allt! Tyvärr gick diskhon sönder när de skulle lägga den på plats, så imorn ska vi åka tillbaka me den skiten o reklamera den för att få en ny! Efter de ska ja o K hem för att kakla, haha de ska bli intressant, men vi klarar nog de bara vi vill =) Sen ska ja nog hem till min mamma ett tag o snacka lite skit o umgås. K o pappa ska tydligen fixa en del o då kan ju ja o mamma passa på o umgås!

Mika har åkt nu =( Usch vill inte tänka på hur länge hon ska vara bborta, de är för länge! Men men ja ska försöka överleva ja lovar =P  5 månader! Ja som tyckte de va länge när hon va borta i sommras i Magaluf, haha de va ju en baggis jämfört me de här. Men som sagt ja kommer åka upp till henne en eller fler ggr. De måste ja bara.

Om bara en vecka har ja semester =D Fy fan va nice! 22 december-5 Januari o efter de då börjar ja på de nya jobbet. Fan va ja längtar! Gaaalet kul ska de bli. Nej nu är klockan för mkt. Joppe o K sover redan. Ska gå o borsta tänderna o krypa ner i sängen sen.

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0