Stockholms International Horse Show

Igår, Lördag tog jag med K´s lilla kusin Amanda till Globen för att se på Stockholms Horse Show. De va jätte mysigt,  kanske lite trögt med alla höppnings grenar, men i början va de cowboy uppvisning o massa skoj o på slutet va det en jätte vecker julavslutning. Mycket mysigt att vara me Amanda o se hur mycket hon uppskattade att vara med mig =)

Globen hade fina färger igår, skiftade i blått, lila, rosa o rött, tog ett litet kort. De va mycket ljus i alla träd runt omkring oxå. Jätte fint! 




Idag ska jag julpynta, bygga pepparkakshus o bara ta de lugnt hemma. Vi skulle egentligen på middag hos mamma o pappa ikväll men mamma mådde inge vidare igår så vi får väl se hur det blir med det.
Hörs senare.
 
Love


  


Vilken Fredag!

Julfest på Nk, Haha vad ska jag säga.de började lugnt och stilla med lite skumpa, sen blev det större o större glas o mer o mer dricka. Tillslut spårade det totalt, men fan va kul jag hade. Jag o Mika var nog värst på hela stället o vi  hade galet kul!! Vi har alltid så sjukt kul ihop raring! Tack för den kvällen Mika!


Början av kvällen


The Blondies <3


Skojj me kocken


Jag o Älsk <3


Mums me skumpa!

Kommer sakna dig så mycket när du flyttar till Sälen, så du anar inte. Tur att det bara är 5 månader du är borta. O ja o K kommer garanterat upp till dig o hälsar på. Eller så tar ja mitt pick o pack o åker själv =P






Vi vann våran tomte till sist!! =D

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit inne på NK o stängt cafet. Emelie som jobbade uppe hos oss förut kom upp och satt me mig hela kvällen o snackade lite skit, de va mycket trelvigt. O Lillan (den gamla tanten på jobbet) va på ovanligt bra humör så de va ju trelvigt de me =)

Imorn ska Cicci följa med och provjobba på NK, hon ska antagligen ta min plats när ja slutar. Sen när vi slutat är de Julfest =P Har hört att de är helt sjukt på Julfesten o att alla spårar ur o att de händer de mest sjuka sakerna. Vi får väl se. Jag är den som har kameran med mig hela kvällen i alla fall. Allt ska fångas på bild =D Kul att Mika ska med oxå då blir de roligare! Hihi Sen blir de utgång efter de!

Jaja dags att gå o lägga sig. Ska möta Cicci på bussen imorn kl 7.30 så måste orka upp. 
De kommer upp bilder imorn när ja kommer hem! Glöm inte att titta ;)

Natti <3


Tråkiga Torsdag

Vädret är piss idag, all snö som kom i söndags morse har försvunit, de finns bara några få fläckar på gräsmattan kvar, och tillråga på allt ska ja in till NK o jobba 16-20. Men men det är bara att bita i det sura äpplet. Nu är det bara 3 veckor och 1 dag kvar på NK sen slutar jag där. Måste ha litet ledigt innan jag börjar jobba på FVB. Det ska bli sjukt kul i alla fall. Mina arbetsuppgiter där kommer att vara inköp, relationer och massa små fix som att svara i telefon och kolla så att allt finns och stämmer på företaget! Massor att göra och dubbelt så mycket pengar, LÄNGTAR!

Nu ska ja käka lite pasta och kyckling med örtgårdasås! Sen ska ja ta me Joppe ut på en promenad så plutten får röra på sig lite. Skriver mer ikväll när jag kommit hem!

Kram


Mysdag

Idag har jag o Mika haft en mysdag, först va vi o käka på wooken i stinsen, Sen gick vi o handla lite gottis o köpte Mamma Mia som kom ut på DVD idag. Sen gick vi hem o lekte me Joppe o helt plötsligt fick jag ett ryck att ja ville ta fram och klä granen, o de gjorde ja =) Så nu är granen uppe men allt annat julpynt får vänta till på söndag, när de är första advent! Sen kollade vi på Mamma Mia, fan va bra den va! Efter mamma Mia började vi fixa me min blogg o GUD va vi höll på men till slut blev de ganska bra, nu ska det bara finslipas lite ;)


Nu känns de som att ja borde gå o lägga mig =P Klockan är ganska mycket. Men först har ja en tvätt att ta hand om så de är tort tills imorn! K o Joppe sover så sött i sängen redan =)
Sov sött <3


Bästa vänner

Det finns en speciell person som står mig väldigt nära, som vet allt om mig, som jag alltid kan ringa o prata me, som alltid ställer upp o som ja vet aldrig skulle snacka bakom min rygg.

