Bye bye jobbet bye bye

Nu ska ja fanemig åka hemåt, nu har ja suttit här o gäspa ett bra tag! Haha Tur att ja har Madde ute på msn så ja kan få lite sällskap! haha nej men ja fick lite pappersjobb nyss men de är oxå klara nu!
Ska ta massa bilder ikväll o lägga upp sen!

Puss puss


Tråkigt

Jaha.. Nu är allt arbete slut, som de brukar vara vid den här tiden så har ja inte mkt alls att göra, o de är ju såååå värdelöst. Va ska ja hitta på? Har tre personer ja behöver få tag på men nej de går ju inte, den ena sitter i möte, den andra är ute o svarar inte på mobilen o den tredje har telefonen avstängd, grattis till mig. haha!

Sitter i läser lite på expressen. Mats Sundin slutar me hockeyn för alltid. Har skrivit ett avskedsbrev till o me! Han har spelat så många år o tjäna sina pengar o gjort otroigt mkt bra genom sin karriär, men nu får han lämna plats åt någon annan o göra något annat! =) Tack för den här tiden Sudden, du är grym!

Sen står de om rånet...
Klockan 13.00 inleddes häktningsförhandlingarna mot de fyra män som misstänks för inblandning i helikopterrånet. Tre är misstänkta på sannolika skäl, den starkare misstankegraden, medan 29-åringen är skäligen misstänkt.Först ut var 38-åringen. Han häktades misstänkt för medhjälp till grovt rån. Därefter följer tv-mannen...
Tv profilen har tydligen sovit på jobbet samma natt som rånet skedde, o har under hela natten skickat sms till sin fru o berättat att han va kvar på jobbet o att de va mkt att göra... Skumt! Men hon tror inte att han är inblandad. De har tydligen bott ihop i 18 år o han har ingen anledning att göra något sådant enligt henne. 
Men hon måste ju förstå att de låter konstigt?  


Sen orkar ja knappt tänka på alla dåliga förlorare där ute, men ja måste bara skriva detta!
Hur svårt kan de va att inse fakta? De är ingen som tror något eller gissar detta utan de är ren fakta? De finns ju svart o vitt klart på pappret! Ni är inte så bra som ni tror!? Folk från era egna står o säger att ni inte är tillräckligt bra, att ni helt enkelt inte platsar o så är de! Sluta kom på massa dåliga förklaringar o skyll på annat. De bara är så, ni pallar inte trycket. Träna upp er o kom tillbaka nästa gång. Sluta hänga läpp för fan!


09.09.30

Woohoo mina två favvo brudar gick vidare i idol, nu är de bara de andra 4 som ska gå vidare me! Hittills har alla mina favvosar gått vidare. Den enda ja inte tycker är värd en plats i idol är Calle, tyvärr.. Han är inte en sann artist, man känner inge speciellt av honom när han kliver ut på scenen, ingen personlighet. Jämnför honom me Jon ojojojo. Ikväll kommer ja inte kunna se idol men ja hoppas hoppas Rasmus och Erik går vidare. Ja tycker om Patrik och Karl oxå men neeej inte lika mkt som Rasmus o Erik! De måste måste gå vidare!

Efter jobbet ska ja åka hem o byta om o sätta på mig varma kläder =) sen ska ja åka in till stan o möta upp Linnea. Vi ska käka något gott, sen 18.30 ska vi gå på The Ugly Truth, när den är klar ska vi möta upp några andra tjejjor o gå på stand up =) massor me mys o skoj! thihi

Har ni hört talas om en tjej som tecknar o ritar o sen gör tröjor av sina teckningar? Kolla in hennes sida hon är grym, ja ahr två linnen från henne! Jätte sköna o galet snygga!

http://www.kandeeshop.se/

Nu ska ja kolla klart på idol sen ska ja hem till lillen o ta en promenad i de kalla vädret, men de är sol i alla fall så ja ska inte klaga! Puss Puss


God morgon =)

Sitter hemma fortfarande, idag är de trögstartat usch.. sitter o kollar The voice, underbart morgon program. Programet me Paul, Jakob o Josefine har följt mig genom gymnasiet o så mkt ja kunnat efter, haha så söta människor! Thihi!

