God Natt

Ja de slutade som ja trodde i "Den rätte för rosing" Hugo vann Lindas kärlek, de står väl i tidningarna imorn att de bara höll en månad o hon har en ny nu som heter någonting stiligt o är rik o äger massa klubbar hit o dit o bla bla bla. Men men ja hade rätt i alla fall o de är ju de viktigaste =P


  

Ja körde hem syster precis, sen gick ja en promenad me Joppe i regnet. Imorn blir de upp tidigt, då ska ja duscha o fixa håret o hej o hå, ingen sovmorgon imorn inte, haha. Senare på eftermiddagen ska ja till tandläkaren, han ska kolla lite o svara på lite frågor ja har. Efter de blire hem till Joppe o gå en promenad, förhoppningsvis i solen =) Ja o Li prata om att åka in o sola imorn igen, så de lär vi nog göra på kvällen. Ska gå o köpa friskis kort imorn oxå är tanken, men vi får se hur de blir me de =P haha

Nu ska ja ta me mina pojkar in i sovrummet o sova, vi behöver nog sova alla tre verkar de som. Litet åskmåln över oss här idag, haha. Men me lite sömn på de blir de bra igen!
Hörs imorn, Nattinatti

Tisdag

Hej alla glada!
Nu är ja på jobbet igen, efter några dagar ledigt i huvudverk =P haha
Men nu är de över o ja mår mkt bättre, idag är de "final" i Linda Rosings program "Den rätte för Rosing", ja vet, de är ett patetiskt program. Om man tänker efter så är de helt sjukt. Hon ska hitta den rätte som hon ska leva me resten av sitt liv. De två som är kvar nu är 19 o 22år, själv är hon nyfylld 35åring o har en dotter som är typ 16år. Va ska killarna säga när de kommer me Linda till sin släkt? Alla ser ju henne som hon som knullade i tv för feler år sedan. Hur kommer de se ut utåt egentligen? De har de nog inte ens tänkt på. Ja tror Hugo vinner hela grejen i alla fall, men han vill ju bara ha uppmärksamhet o status (hur man nu kan få de genom henne) att Linda inte ser egenom de, han är ju så Mediakåt! Jaja, syster kommer över o kollar me mig i alla fall. Sen blire långpromenad me K o Joppe o kanske syster.

De är lite jobbigt just nu, K blev av me bilen han fick låna på jobbet så nu har vi bara den gamla Mazdan kvar, o både ja o K behöver ju bil så nu är de lite jobbigt, men men de är bara att vänta på att de hör av sig från verkstaden o hoppas hoppas att de tar bilen o ger mig pengar! Hoppas hoppas

Nu är de inte många veckor tills Mika kommer hem. Saaaaknar dig raring!! Kom hem nu!!!! O nu är de inte långt kvar till Gotland heller! Wooohooo fan va skoj vi ska ha. Ja är så glad att ja ska dit två ggr i år, de kan bara inte bli bättre. Helt underbart!






hihi mys i massor. Nu har ja käka lunch o ska titta igenom allt som finns att göra resten av dagen på jobbet. Sen bär de ab hemåt, till Joppe o så blir de promenad förhoppningsvis i solen =)

Puss o Kram 

Måndag

Hej min vän!
Idag har ja varit hemma, har världens migrän. Tror att de är för att ja spännt mig o haft mycket i huvudet under helgen, plus att ja blivit väckt varje natt av att någon ringt. Men nu känns de som att de håller på att vända, fick skattepapprena o de va riktigt bra, får en hel del tillbaka, så semsetern behöver ja inte oroa mig för längre. Pengarna kommer ju inte förens vid midsommar, så kommer ha allt kvar till semestern. Nu i vecka ska ja få reda på hur de blir me min bil oxå, hoppas hoppas att de inte ska laga den, de kommer ta sån jävla tid då. Kan ju ta hur många månader som helst. Grannen Fredrik krockade ju förra sommaren o fick lämna in sin bil o de funderade på att betala honom istället men bestämde sig för att laga den istället o den va borta i 2 månader o efter de har han lämnat in den flera ggr för fel som uppkommit efteråt.. o ja vill o orkar inte va me om de. Sukc. Håll tummarna för att de tar bilen o ja får pengar så ja kan köpa en ny!

Idag va ja o pappa o Joppe ute på Bögsgård, jätte skönt o bra för huvudverken me friskluft. De blåste en hel del, så vi gick in i skogen o där va de vindstilla o jätte skönt! Vi gick förbi kossorna oxå, Joppe blev så osäker stackarn, han ville på ett sätt hälsa på kossorna men när han kom nära stutsa han därifrån o gick tillbaka o stutsa därifrån o gick tillbaka, så höll han på så flera ggr, haha gud va vi skratta





Nu väntar ja på K, han skulle till Täby o hämta en bil me Alexis, sen ska han o ja åka till Bromma djuraffär. Ska kolla lite leksaker o tuggben till Joppe. Ska kolla om ja hittar en bra bädd till honom som han kan ha uppe i dalarna o en bilbur oxå som ja ska ha i min kommande bil, va de nu blir =P
Senare ska K träna o ja tänkte åka o handla lite smått o gott. Juice, mjölk o pålägg o lite annat. 
Ikväll börjar Sjukhuset igen på tv3 klockan 19.30, första avsnittet av Färjan2 på kanal5 klockan 20.00  o sen är de ju spårlöst klockan 21.00 på tv4 =P Ojojoj va ja ska kolla TV ikväll om inte min huvudverk blir värre. Ja hoppas verkligen inte de, för ja vill åka till jobbet imorn o höra allt skvaller om Åre o va som hände, en fågel har viskat i mitt öra att de va en del saker som hände där uppe o att de va en del som hittade varandra, haha så de ska bli skoj!

Nu ska ja mysa me Joppe lite, han är så söt. Min lilla älskling, kolla bara


Vilken skit vecka

Förlåt för dålig uppdatering men slutet av denna vecka gick inte riktigt som ja ville. I Torsdags när ja skulle hem från mamma o pappa, möter ja en stor Pick-Up på vägen hem, som är över på min sida av vägbanan, han drar på hellyset o ja blir totalt bländad o kör in i en stolpe... De gick ju inte så fort o ja o Joppe är helt Ok, men bilen står o väntar på att bli undersökt o de säger att ja antagligen inte kommer få tillbaka den, utan kommer få ut pengar på försäkringen. Så de är ju skit tråkigt, verkligen, ja som älskade Polarn, men men man får ju inte vara för lycklig lixom.. Eller va säger ni.
I fredags va ja me K hemma hos mamma o pappa o kolla Let´s Dance, min favvo vann, Magnus o Annika va båda värda den vinsten, så som de har jobbat =) Åkte hem o somna tidigt.
Lördag, va ja me Li i stinsen o kolla kläder o skor, käka kyckling med röd curry på wooken, mums! Åkte hem sen o va me Joppe o tog en jätte långpromenad på 1 timme o 40 min i Edsviken. Sen åkte ja o Li o solade på Solkungen i stan, efter de åkte vi hem o mööös i soffan o snackade gamla minnen. Natten till söndag fick ja ett samtal, de va min syster som blivit bestulen på sin mobil inne i stan o hon va både snurrig o själv inne i stan en lördag natt, så de va bara att hämta hem henne... Kan ju inte somna om o veta att hon sitter där utan mobil o va som helst kan hända. Men hon har nog lärt sig en läxa av allt som hände. Så ja, denna vecka va inge vidare.

Kommer få veta hur de blir me min bil i slutet av denna vecka. Ja vet inte riktigt va ja hoppas på, på ett sett vill ja ju så klart ha tillbaka min bil, de är ju ändå min första egna bil, men på ett sett vill ja inte ha tillbaka en krockad bil, de finns så mkt som kan va fel o komma fram senare. O egentligen skulle ja vilja ha en liten större bil eller en kombi så Joppe kan sitta säkert i bak i en bur. Men som sagt vi får väl se va som händer o va de säger på försäkringsbolaget, de är ju de som ska avgöra om de tycker att de är värt att laga den eller ej.