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, de finns överalt.

Du är min sol om dagen
Du är min måne om natten
Du lyser upp min tillvaro
Du är min hjälpande hand och bästa vän
Din o min vänskap betyder så oerhört mycket




Love you Baby <3


NattiNatti

Oj va vi va ute o lekte i snön idag! Lägger upp bilderna imorn =)
Sen kom mamma hit på lite fika och för att kolla hur köket blev när vi satt upp barbänken o allt annat! Mycket väl godkännt fick jag =)
K va ute o åkte fyrhjuling me grabbarna, kom hem helt iskall o trött, så han ska gå o lägga sig nu.
Jag o Joppe gick på långpromenad på ca 2 timmar, runt kvarteret och förbi hundgården, där träffa vi Frodo, Sally o Maja tror ja de hette, de hade riktigt kul ett tag i den djupa snön!
Så nu ligger K i sängen helt färdig efter fyrhjulsåket och Joppe ligger i soffan helt slut efter allt stoj o lek. Tyst o skönt här hemma helt enkelt =)

Imorn ska ja till Stinsen o käka på wooken me Mika, sen ska vi nog hem hit o bara ta de lugnt o snacka lite skit! 

Nu ser det i alla fall ut som om vi ska till Hua Hin, Thailand den 6 Februari o åker hem den 15 =) K måste bara kolla med sin Chef först så allt är Ok! Hoppas hoppas de går vägen nu i alla fall! Har kollat lite va man kan göra där på dagarna o kvällarna förutom att ligga o pressa i solen. De finns både fina stränder, båtytflykter, marknader, nattmarknader , speciella restauranger och annat skoj så de ska bli sjukt skoj =)

Nu ska ja vänta på att Li kommer o hämtar sina bilder som ja beställt till henne, sätter igång en rulle så ja inte somnar =)
Hörs imorm!
Natti Natti <3



Hat Khon Tao, Hua Hin

Vad ska man välja?

Jag o K ska ju som sagt åka utomlands, men problemet är bara vart.
Vi vill egentligen åka till Thailand men vi har förstått att de inte va så billigt som vi trodde.
Sportloven ligger ju vecka 7-9 i Sverige o självklart har vi lyckat matcha in samma veckor som vi kan åka =P Så därför är alla resor mkt dyrare de veckorna. Så nu kanske det blir Cypern, Spanien eller Egypten, men de är ju inte alls så varmt o skönt som vi ville ha de, det är ju bara Thailand och Maldiverna mm som har den temperaturen som vi letar efter.

Ska sätta mig ner o kolla i kataloger och på nätet så får vi se vad vi hittar. Men det vore ju underbart om vi kunde åka ner till Ks föräldrars hus i Hua Hin, Thailand och få vara där i en vecka. Håll tummarna!


Thailand

Börja om på nytt

Jag hade ju en Blogg förut men skrev på tok för sällan, men nu ska jag ge denna en ny chans =)
Idag är jag hemma från jobbet, känner mig inge vidare.. Men snart ska jag o Joppe ut o leka i snön, vi måste ta vara på den så länge den ligger kvar. Joppe älskar snön, han är i paradiset när man släpper honom lös i snön!

Senare ska jag sätta mig o leta en resa till mig o K. Pappa ska operera axeln den 28 Januari o ska vara sjukskriven i ca en månad efter de. Då tänkte jag o K passa på att resa iväg till solen en vecka, medans Joppe kan vara hos pappa hela vckan vi är borta. Först tänkte vi åka till Thailand, eftersom Ks föräldrar har hus där nere, men de veckorna vi kan åka är de dyraste om man bara ska  ha flygstol dit, de är billigare att åka till ett annat land med både flyg och hotell, typ Cypern eller Egypten, men vi får se hur de blir, till solen ska vi  

Snart ska jag julpynta hemma oxå, på söndag är det första advent =) Då ska granen och adventsljusstakarna upp. Massa julstämmning ska det bli =D

Nej nu ska jag klä mig varmt o gå ut o busa i snön!



Joppe <3

RSS 2.0