Ridningen gick jätte bra igår, Kazano fick jobba om man säger så! O ja me haha helt slut i armar o ben skyndade vi oss hem för att se idol, o fick man de? Nej, när ja kom sitter Bacon o Kim o kollar på något program på Mtv tror ja de va o käkar pizza. Men de hade varit så duktiga att riva hela väggen hemma så ja sa inget =P Hoppade in i duschen o sen tog ja Joppe o åkte hem till mamma o pappa så grabbarna kunde jobba vidare ostört me väggen =) Så de blev dubbla avsnitt av Desperate men de hade man ju redan sett, suck! haha! Vi får vänta tills nästa vecka me o se de nya avsnitten!

Nu ska ja gå till bilen o sätta på högsta volym o röra mig mot jobbet! Haha
Puss så länge


Mutumba är kung!

Martin Mutumba vs Jan Tauer på AIK:s högerkant slutade med knockoutseger för Mutumba.Tauer byttes ut redan i 37:e minuten.
– När en showare som jag kommer och visar nya finter, klart han blir snurrig, säger den kvicke yttermittfältaren.

Jan Tauer var inte särskilt pigg på att prata med media efteråt.
– Inte i kväll, inte i kväll, var det enda han sa när han lämnade Råsunda.
Då var Martin Mutumba desto mer pratglad:
– Det har hänt i andra matcher också att ytterbacken tvingats byta men just att det var Tauer var extra skönt, säger Mutumba.
Varför det?
– Alla snackar om att han är så aggressiv och bra men det tycker inte jag. När en showare som jag kommer och visar nya finter, klart han blir snurrig.


Haha klockrent!


Vila i frid Uffe!

Ulf Larsson hittades död av sambon igår. Han blev bara 53 år gammal. =( ja kommer aldrig glömma hans alltid så snälla blick o söta leende me smilegroparna!


2-0 till ganget!

Va va de ja sa? 2-0 till gnaget! Ja är så bra!! Wooohoo! Vi va absolut värda att vinna denna match! Vi hade spelet, mål chanserna och glädjen! Antonio Flavio slog till och gjorde 1-0 redan efter 15 min, 2-0 mot gjorde han i 59e minuten.Efter målet kastade brassen sin matchtröja till fansen.Men lugn, han hade en till på sig. Haha han är för underbar! – Det syns vilket lag som ligger var i tabellen. Jag trodde att derbyt skulle förändra villkoren, men första halvlek har visat att AIK är det starkare laget, säger Pelle Blohm i Canal Plus.
Till och med Djurgårdens egna tränare säger till expressen. De är så här de känns att bli helt krossade! AIK är de bättre laget, vi har verkligen ingenting att komma med... Bra att han oxå insett fakta helt enkelt! Haha




Men en sak ja reagera på! Va fan håller djurgårdarna på me? När en av deras spelare skadar en AIKare o en annan gör om de strax efter på en annan AIKare står de o skriker "en gång till, en gång till" varför bli glad av att skada någon annan? va är de för sport? vinna genom att skada halva de andra laget...VILKA JÄVLA IDOTER! Väx upp för fan! Men en sak ska ni ha beröm för! Ni sjöng mkt o försökte i alla fall både publik o spelare. Men de räckte inte som sagt, o tyvärr passar ni inte högre upp i allsvenskan i år. Tyvärr...

O va va de för idiot som sprang in på plan? Även om de va en AIKare eller DIFare så hoppas ja han blir portad från Råsunda! Idiot som går in på plan under match tid!

 
Mooombaa o ja =D

Jaja nu ska lyckliga ja gå o sova! Vi hörs imorn!
Puss Puss o Nattinatti


Mycket Tv program denna vecka!

Måndag 20.00 Idol
            21.00 Hollywoodfruar


Tisdag   20.00 Idol
            21.00 Desperate Housewives
            22.00 Desperate Housewives

      
Onsdag 20.00 Idol 
            21.00 Efterlyst
            22.00 Fråga Olle dokumentär *haha*


Torsdag 20.00 Idol
            21.00 Inlåst


Fredag  20.00 Idol

Lördag  20.00 Körslaget?

Söndag 19.00 Top Model
            20.00 Ensam mamma söker


Hmm.. Missar ju hela måndagen, o tisdagen blir de en snabbis till stallet sen hem o kolla tv, haha!
Nu är de hemgång snart, promenad me Joppe o lunch me Kim, ja nu skriver ja hela hans namn, alla bara klagar att ja har skrivit K förut =P haha

Puss så länge

Jag kommer ihåg...