Jaja nu ska ja sova o få nya krafter o se fram emot en ny roligare vecka!
Ha de gott o ta hand om er!
Puss o Kram

En annan sak





Alla har väl sett alla de här reklamerna från Gina Tricot? O deras modell, norske Pernille Holmboe, är ju bara hur snygg som helst i alla reklamer o på alla bilder, men nu, reklamen som går nu oroar mig lite, haha. Hon är ju alltid snygg i allting, o allt sitter som sytt för hennes kropp, men dessa "harem" byxor sitter till och med illa på henne, hur illa kommer de inte sitta på alla andra då =P




Njaa ja vet inte riktigt om ja kan bestämma mig för va ja tycker om de. Okej en sommarkväll upp i stugan eller en skön lugn kväll hemma. Men att ha på sig de ute bland folk eller klä upp sig me de... Nää de är nog ingenting för mig. Som vi prata om igår, ja o Madde o Vanessa, Okej när man står still, men så fort du går ser de ju för jävligt ut. Nej bojkott på de där för min del =P


Torsdag

Hej mina sötnosar!
Idag är de ännu finare väder än igår, helt blå himmel o sol, underbart! Försvinn vinter! Tog en liten sovmorgon idag, kom till jobbet 08.45, inte så farligt. De är bara ja o Erland här idag, Kim o Daniel skulle oxå va här men de har inte kommit. Resten är i Åre o ska ha de kul. Vi som är kvar fick förhinder o kunde inte följa me. Mitt hinder är att K är borta, Syster behöver mig hemma, vill inte lämna Joppe igen o så är de bara allmänt skönt att bara vara hemma, me tanke på att ja varit borta i två veckor innan.

Igår va de en vecka sedan vi klarade körkortet. Helt galet va veckorna går fort! Snart är de April o snart är de sommar! De va ju voffeldagen igår, så ja o mamma o pappa hade voffelkväll hemma hos de. Tyvärr hann inte syster hem till vofflorna, men men. Syster sov hos mig igår igen, skönt me lite sällskap =)

Idag håller ja tummarna för Mika, berättar sen varför =) hahah de är en hemlis!

Senare idag ska ja klippa mig, klockan 13.00 inne på Björn Axén. Ska åka hem o lämna bilen, sen möta syster så ska vi åka in tillsammans. Efter klippningen ska vi försöka hinne me en solning, men vi får se hur de blir. Ikväll ska ja i alla fall hem o städa o fixa, toaletten ska skina, köket ska glänsa o de ska lukta gott i hela lägenheten. Nybäddade sängar blire imorn innan K kommer hem. SAKNAR DIG!

Igår va ja i Stinsen me Madde oxå en snabbis efter jobbet. Köpte en jacka, leggings, hårborste o leksaker till Joppe. Lägger upp bild på jackan ikväll, den är jätte fin. Nu saknar ja bara en svart "snygg-jacka" sen kan ja lugna mig på jackfronten lite tror ja =P haha

Jaja, nu ska ja hitta något att försöka göra, även fast allt är gjort o ingen kan ge mig nya uppgifter =P Ja får väl städa eller något! Hörs senare!

Puss o Kram

Onsdag

Hej mina vänner.
Idag är de onsdag, de är jätte jätte fint väder ute, helt underbart! Nu känns de verkligen som vår. Satte mig utanför företaget o hittade ett ställe där de va lä, helt underbart, solen värmde jätte skönt! Tänk om all dum snö kunde försvinna idag o sen aldrig mer komma tillbaka, eller ja i alla fall vänta till November =P haha

Igår va ja me syster. Vi gick hem till Madde en stund, sen körde vi henne till Kista, hon skulle sminka sig där inför fotograferingen me Bingo. Hoppas de gick bra, ser fram emot att se bilderna! Sen åkte vi hem till Joppe o lekte me honom. Klockan 19.00 mötte vi upp Li vid ett solarie i Väsby. Men nej där va de skit dyrt o konstiga solarie, så vi åkte in till vårat vanliga ställe, Solkungen i stan, de finns inge bättre solarie =) haha Efter de åkte vi hem o kollade på alla program vi skulle se, sen la vi oss i sängen o kolla lite film. Sen va de dags att sova. Syster ligger fortfarande kvar hemma hos mig o sover, hon börjar inte förens klockan 11 =)

Idag är de ju löning! Har sån lust att åka o shoppa gärnet =P Men ja har ju lovat mig själv att ja ska spara pengarna, men något litet måste man väl få köpa? haha jaja vi får se var de slutar, ska lägga undan några tusenlappar i alla fall!

Nej nu måste ja jobba.
Puss o Kram

Tisdag

Hej!
Idag är de tisdag, solen tittar fram ibland, men de är ganska kallt ute fortfarande. Kan inte bara all snö försvinna nu. Orkar inte me den längre. Vill ha värme o grönt på träd o buskar o mark =P o åka båt på de blåa fina vattnet o bara ha de mys i värmen. Suck... Men de kommer väl snart hoppas ja. De är ju snart April, då brukar ju värmen komma till Sthlm!

Idag hoppas ja att mitt riktiga körkort kommer. Trodde de skulle komma hem igår, men nej. Madde o Lina fick sina igår men inte ja. Men idag ska ja fan ha de o så är de! haha. Annars blir ja sårad!
Om 20 min ska ja åka hemåt till Joppe o ta en promenad me honom o pappa. Sen tillbaka till jobbet, fixa lite fakturor o sen blire hemåt. Idag ska syster sova hos mig, hihi. Som ja skrev igår ska vi kolla "Den rätte för Rosing" o "Desperate Housewives" gud så mysigt vi ska ha de =D o innan Tv myset ska vi åka o sola me Li. Vi har hittat ett nytt ställe (i alla fall för oss) som ligger i Väsby som vi ska testa. Berättar sen om de va bra eller ej. 

O du Madde, ja följer gärna me o dreglar me dig på bion! Han är HET som få =) Mums!



  


Måndag kväll

Usch nu är ja trött. Idag har ja bara varit me syster hela dagen, hämtade henne efter jobbet så åkte vi o köpte varsin VeggoRulle i Sollentuna på Flasses, underbart god. Kanske inte världens nyttigaste mat. Men men god va de i alla fall! Efter VeggoRullen åkte vi hem till mig o titta på "Masjävlar" haha vilken sjuk jävla film, depp film typ =P fast galet roliga repliker! Sen kom pappa o hämta henne o ja o Joppe gick ut på en promenad, as kallt ute. Mycke fukt o lite kyla är ingen bra kombination!

Nu ska vi kolla på de sista på "Spårlöst" sen ska vi lägga oss i soffan o kolla på något annat, vet inte vad än, men är inte så trött så måste göra mig trött =P  haha. Sen har ja en tvätt som är klart 22.30 så måste vänta på den me =)
Imorn blire jobb igen o mys me syster. Vi ska kolla "Den rätte för Rosing" o ha myskväll, så ska hon sova över här me. Mys Mys =D

Nej nu ska ja busa me Joppe o sen sova!
Puss o God Natt

Good Morgon

Hej mina vänner!
Måndag igen, herregud, helgen bara flög förbi. Men men förhoppningsvis är de väl helg snart igen =) haha
Igår va en dag full av saker. Handlade, Åkte ända till Tullinge o hämtade min syster, hon va lite ledsen, men de löste sig till slut, sen åkte vi hem o myste hos mamma o pappa ett tag. Klockan 19.00 hade ja tvättid så åkte hem o tvätta o städa hela lägenheten, de blev sååå fint. Sen kom K hem så kollade vi på sista Beck, den är bra den =) Sen gick vi o la oss. K gick upp 04.00 idag, han ska iväg på båttest hela veckan så ja blir själv denna vecka me. Men men vi får väl ses nästa vecka då =P 

Nu ska ja klä på mig de sista o gå upp till bilen o sen hämta syster i köra henne till skolan, så hon kommer i tid. Sen bär de av mot Väsby o jobbet igen. Idag blir de mkt cad jobb o ekonomi. 
Skriver mer från jobbet!
Puss o Kram 

Söndag

Good Morgon!
Igår blev de mycket pyssel hos syster. Oj va vi höll på, de va ost o vindruvor, ost o kalkon, köttbullar o saltgurka på tandpetare, körsbärstomater o skinkost, baguetter o vitlöksost, toast skagen o mycke annat gott =)
De blev jätte bra till slut i alla fall o syster va mycket nöjd me allt, så de va skönt.


Syster o Lucas (pojkvän)


Min fina tallrik me vindruvor o ost, kalkon o ost =)

Senare på kvällen va ja me Li, vi åkte in till stan o solade lite, mycket nice, sen åkte vi o handla på Donken för en gångs skull. Ibland är de bara så gott me skitmat, men efter en måltid är man inte så sugen längre =P haha Sen åkte vi hem o kolla Robinson som va helt Okej, sen blev de en tur i Sollentuna sen hem o sova.
Idag blir de städa o handla o mysa me Joppe. Har tvättid ikväll så de blir inte mycket annat än att va hemma o tvätta ikväll. Imorn är de jobb igen som gäller. Helt galet va helgen går fort, man hinner ju inte göra någonting känns de som. Men snart är de påsk o några röda dagar framöver, de ska bli skönt!

Hörs senare!
Puss o kram

Norberg resan


Stationen vi kom till me tåget, därifrån tog vi buss till Norberg


Sötnosen Madde på stationen


En liten håla vi åkte förbi =P


Vårat vackra "stora" kök i lägenheten 


Våra sängar =)


Haha en sko som ja o Madde hittade som va GIGANTISK, den skon brevid är min o är strl. 37. Den andra skon är en 48, ja o Madde trodde de va minst strl. 58. Haha galet.

Lördag

God morgon =)
Innan ja åkte till mamma o pappa igår tog ja en promenad i Edsviken me Joppe. De va så skönt. Solen värmde lagom mycket, helt vindstilla o massa fåglar som kvittrade.







Igår gick de som ja trodde, mina favvosar stannade kvar i Let´s Dance, nu är den svåra frågan vem de är som vinner. Hoppas Magnus egentligen, för han är den som gått från dålig till grym, o me tanke på hans kroppsstorlek är han jäääätte duktig tycker ja =)

Sov hos mamma o pappa igår, va alldeles för trött för att åka hem, så lånade systers säng o somnade bums, haha. Nu är ja hemma hos mig o har precis duschat. Min syster ska ha lite folk hemma ikväll så ska hjälpa henne me all mat o sånt som ska förberedas innan. Vi ska ses vid 13.00 hemma hos mamma  o pappa. Ikväll ska ja bara ta de lugnt, kanske träffa Zandra eller Li eller någon, de lär väl visa sig. Tänkte faktist kolla på "Nya Robinson", kollade ju så mkt på det de första gångerna de gick. 

Jaja, nu ska ja bara ligga i soffan några minuter o kolla film, sen blir de städa o sen hem till mamma o pappa igen! 
Ha de gott!
Puss o Kram

 

Suck!

Ja orkar inte sitta här längre nu, den här dagen har gått så jäklarns sakta! Fan klockan är ju bara 15.20... Va ska ja göra i en timme till lixom! =P Jaja...
Åkte hem till Joppe på lunchen, vi otg en 30min promenad, sen hem o åt o sen va de bara att åka tillbaka till jobbet. Har planer på att åka till Bromma Djuraffär me Joppe efter jobbet. Men kanske gör de imorn istället. Mindre trafik då.. Ja ska i alla fall till Rusta o köpa schampo o lite annat smått o gott efter jobbet. Sen ska ja hämta min lille vovve. Sen ska ja åka någonstans o ta en promenad me honom o sen åka till mamma o pappa o mysa =)Tyvärr är inte syster hemma ikväll, men ja får träffa henne imorn. 

Hoppas K har de bra uppe i Sälen, o att han tar de lugnt i backen. De kan hända så mkt läskigt.. Men han är duktig så de går nog bra. Hade varit askul att få följa me upp o träffa Mika. Saknar dig min vän! Fan va skoj vi ska ha i sommar i alla fall! Gotland vecka 29 me de andra tjejerna! Wohoo =) Satt o kolla på bilder igår från förra sommaren, hösten o vintern. Fan va mkt skoj vi har gjort. Helt galet! De ska bli minst lika kul nu i sommar. Längtar tills du, Mika, kommer hem från Sälen för alltid =) hahaha 



Nej nu ska ja småfixa lite här sen blir de hemgång för mig!
Puss Puss
  

Fredag!

Hej mina vänner!
Idag är de fredag, underbart. Har inte varit hemma på så länge o bara varit, så de känns som om de va jätte länge sen de va Fredag. Uppe i Norberg fanns de inget som hette helg o ledigt =P Självklart hade vi de ledigt, men hjärnan har gått i 200 o man har varit nervös o allt möjligt. Men nu kan man äntligen andas ut o bara ha de lugnt o skönt o ta långpromenader me Joppe!
Igår åkte ja ju till Onoff i Stinsen o skulle fixa med min kamera, ja kom dit ca 17.00 o fick hjälp ganska direkt, men fan vilken tid de skulle ta sen då! De skulle ringas, skrivas papper, ringas igen o skriva lite mer papper =P Men till slut tog de emot min kamera o ja fick en helt ny, på försäkringen. Fick den nyare modellen av den ja hade, Nikon s220.




Så ser den ut =) Mycket vacker!
Sen blev de middag o presentöppning för min syster, hos mamma o pappa. Hon fick filmen Masjävlar av mig, hon kan alla citat ur den filmen o har tjatat om den så länge nu, så köpte den. Sen ska hon o ja ut o shoppa lite skor. Hade ett par som ja ville köpa till henne men de va slut i hennes storlek. Men vi ska nog hitta ett par nya =)

Idag ska ja åka o handla me mamma, sen blir de middag o fredagsmys me mamma o pappa hemma hos de o me Joppe så klart =) Imorn ska ja städa o tvätta o göra de lite vårfint hemma i lägenheten. Ska sätta mig nu o kolla på nya gardiner o lite annat smått o gott! 

Hörs senare! 
Puss o Kram
 

Back at work

Sitter här på jobbet, me hundra saker att göra. Helt galet. Fakturor, ritningar, mail, telefonsvar, folk på semester, resan till Åre på onsdag o 100 saker till har ja just nu i huvudet. O till råga på allt ska ja hem på lunchen för att säga hejdå till K o gå ut o gå me Joppe, sen ska ja åka o handla till företaget plus fixa en tårta för de ska fira mig här idag =P haha snällt att ja får fixa tårtan då va =) haha

I eftermiddag ska ja åka o lämna in min gamla kamera o få ut en ny. Sen ska ja hem till syster i fira henne me mamma, pappa, hennes pojkvän o moster plus familj =) Gott o äta o gott sällskap ska man inte tacka nej till. Imorn är de fredag igen, ska nog käka hos mamma o pappa då, eftersom K är borta hela helgen. Sen blire Let´s Dance som vanligt. De börjar verkligen dra ihop sig nu. Håller på Laila eller Magnus, ja kan inte riktigt bestämma mig vem ja tycker ska vinna. Laila har ju alltid varit duktig, samtidigt som Magnus har blivit så sjukt duktig även fast han är så stor som han är. Haha svårt val! 

Nu tickar klockan iväg här, måste få lite gjort innan ja ska gå.
Puss o Kram

GRATTIS SYSTER!

Grattis Grattis älskade syster! Bara ett år kvar tills du blir myndig, herregud! Med risk för att låta gammal nu men, fan va sjukt egentligen att du är 18 år om ett år. Du får ta körkort, gå på krogen, ansvara för din ekonomi o allt i skolan o bla bla bla. Ojojoj =D 
Grattis Grattis i alla fall världens bästa syster! Älskar dig så mycket! 

 

KÖRKORT!!!

Vem klara körkortet idag, jo jag, jo jag =D Wooohoooo! Ja är så glad, de är helt galet! Uppkörningen gick som en dans, o både Madde o Lina klarade sig med! Känns underbart att vi alla tre fick de vi va ute efter! Hihi se upp på vägarna nu =P haha

K kom o hämta mig vid Sollentuna me "Polarn", så fick ja köra hem till mamma o pappa.  Där firades de me skumpa o allting, tog bara en munn, sen va de god rostbiff me klyftpotatis o rödvinsås! MUMS! Sen blev de ut o åka me syster o hennes pojkvän. Skoj skoj =) 

Imorn åker K till Sälen me sin pappa, är borta till söndag kväll. Kul att vi fick ses sån lång stund nu när ja varit borta i 2 veckor =P haha nej men de klart han ska åka iväg på lite skoj me sin pappa. Ja o Joppe ska va ute o åka i Polarn o träffa Madde o Stella o mamma o pappa o syster o alla andra =) haha Men se upp för den blåa faran ute på vägarna =D hahah

Ja ska sova nu, nu är klockan för mkt igen, ja som kommit in i en sån bra dygnsryttm där uppe, så förstör ja den direkt när ja kommer hem. Jaja, får väl skylla mig själv!

Hörs imorn, då fyller syster 17 år =)
Puss o Kram 

Klar för idag!

Nu är ja klar för dagen! Har kört me både Tanja o me Igino. De gick jätte bra båda gångerna o ja fick bra kritik av Igino så de känns kanon. Men vill inte ta ut någonting i förväg nu, bara för att han varit uppkörnings gubbe förut, så kan de ju gå fel imorn i alla fall =P haha Nu är de riskutbildning här på skolan, inget vi behöver gå på men vi får va me om vi vill. Lina ska va me men ja o Madde känner att vi inte riktigt orkar va me så vi ska gå hem o bara sitta vid tvn o slappa o ladda för imorn =)

Ikväll är de ju "den rätte för Rosing" igen, o "Desperate" så e är va vi ska ägna kvällen åt, sen blir sova o sen upp imorn o ha körlektion me Tanja innan vi ska åka o köra upp =P GALET =D Imorn gäller de allihopa! Så håll tummarna, helt enkelt!!
Nu ska ja o Madde hämta ut biljetterna till buss o tåg imorn på konsum o handla något att äta samtidigt.
Ha de kanono tänk på mig imorn!

Puss o Kram

WOHOOO!!

Ja är så glad!!!! Ja klara teorin igår =D 57 poäng av 65 fick ja! Lina o Madde klara sig oxå, Lina fick 60 poäng o Madde 56 poäng! Vi år så jävla bra! Men vilken helvettes dag vi hade. Vi skulle skriva teorin från början 08.30 i Falun, vi åkte från körskolan vid 06.30, va framme i Falkun klockan 08.00, tog kort o allting o så kommer de ut o säger att de är fel på deras system så de kommer bli lite försenat. Efter en timme kommer de ut o säger att de kommer vara försenat till 12.30, så vi går ut o kollar stan i Falun. Madde köpte skor o en sparkdräckt o Lina köpte oxå skor o ja hittade en skjorta, jätte söt. Lägger upp en bild sen när ja kommit hem. Sen i alla fall gick vi tillbaka till vägverket o skulle skriva provet, men nej då är de ännu mer försenat, o de vet inte om de i över huvudtaget kommer få igång de. Men vi satt kvar o vid 3 tiden fick de igång några datorer så vi fick skriva provet till slut. Sen åkte vi hem, halvvägs hem fick ja sån huvudverk, riktigt illa. Men fick massage av Lina o då släppte de en hel del. Vi firade me att käka plankstek på värdshuset i Norberg. Mums va gott de va =D Sen gick vi hem o kollade på Tv. Ja somnade innan 20.00 o vakna upp en stund o kolla på lite av Spårlöst, men somnade fort igen. Sedan vaknade ja 06.30 idag, kunde inte somna om. Så gick upp efter en stund o klädde på mig o gcik ut på en ptromenad i Norberg. Ville inte va hemma o störa Madde o Lina som låg o sov. Nu ska ja snart gå upp till Ica o köpa något gott till frukost! 
Senare idag blire körning me Tanja 12.00-13-40 o me Igino 15.20-17.00, ska bli skoj! O imorn gäller de, uppkörningen, lova att hålla tummarna allihopa!

Ja har berättat att min kamera gick sönder fösta dagarna i Norberg va? Ja åkte i alla fall till Onoff i Kista me min kamera i helgen, o de sa att ja ska få en helt ny kamera istället. Men de kunde inte hjälpa mig just då för de va helg, så ja ska åka dit på onsdag när ja kommer hem o få uten helt ny kamera. Känns kanon! Så då kommer de bli fler bilder här igen på bloggen!

Nu ska ja gå o handla, vi hörs senare.
Puss o Kram

Jobbigt att va liten

Nu har vi varit i hundgården o lekt me hundarna. Stella löper för tillfället o de va Joppes första möte me detta så han visste inte riktigt hur han skulle hantera de, först blev han glad, sen snurrig, sen grinig o ledsen o nu är han helt psykiskt slut o ligger här på soffan o sover. Stackars liten kille! 
Nu ska ja hem till mamma o pappa o hämta mina saker, sen till Ica Maxi o handla lite smått o gott me mig upp dit =)
Sen blire Norberg nästa, ska bli helt underbart att åka bil upp dit, slippa sitta på de där tråkiga tåget o byta till buss o bla bla bla. Tack Älskling för att du kör oss upp dit!!

Nu hinner ja inte skriva mer!
Puss Puss
 

Söndag

Hej Hopp!
Har inte haft tid att skriva någonting sen ja kom hem.
I fredags kom vi till Sollentuna vid 14.50, underbart att va hemma. Pappa kom o hämtade oss vid Sollentuna Station, så körde vi hem både Lina o Madde till sig, från Lina körde ja min bil o så åkte vi o hämta syster vid Rudbeck. Vi åkte på en liten tur bort mot Väsby o runt, sen hem till Joppe =) Min lilla gullegris =D
Sen blev de promenad me Joppe hem till mamma o pappa, sen middag o mys framför Let´s Dance där hemma. Så jävla bra att Eliisabeth åkte ut, nu är de en jämn tävling igen. 

Igår va ja me K hela dagen o bara hade de mys, sen vart de middag hos mamma o pappa igen me moster Eva o henns familj. Sen blev de melodifestivalen, o va fan hände där?!? Va chockade vi va allihopa när de va klart, Måns fick ju knappt något poäng alls av telefonrösterna, o E.M.D o Alcazar o alla andra?! haha ja där ser man att va som helst kan hända i en sån där tävling. Men tack o lov att Ugglas inte vann, då är hon operasångaren 100ggr bättre. 

Nu sitter ja i soffan me Joppe o bara har de bra. K ska köra mig o Madde till Norberg idag, han är så underbar! Lina hade redan bokat tåg o kommer åka me de. Vi ska åka runt 14.00 tiden, o sen blir de repetion hela dagen på teorin uppe i Norberg. Imorn klockan 8.30 skriver vi teorin uppe i Falun, galet, men de ska fan gå bra nu! HÅLL TUMMARNA!

Nu ska ja gå o fixa lite frukost o sen ta en tur till hundgården me Joppe, Stella o Madde tror ja! Hundarna måste ju sakna varandra, de har ju inter setts o lekt på jätte länge nu. 
Ja kommer inte ta me datan denna gång, ska inte ha me mig mkt packning alls, orkar inte släpa på så mkt. Så nu kommer vi bara ha datorerna som finns på körskolan. 

Skriver något innan ja åker eller när ja kommit fram =)
Puss o Kram 


Bye bye Norberg

Hej alla söta =)
Sitter nere på trafikskolan nu o umgås lite me alla innan man ska åka. Vi har blivit så många här den senaste veckan, helt galet. Vi är allt som allt 12 plus vi tre =) När vi kom förra onsdagen va de bara vi plus 5 till =P Men de är mys me många o kul att lära känna några stycken till. haha känns som vi har blivigt en liten familj här =P hahha
Vi ska gå till bussen om typ 20-25 min så vi inte missar den. Har köpt två tidningar som ja kan läsa på bussen o tåget, så tiden går fort!
Nu längtar ja hem så mkt så ja vet inte va ja ska ta vägen. Direkt när ja kommit hem ska ja ta ut Joppe på en promenad o gå över till mamma o pappa så ja hinner träffa syster innan hon ska till sin pojkvän, o så ska hon va borta hela dagen imorn me så hinner nog inte träffa henne mer innan ja ska tillbaka till Norberg. Ikväll vet ja fortfarande inte hur planerna ser ut, men vill ut o köra me Pärlan! Vill ut o åka i Sollentuna o tänka på allt som Tanja har lärt mig, o se om ed går bra här hemma utan att ja har Tanja vid min sida. De är verkligen inte långt kvar nu, 4 dagar kvar sen är den stora dagen här =P o o bara 2 dagar kvar till den andra stora dagen, haha galet. Men tänk, om 5 dagar o typ 3 timmar kan ja ha körkort, om ja skärper mig o kör som en gud =D haha HÅLL TUMMARNA!

Nu ska ja gå o kolla va alla tog vägen!
Puss Puss

Sista natten för denna gång

Usch va dålig ja har varit att skriva i bloggen denna vecka, förlåt.
Idag hade ja ju körlektion klockan 08.00-09.40, de gick jätte bra o enligt Tanja är ja helt färdig nu, men ja har lagt till några repetion lektioner bara för att vara på den säkra sidan lixom. Men nu är ja helt klar me all teori, de är underbart! Men samma sak där, ska sitta hemma i helgen o pugga o plugga. Skriver ju på måndag morgon.. Oj va nervösa vi kommer vara, känner nerverna redan nu =D

Imorn är de hemresa, ingen körlektion innan utan bara teori. Pappa möter upp oss i Sollentuna någon gång efter 15.00 o kör hem oss me alla väskor o allting, så vi slipper släpa de ännu mer, tack Pappsen =D

Sen blir hem till min lilla vovve =D Pappa o K ska hålla på o köra o lämna pappas motorcykel imorn, så ja får väl träffa K senare på kvällen... Saknar ju honom så mkt, men får hålla mig lite till, haha. Ska försöka hinna me o träffa syster me...

På kvällen blir de nog vara me mamma o pappa o K, kanske träffar Li senare på kvällen om hon inte har något annat för sig. Lördag blir de Melodifestival-kväll hemma hos mamma o pappa. De blir de två, ja o K o Joppe, Moster Eva o hennes sambo Micke o kusinen Oliver o kanske Isabelle. Ska bli mycket trevligt.

Söndag åker vi tillbaka till Norberg vid 13.45 tiden tror ja, suck, va nervös man lär va då. Men ja har lovat mig själv att nerverna inte ska få ta över, de är inge bra o då går de inge bra. Viktigt att ta de lugn, tänka på miljön o logiskt så kommer man långt!


Försöker lägga in lite bilder från lägenheten, men de går inte rikgtig. Så de verkar som att Ni får se de imorn istället =P

Jaja nu ska ja försöka få lite sömn, tänkte gå upp me Madde o Lina vid 08.00 imorn, när de ska köra, så ja får lite tid att duscha o sen plugga lite till på körskolan =)


Sov så gott!
Puss o Kram



Onsdag kväll!

Nu är klockan snart 21.00 =) Vi sitter i lägenheten efter en låång dag. Klarade en till del på teorin idag så nu är de inte långt kvar. Sen blev de teorilektion mellan 17-20 o sen hemgång o en varm o skön dusch. Madde fixade nudlar me biffsmak, gottis =D Sen ska vi se "Greys Anatomy" så klart, haha va annars när Madde är i närheten. Imorn är de körning klockan 08.00 som gäller, sen pluggning hela dagen o sista teorilektionen me Karin imorn mellan 17-20. På fredag ska vi åka hem me 11.47 bussen, är väl hemma i Sollentuna senast vid 15.00 tiden. Ska bli så skönt att komma hem, kan inte säga de för få ggr, saknar min älskling K, min vovve, min syster, min familj o min säng. Snacka om att ja är en hemma människa. Ja klarar inte av att va borta länge ja inte =P haha O ja som sa att vi skulle va här i 2 veckor i streck utan att åka hem, från början. Nu har vi varit här i 3 dagar bara, o ja längtar redan hem. Galet.

Jaja, nu ska ja torka håret o sen gå o lägga mig, måste ju va pigg imorn tidigt på morgonen =) haha

Puss o Kram

Haha

Har kört en dubbel lektion me Tanja o de gick kanon, ja köpte till en extra lektion för att vara mer än godkänd innan ja åker till uppkörningen. Varför inte ta en extra liksom, de känns mkt mkt bättre nu i alla fall. Gud va mkt hjälp man har fått här, helt otroligt. Madde anser de redan är klar me körningen så de är ju jätte bra, men hon har ju kört mycket mer än mig innan o alla är ju olika så.. =) Ja är i alla fall mkt nöjd me min insatts denna vecka. 
De ska bli otroligt skönt att åka hem på fredag, vi boka biljette idag, känns lite dumt för ja kan egentligen åka hem redan imorn kväll efter teorin o få va hemma o sova i min sänge länger, men men ja har ju bokat nu så va ska ja göra. O både Madde o Lina kör på ferdag morgon så måste ju vänta på de... Men de börjar kännas att de är nära nu i alla fall. De är ju bara 4 dagar kvar sen är de Måndag o skrivning, o 6 dagar kvar sen är de uppkörning! Galet...

Satt o hjälpte Malin me teorin, fan va ja garva. Eftersom vi varit här 4 dagar längre än de andra, har vi ju hunnit plugga lite teori o sånt, så vi sitter som lärare inne i datarummet. Alla frågar oss o vill att vi ska hjälpa de me frågorna i förklara varför o hur o när =P Men de är bra träning för oss me så, de är inte mig emot i alla fall =)

Nu ska vi snart gå o käka på någon restaurang här tror ja, orkar inte laga mat riktigt. Håller på att hungra ihjäl känner ja, mat mat mat!!

Hörs senare!
Puss Puss

Onsdag

Gud vilken dag vi hade igår, först hade ja o Lina körlektion från 10.00-11.20, efter de sprang vi o köpte något att äta på Ica, 11.40 va de dags att åka till Halkbanan i Västerås, de va ja o Lina o en annan tjej skulle åka. Vi hade med oss en lärare som hette Jerry. I lördags fick ja höra av en annan lärare som heter Eva att Jerry skulle va hård o kunde va riktigt elak mot elever, så ja va faktist lite halvskraj att köra me honom. Men ja satte mig i bilen o hälsade på honom o han verkade ju inte alls farlig... Efter en galet rolig dag på halkbanan o mycket kul i bilen fatta ja inte hur hon kunde säga så om Jerry, han är den bästa körskoleläraren ja åkt me här =P Så nu har ja lärt mig att inte lyssna på va de säger om varandra här, haha. Han va ju världens snällaste! 
De va i alla fall galet kul på halkan, bilen flög överallt o vilken skillnad de är att ha ABS bromsar mot att inte ha några alls. Tur att min lilla pärla hemma har ABS =D
När vi kommit hem från halkan va de bara 40 min kvar tills våran teori lektion började, så vi gick upp till Konsum o handlade lite, ja köpte potatissallad o kalkon, lite dricka o vindruvor. Sen va de teorilektion från 17.10-20.00 som vanligt. Sen va de stress hem för att kolla på "Den rätte för Rosing" o sen "Desperet" sen fick ja massage av Lina, underbart! Sen va de kolla TV o sova =) 
Idag är de körning kl 10.00-11-40, efter körningen ska ja kolla Solariet om man kan få ta sig en solstund =P efter de har ja tänkt att gå hem o bara plugga o hade bra. Vi ska tydligen käka lunch vid 14.00 tiden. Lina ska köra 15.00 i ville ha lite mat i sig precis innan! 

Saknar mina små älsklingar där hemma. Vill egentligen bara åka hem o bara vara me de, men ja måste ju va här till Fredag senast. Sen ska ja hem o va hemma tills söndag, vi åker tillbaka vid 14.00 tiden på söndag tror ja. Vi ska ju skriva vid 08.30 på måndag, vi åker här ifrån lite innan 07.00, därav måste vi åka tillbaka redan på söndag.

Nu ska ja gå upp o käka lite frulle innan ja ska köra!
Hörs senare!
Puss o Kram

Tillbaka i Norberg

Hej min vän!
Nu är ja tillbaka i Norberg me Madde o Lina. Vi åkte från Sollentuna me 08.20 tåget, köpte lite frukost på Pressbyrån o gick sen till vårat tåg  som gick 08.55 från centralen. Åkte till Avesta Krylbo o tog bussen vidare till Norberg =)
Direkt när vi kommit fram fick ja en körlektion me Johan o Madde skulle köra me Tanja, Lina fick gå hem o plugga lite, hennes lektion började inte förens kl.13.20. Johan va jätte en bra lärare, sa massa saker som ja ska tänka på nu när ja är ute o kör. Tack tack =)
En annan sak som va galet, va när vi kom till körskolan, sa de i receptionen att de hade kommit två tjejer till från Sollentuna. Haha är världen liten eller är den liten =P o de va inte vem som helst heller utan Malin Hellström, som ja gått i skolan me både på Helenelund(högstadiet) o Rudbeck (gymnasiet) sammtidigt =) haha, hon kom hit igår o ska va här i två veckor så de blir skoj! hihi! Hon hade me sig sin kompis Diana tror ja hon heter, hon gick oxå på Rudbeck men känner inte henne så bra! =P

Nu ska ja läsa lite i körkortsboken o sen blire slappa fram till 17.00, mellan 17-20 har vi teorilektioner me lärare o allting, ska lbi intressant! Sen har vi bokat in att se Spårlöst på 4an klockan 21 =) haha
Imorn ska ja o Lina köra halkbanan, Madde slipper, hon gjorde den typ 2007 o slipper därför den =P
Men men nu ska ja läsa lite o va lite duktig =)

Lite bilder från imorse!





Puss Puss 

Sista kvällen hemma

Måste säga att de känns lite konstigt att åka tillbaka till Norberg redan imorn, har inte hunnit va hemma än känns de som. Men men de är bara att ta nya tag o åka upp dit o köra gärnet. Vi kanske åker hem nästa helg me vem vet. Om ja får säga som ja känner nu, vill ja nog hem. Va där i 10 dagar, känns inge vidare. De är absolut inget fel på sällskapet eller så utan de är DÖTT på stan o inga bekväma sängar alls. Så de kan va värt att åka hem o bara få vara me alla o ha de skönt hemma o sova i sin egen säng, samla krafter o sen åka upp söndag kväll o sen skriva provet tidigt på Måndag morgon. Lova Lova att ni alla håller tummarna för mig då! Ja ska fan klara detta, ja blir tokig annars. Vi pratade om de igår, ja o Madde, kul om en av oss tre inte klarar sig... Kul att sitta på tåget hem då lixom. Eh fy, sånna tankar ska vi inte ens ha, de klart vi klarar de alla tre eller hur?! 

Ikväll blire i alla fall middag hos mamma o pappa, sen hem o bara inte göra någonting. Har huvudvÄrk (haha) idag igen, inge kul alls. Den måste bort imorn innan ja ska åka till Norberg. Inge kul att va där o sitta o lyssna på teorilektioner 17-20 om man har huvudvärk.. Men de blir nog bra till slut. 

Nu ska ja hjälpa pappa me maten o va lite social när ja ändå är här =P 
Vi hörs imorn, lär vara i Norberg när ja skriver nästa gång, hihi
Stor Kram!
 


Hemma i Sollentuna

Hej alla sötnosar!
Vet ni va vi fick för knäppt infall i lördags vid lunch, eller ja de va snarare Madde som fick ett infall. När ja hade kört klart min lektion ringde ja henne o då va de första hon sa "Bli inte arg nu" o ja tänkte va fan har hon gjort nu =P haha! Då berätta hon i alla fall att hon hade bokat biljetter hem till Stockholm o vi skulle åka om två timmar. Ja skrattade först för ja trodde hon skulle säga något mkt värre än de, sen sa ja Okidoki o gick hemåt. Så de va bara att gå till lägenheten o packa de ja ville ha me mig =) hihi

Så vi kom hem igår vid 17.20 tiden. Tog pendeltåget från stan 17.05 o under tågresan kom vi fram till att de skulle vara skit skoj att ta en runda på stan, så ringde Madde till Vanessa o Cici o övertalade de att  vi skulle ut =) Vi gick hem åt varsitt håll o ja hade ju inte sagt varken till K eller till mina föräldrar att ja skulle komma hem o när ja kom hem va K på gymmet o Joppe va hos mamma o pappa. Ringde hem till mamma o pappa o sa att ja va på trafikskolan o pluggade teori, fast att ja i själva verket satt i soffan hemma i Sollentuna, hihi busig ja va. Sen kom K hem o blev helt chockad när ja stod innan för dörren, stackarn, o mamma o pappa skulle på middag hos våra gamla grannar Christine o Pär så ja o K åkte dit o plinga på dörren o sa åt de att va tysta medans ja smög in i vardagsrummet där mamma o pappa satt. Haha tror ni de såg ut som två fågelholkar när ja klev in där? Ja de gjorde de! De blev en tyst sekund sen skratta allihopa =) De va kul me lite överraskning, hihi. Den enda som visste att ja skulle hem va Tusse, kan inte hålla något hemligt för henne =P Ja o K käka middag me Tusse, sen åkte vi hem till oss o hon skulle till Lucas... 

Väl hemma de bara att slänga sig in i duschen o sen fixa till sig för sen va de utgång. Först hem till Madde o fick lite Bailys,mums, sen kom Vanessa o hämtade oss(hon körde bil eftersom hon skulle jobba dagen efter kl.07.00) sen åkte vi vidare till Cici. Där blev vi kvar ett tag, sen bar de av mot stan, så här blev kvällen..
Ambassadör
Collage
Cafe opera
Mcdonalds
The Lab
Hells kitchen

Tyvärr ville inte Cici o Vanessa vidare efter Collage, men ja o Madde fortsatte tillsammans me Maddes farbror som heter Ronnie o hans vän Mårten. De va galet kul o mycket trevligt. Massa champagne blev de under kvällens gång =) Vi kom hem någonstans vid 05.20 tror ja, helt underbart att få sova i sin egna säng me K vid min sida (o Joppe me så klart, haha)


Ja o Madde


Vanessa, Jag o Cici


Ja o skumpan =)


Madde o Ronnie


Söta Vanessa


Slutet på en mycket lyckad kväll!


God Morgon, Lördag i Norberg

Hej mina vänner!
Har varit vaken en timme nu, Maddes klocka ringde 07.00 idag, hon gick vid 07.30 för att vara ute i god tid till körlektionen som är klockan 08.00 =) Ja sitter o kollar på allt världelöst som är  på Tv just nu, inge kul alls så då tänkte ja att ja skulle skriva lite här istället, tänkte först göra ett teoriprov men de orkade ja inte. Ska göra lite te o macka innan de är min tur att köra (kl. 10.00)

Blev så irri igår, Niklas åkte ju ut Let´s Dance, va tänker svenska folket med? Inse de, Elisabeth kan inte dansa som de andra, hon har ingenting att komma me! Tycker så synd om Niklas, men han verkade ta de bra i alla fall. Men på något sätt känns de som att Tv4 har gjort upp detta, de tjänar bara pengar på alla som ringer in, så bestämmer de vilka som ska stanna. De kanske inte bestämmer allt, men de känns som att de är uppgjort redan eftersom de va samma visa förra året o året innan.. Men men va ska man göra!

Ikväll är de andra chansen i Melodifestivalen, kommer knappt ihåg vilka som gick till Globen o vilka som gick till Andra Chansen, men de ska vi nog kolla på i alla fall. Sen va de en film på 4an som ja ville se, Employee of the month, så vi får se om Madde oxå vill se den. Imorn är de ledigt från allt körande, vet inte va vi ska göra hela dagen, de lär väl bli en hel del teori i alla fall, haha

Ja o Madde prata igår om att åka hem nästa helg, för de första kan nog både hon o ja behöva att sova i skönare sängar än va vi har nu, sen träffa våra familjer o hundar o samla energi för att åka upp sen på söndagen o köra gärnet me teorin på måndag o uppkörning på onsdagen.Våran körskolelärare tyckte de lät som en mycket bra idé, men som sagt vi får se hur vi gör =) Men tror faktist att de skulle vara skönt! Som ni kanske redan har förstått kommer inte K o Joppe upp till helgen utan vi får ses i sånna fall nästa helg.

Nu ska ja göra lite frukost, Madde  har kört i 32 min nu, hoppas de går bra för henne me den nya läraren "Eva" tror ja hon hette, precis som Maddes mamma =P hihi Jaja vi hörs senare. Ska försöka ta lite bilder så ni får se hur vi bor, lovar =)
Puss Puss

Trött o trött

Haha hej igen!
Förlåt Eva (Maddes mamma) ja vet innerst inne att huvudvärk inte stavas me e utan me ä =P Men du vet, ät man trött så är man! haha
Nu har vi i alla fall suttit o läst o gjort teoriprov på datan, vi är så duktiga. Alla andra som går utbildninge här, har åkt hem över helgen, men inte ja o Madde inte, vi är duktiga o stannar o kämpar för att få de vi vill, haha! Vi är helt ensamma här, inte en männsika i salarna eller i övernattningsrummen. Nu ska vi till Ica o köpa massa gottis inför Let´s Dance, sen blire hem till lägenheten o mysa framför tvn o sen sooova. Upp tidigt imorn som sagt!

Glömde ju berätta en sak som hände när vi va på pizzerian "Dramaten" här i Norberg idag. Ja o Madde går in o beställer varsin pizza, går o tar lite sallad o bröd o stätter oss o snackar lite innan maten kommer. När vi har ätti upp halva pizzorna ser ja hur pizzabagaren sitter lite skymd inne i köket o tittar på porrfilm! Haha så vidrigt, o de va inge blygt heller utan han satt o bläddrade mellan olika avsugningar o ställningar. Vi garva, sen gick Madde o kolla om de va bagaren som satt där o mycket rikitigt! Vi kom fram till att vi inte ville betala eftersom vi fått kolla på porrfilm medans vi åt, så Madde fick till slut prata me chefen över telefon som försvara bagaren o sa "De kan hända att sånt komme upp på datan ibland" o sen va de inte så mkt mer me de. Men de fick inga pengar för de två pizzerna i alla fall utan vi gick bara o sa "Hadi Bye bye" hahahhaha ja dör!!! Så jävla roligt! Så de lär inte bli nå mer pizza från "Dramaten" för våran del.

Vi hörs senare måste skynda oss nu!
Puss o Kram

Fredag i Norberg

Hej alla vänner!
Idag har ja fruktansvärd huvudverk... Hade ingen huvudverk tidigare idag, men efter körlektionen kom de som en smäll i bakhvudet. Inge kul, men Madde har me sig Ipren så får ta en sån helt enkel. Just nu ligger vi i lägeneheten o tar de lugnt o kollar Tv. Madde sover, sötnos. Lina åkte hem idag vid 12 tiden, hon har ju 3 barn, 2 hundar o man att sakna så förstår att hon ville hem, men hon kommer tillbaka på måndag förmiddag. De gick skit bra på körningen idag, är så nöjd så =) Imorn ska ja köra me en ny lärare, men de ska nog gå bra till slut. Snart ska ja o Madde gå till körskolan o göra lite teori. 
Sen ska vi hem o mysa lite o kolla på Let´s Dance.Idag är de fan Elisabeths tur att åka, hon har ingenting att komma me om man jämnför me de andra. O så blire sängen tidigt. Madde ska köra kl.08.00 imorn o ja kl.10.00. Söndag har vi ledigt hela dagen, skönt. Men de lär bli en hel del teori, så vi blir klara. 

Fy fan de här sängarna tar död på en. De är ju inte av de bekvämaste lagret direkt, haha. Lite avis på Lina som får sova i sin egna säng tre nätter nu. Medans vi ska sova här i många nätter till =P hhaha

Jaja nu vakna Madde så nu ska vi snart gå. Skriver kanske mer sen annars skriver ja imorn. 
Saknar er alla där hemma!
Puss Puss


 


Good morgon

God morgon min vän

Hoppas allt är bra.själv vakna man 07.30 även fast vi kunde sova hur länge vi ville i princip =P Men men va ska man göra, lika bra att gå upp o plugga lite. Madde gick upp o gjorde i ordning äggmackor, mums! Kollade lite på The voice så klart, Sen klädde vi på oss o gick ner till körskolan o nu sitter vi här o ska göra lite teori. Madde har körlektion klockan 10 så då sitter ja kvar här o gör några prov, sen har ja körlektion klockan 12 o då tror ja Madde sätter sig här o pluggar lite. Efter att vi båda har kört måste vi hitta på någon lunch =) Vi kommer va jätte hungriga!
Nej nu måste ja sätta igång me frågorna på teorin!

Hörs senare!
Puss o Kram


Min kamera =(

Hej igen alla mina vänner!
Nu har ja fått igång internet! Wohooo, så nu kan vi surfa från lägenheten, mycket bra =)
Men vet ni en annan sak =( Min kamera har typ pajat, objektivet är helt förstört o ja kan inte ta en bild, vet inte va som hände, ja tog upp kameran o skulle ta ett kort då flög objektivet upp o så gick de sönder allting. K ska kolla om ja har försäkring på min kamera eller om ja va så dum att ja inte tog de nu, tror tyvärr inte att ja gjorde de, men men då har ja lärt mig =P Men skit tråkit, ja som älskade min lille kamera. Hoppas den går att laga, annars blir de en ny kamera som ja köper när ja kommer hem. Håll tummarna för mig! Imorn klockan 12 är de dubbel lektion, alltså 50min X2. Sen blire teori hela eftermiddagen, vi är så nära att lyckas me våra prov redan nu så de här ska nog gå vägen!

Hoppas hoppas Joppe o min älskling kommer upp i helgen, de skulle verkligen va jätte kul o mysigt om de ville komma hit. Älskling snääääälla kom hit =D hihi Saknar er så jätte mkt redan jue!

O en annan sak, syster, ja tänker på dig. Tänk inte på allt dumt, tänk på allt kul o allt vi ska göra i sommar. Paris resan, din födelsedag, våran spa dag o allt kul vi kan ha när ja tagit körkort, då ska vi ut o ragga i Polon =D Älskar dig jätte mkt, de hoppas ja du vet o alltid bär me dig, ja finns alltid bara ett samtal bort, vilken tid på dygnet de än är o du får alltid ringa vad de än är, även om du bara vill prata om väder o vind! Du är en underbar syster, vän o människa. Älskar dig av hela mitt hjärta o du betyder så enormt mycket för mig <3 

Madde gjorde precis nudlar till oss =) Ja brukar inte tycka om de,  men idag va de fan gottis! Nu ska ja va lite social mot tjejerna! Vi hörs imorn! Ska försöka ta lite kort imorn me mobilen så ni får se hur vi bor o va vi gör =) haha

Puss o Kram

Norberg

Hej alla söta!
Nu är ja äntligen här uppe, har redan varit ute o kört idag o nu har vi suttit o träna teorin ett tag =)
Vi bor i en liten etta med kokvrå o en tv från 1700-talet, men men ska inte klaga har alla kanaler o bra sällskap o förhoppningsvis får vi igång de trådlösa internet som Lina hade med sig, haha. Just nu sitter vi i teorisalen o både ja o Madde nördar oss me våra bloggar =P haha Lina verkar tycka vi är lite jobbiga. Innan vi satte oss me teorin va vi upp på en restaurang, kommer inte ihåg va den hette, men där fick vi i alla fall lite pyttipanna o så va de gammal 70-80tals musik på som vi satt o diggade till, haha

Norberg va inte så litet som ja trodde de skulle va, hade föreställt mig en gata me några hus på varje sida o sen inge mer, men de är ju en liten söt stad, eller samhälle eller va ja ska kalla de. Lite sött o gulligt så där =)

Nej nu ska ja göra ett teoriprov sen ska vi hem till lägenheten o bara mysa hela kvällen o kolla på Maddes favvo program "Greys Anatomy" haha gud va hon har tjata om de här hela dagen o hon blev så glad när vi hade 5an i lägenheten. haha

Får skriva mer sen!
K o Joppe, SAKNAR ER REDAN!

Puss Puss

Tisdag kväll

Hej o hå va man har flängt fram o tillbaka idag =P Åkte ju till ÄlvsjöMässan me pappa efter jobbet, han körde på ditvägen. Sen va vi där i två timmar ungefär o gick runt o kolla på alla coola stora båtar, men om ja ska va ärlig måste de va sjukt jobbigt att ha båt, fatta allt jobb som de är me den. Folk snackar om balla bilar o att de är lyx att ha en fin bil. De är fan vardagsmat om man jämnför de me en riktigt fin båt, de är LYX, haha. Sen i alla fall körde ja hela vägen hem, de gick skit bra idag =D När ja kom hem va syster redan här, hon har varit hemma me Joppe sen klockan 14.00 idag, jätte snällt, tack tack. Så kollade vi på "Den rätte för Rosing" o "Desperet" underbart, hihi sen blev de lite mys snack o sen helt plötsligt säger hon att hon inte vill att ja ska åka =P haha hon vill inte att ja ska va borta så länge, sötnos! 

Imorn gäller de, 8.55 går tåget från Centralen, sen blir ja borta i 2 veckor, helt galet. Kommer sakna alla så mkt, Joppe, K, Tusse, Pappa, Mamma, Li o alla andra, kommer sakna er sååå mycket!! Men har förhoppningsvis mitt körkort när ja kommer hem o fan va kul vi ska ha då =D haha
Joppe är precis nyduschad o springer runt här o knäppar sig, helt galen, så söt. Gud va konstigt de kommer kännas att vara ifrån honom, har bara varit ifrån honom i ett dygn tror ja, o nu ska ja va borta i 14 dagar. Hoppas Hoppas K o Joppe kan komma upp till mig o hälsa på. K kan ja ju ändå prata me, o fårga hur han mår o allt sånt, självklart kommer ja sakna K me, men han vet i alla fall var ja är o vet vad ja håller på me, Joppe kommer ju inte förstå någonting o han kommer undra vart hans mamma har tagit vägen, stackarn. Vissa dagar skulle de vara så underbart om hundar kunde prata eller i alla fall förstå va man sa. Bara han inte tror att ja överger honom...

Nej gud nu måste ja sluta skriva. Ska upp galet tidigt imorn så nu blir de sängen. Pappa hämtar oss utanför mig halv 8 imorn o innan de ska ja duscha o dubbelkolla allt så de är betalt o klart o att all packning är me =) Kommer ha internet där uppe så skriver när ja kan. Ska lägga upp bilder o annat skoj därifrån så ni får se!

God natt!
Puss o Kram
 

Båtmässa

Nej hörrni, nu ska ja till båtmässan me pappsen!
Skriver mer ikväll o önska mig lycka till me mitt körande i stan nu =P haha

PUSS

Nytt på Grönalund

Glömde ju skriva att förra veckan när ja va på kurs, hade ja utsikt över grönalund, va på andra sidan vattnet om man säger så då. O då såg ja att Grönan håller på att bygga en ny Berg-och-dal-bana, eller den kanske redan är klar inte vet ja. Den såg väldigt hög o konstig ut, men den blir säkert väldigt rolig o spännande att åka =P
Hittade en bild på den så här ser den ut





Den kallas tydligen för "Insane" kolla hur man sitter, de verkar som att själva sitsen är lös så man bara snurrar upp o ner o hit o dit, på bilderna haha så vi får väl se va de blir av den =P haha
Nej nu är de lunch sen Back to work

Puss! 

Sista dagen på jobbet

Idag är de sista dagen innan ja åker till Norberg. Har ganska mkt att göra idag innan ja går. Mycket fakturor som kom in igår o mkt jobb me pärmarna som Tor ville ha hjälp me... Men men de får gå. Pappa kommer o hämtar mig klockan 16.00, då ska vi till ÄlvsjöMässan o kolla på Allt om sjön eller va mässan heter. K jobbar ju där så vi kommer in gratis o har gjort de i 5 år i rad nu, innan ja o K blev tillsammans gick alltid ja o pappa dit, de har blivit som en tradition o en mycket bra tradition nu oxå efter som de är gratsi =P haha, pappa vill att ja ska köra hela vägen från Väsby till ÄlvsjöMässan, läskigt me all trafik men ja ska fan göra de =D haha

Igår blev bara allt skit, åkte ju från jobbet till Solna för att få naglarna fixade, kom dit o alla på stället blir helt tysta när de tittar på mina naglar o frågar hur länge ja gått me de o vem som gjort de... Skit samma, de va tydligen inte bra gjort i alla fall. De tog två timmar, för tjejen som satt me mig, två timmar att fila bort materialet. Hon sa att hon aldrig filat på ett hårdare material, men men vilket fall som helst. När hon fått bort allt, precis allt, började hon forma min nagel o lägga på nytt material o resultatet blev underbart! Ja är så nöjd! Lägger upp en bild ikväll. De tog allt som allt 3 timmar, men de va värt var enda minut för fick ju allt nytt o fint. 

Sen när ja väl hade kommit där ifrån o va på väg till tåget, slår de mig att ja har glömt mina nycklar på jobbet, o K hade precis gått in på gymmet så ja kom in i lägenheten på något sätt. Så ringer mamma, tänker att hon har ju extra nyckel till oss så hon kan köra hem mig o öppna åt mig, men då har hon tagit ett glas vin o kan inte köra bil, pappa va på spinning o syster va inte hemma. SUCK. Så ja åker från Solna till Kista o tänkte shoppa, men va på så dåligt humör så ja hittade ingenting, så satte mig på en buss därifrån o åkte hem till mamma o kolla på de här två design killarna Tomas o va han nu heter den andra, sen kom K o hämtade upp mig sen åkte vi hem o tvär somna båda två. Fy vilken dag...

Hoppas denna dag blir bättre i alla fall. Har suttit i möte me en jätte trevlig kille hela förmiddagen, han hade en hel del bra grejer som företaget skulle ha användning för, men en hel del till mig som privatperson, o de sa ja till honom. Då slängde han me en hel del i min beställning som ja "fick på köpet" som ja kunde ta hem sen utan extra kostnad haha tack tack, är man bra på att smöra in sig hos folk så är man, (A) haha

Jaja nu har ja mkt att göra hinner inte skriva mer nu.
Hörs senare ikväll o glöm inte att kolla "Den rätte för Rosing" ikväll!
Puss Puss

  

Måndag förmiddag

Hej hej =)
Hann inte skriva imorse, vaknade för sent o skulle både duscha o tvätta en tvätt innan ja gick till jobbet, men tvätten fick vänta o de blev bara en dusch o sen åka till jobbet. Hade en hel del fakturor att göra när ja kom till jobbet, har ju varit borta i 3 dagar o de blir en hel del på de dagarna. Men nu är de gjort i alla fall =) o nu kom Tor me två flyttlådor me 100 tals pärmar som ska sorteras, gud va kul, tack Tor =P haha men då har ja o göra i alla fall, så går tiden fort.

Ja va ju o fixa naglarna hos en tjej på Malmvägen för 2 veckor sen, gick där i mina tidiga tonår o sen hittade ja andra ställen att gå till, men som sagt, hon ja har gått till tidigare, i höstast o förra våren har ju gått på mammaledighet, så tänkte bara gå till henne på Malmvägen tills Camilla kommer tillbaka från mammaledigheten i September, men NEJ TACK. Efter bara 2 veckor har alla naglar släppt, 8 av 10 ser för jävliga ut o tro mig, ja har aldrig haft detta problem tidigare, ja brukar kunna vänta 5 veckor innan påfyllning. Så ett hett tips, gå inte till henne på Malmvägen! Haha. Ja har i alla fall fått en tid idag på Karins Nagelhörna i Solna, där har ja oxå gått tidigare, men blev jobbigt att åka till Solna varje gång, därför böt ja. Men idag ska ja va där 16.00 i alla fall o få mina naglar fixade, skönt ska de bli.
 
Sen ska ja köpa en födelsedags present till min syster, ja åker ju på Onsdag o kommer tillbaka den 18:e o hon fyller den 19:e så tänkte köpa present nu innan ja åker, hinner nog inte sen =) Hon kommer nog gilla de hon ska få, hoppas ja i alla fall =P haha tänkte försöka hinna me en solning i stan oxå, är så blek så de är galet, hatar att va blek, fy fan för de=P Men vi får se om ja hinner me de helt enkelt! Men men nu ska ja jobba lite o va duktig!

Puss o Kram

Söndag kväll

Igår va de först en biltur me pappa o K som stod på listan, vi åkte o kolla på pappas nya kärlek i Åkersberga, super fin bil, vilka åkturer de blir i den i sommar. Bilden kommer längre ner, efter kollen på Corvetten blev de en bra tur till me Pärlan o sen bar de hemmåt. Fick god fika hos mamma o pappa sen körde vi de till Väsby för de skulle på middag. Senare på kvällen blev de först middag o mys me Madde o kolla Melodifestivalen, senare blev de fest hos grannen Fredrik, trevligt men nästan lite fjortis varning på fyllan måste ja säga =P haha, va inte där speciellt länge, de räckte den lilla stunden som ja va där! K o ja hade planerat sedan tidgare att inte sova hemma igår, så vi sov hemma hos mina föräldrar o tur va de, festen fortsatte till tidig morgon, Fredrik somna 06.45...Orka =P

Vaknade upp hos mamma o pappa klockan 07.30 av att K hoppar upp ur sängen o ska ta en promenad me Joppe, blev ja chockad eller blev ja chockad, haha, sen gick ja upp vid 08.30 kunde inte somna om, K åkte vid 08.45, skulle jobba på Älvsjö mässan idag, ja käka frukost me mamma o pappa o kolla lite på Vasaloppet =) klockan 11 hade ja bestämt träff me Madde, vi tog me hundarna ut på en två timmarns promenad på Bögsgård, underbar promenad o mysigt värre. Sen blev de lunch hos mig, köttbullar o spagetti, te o bullar som efterrätt =) Mums. Klockan 3 kom pappa o hämta mig då blev de ännu mer körning i ca 2 timmar, sen blev de fika idag igen hemma hos mamma o pappa. K hämtade mig o så åkte vi hem o börja tvätta o städa o köpte Kinamat, massa mums =D

Nu sitter ja o väntar på att den sista tvätten ska bli klar o har Beck på i bakgrunden. Åker ju på Onsdag så lika bra att städa o fixa lite innan ja åker o ska ju ha me mig massa kläder, är ju borta i två veckor så mkt tvätt blir de nu! Imorn är de jobb igen som gäller, skönt faktist att få komma tillbaka till jobbet, saknat alla på de här tre dagarna ja varit på kursen, tack o lov att den är slut hade inte orkat en dag till =P haha


Pappas nya kärlek


Häftig va? =)


Stella o Joppe i skogen


Busarna


Madde o Stella (o Joppe som inte syns så bra) =P


Nu blev de så där mkt igen, bara för att ja inte skrivit på länge. Men men nu ska ja va social mot K, han tycker ja är jätte tråkig när ja sitter här o skriver, stackarn. Skriver mer imorn!
Puss Puss o NattiNatti  

RSS 2.0