Året var 2004. AIK ställdes mot antagonisterna Djurgården på ett ångestfyllt Råsunda i slutskedet av säsongen, förutsättningarna var klara: AIK behövde poängen medan Dif, som hade skördat stora framgångar de senaste åren, låg komfortabelt och stabilt på den övre halvan. Jag satt, ung som jag var, på Norra övre och bevittnade måstematchen. AIK ledde med 1-0 genom en pärla av Stefan Ishizaki och matchen började lida mot sitt slut. Jag minns nervositeten som fick benen att skaka och hoppet som sakta men säkert började fylla tankarna. Men likt de flesta andra matcherna den säsongen så släcktes hoppet av ett abrupt kvitterings- eller ledningsmål för motståndarna. Den här gången var det Djurgårdens Fredrik Stenman som höll sig framme och förpassade oss AIK:are ännu längre ner i det helvetet som vi befann oss i under det året.

Jag minns hånskratten och provokationerna, och mest av allt minns jag ångesten av att vara totalt medveten om att AIK just då var ett sämre fotbollslag än Djurgården. Den matchen och hela det året var ett komplett hån mot det laget vi älskar.

Vissa saker glömmer du bara inte.

Efter detta har vi fått vår revansch under flertalet matcher och har bara förlorat ett derby mot Djurgården efter återkomsten till Allsvenskan. Men den riktiga revanschen kan vi utkräva idag. Ett numer stabilt och kämpande AIK, som jagar efter ett SM-guld, ställs mot ett Djurgården som är något av en tvilling till AIK 2004. Den här matchen är så sjukt viktig ur alla aspekter. Idag finns det chans att återigen inta tronen som serieledare och samtidigt släcka de sista ljusglimtarna i deras nedflyttningsstrid. Den möjligheten ligger där och väntar på Råsundas gräs, och när klockan tickar upp mot 21.00 ikväll, den 28 september 2009, så vet vi om AIK har tagit den.

Ikväll låter vi Djurgården uppleva exakt det vi upplevde för 5 år och 4 dagar sedan.


Måndag, match idag!

God morgon!
Ja blev så ledsen imorse när ja vakna o kolla ut genom fönstret, regn regn regn o ja tänke "Fan att vi ska behöva stå i regn idag på Råsunda" Men titta, nu är solen framme o himelen är blå! Kan de bli mkt bättre?

Har fått nys om en hel del nyheter om rånet som skedde förra veckan. De sitter ju minst två personer anhållna misstänkta för rånet. Den ena en pilot vid namn Alexander Eriksson, som jobbat me bla annat Tv4s program Robinson o Idol. Han har även dömts till narkotika brott i Augusti. De som gör de ännu mer spännande är att  han har mycket intima kunskaper om den stulna Bell-helikoptern som användes, vilket beror på att han flyger för företaget den stals ifrån. Hmm..  Han är med många olika bolag, vissa av de, märkligt nog nolltaxerade 2008, o hade 10 000 kr i årsinkomst 2007..  o ändå har han ett stort hus som inte billigt, en stadsjeep, en motorcykel o droger kostar. Han ska även äga sin egen helikopter. Hur bekostar man det och samtidigt nolltaxerar trots mängder med bolag? Något är skumt?

(Allt detta är taget från http://politisktinkorrekt.wordpress.com/ )

Idag är de ju match! Ojoj va kul vi ska ha =) har ni hört de töntigaste i hela världen? Några från Djurgården ska stå utanför södra o se till att inga går in för de ska inte stödja sitt lag när de spelar så dåligt.. Hmm?! Okej..? Bra tänk, idioter! Ja hoppas i alla fall de blir en rolig match o ja hoppas för fan att de inte blir någon mes match för att Djurgården ska ha en chans att vinna... Bara för att de inte ska åka ut. Visst kan man va snäll o tänka så o visst är de skit tråkigt om de åker ur allsvenskan. Men är man dålig på fotboll så är man, då ska man inte vara i allsvenskan, siffrorna talar ju för sig själva.. Kanske haft otur...Men njaa alla matcher hela säsongen, låter inge trovärdigt tycker ja! Men man ska aldrig säga aldrig. Om båda lagen gör allt för att vinna blir de mkt roligare, o då kan vem som helst vinna, de är de som är så kul me fotboll. De kan vända när som helst! Ja tippar i alla fall 2-0 till Gnaget idag! 

Dags att jobba! Puss o Kram 


Söndag kväll

Hej min vän!
Denna helg har gått lika fort som vanligt. I fredags va ja hemma hos mamma o pappa, käka gott o kolla på Idol. Massa mys. Senare träffade ja Li, min underbara sötnos, vi busade runt på byn =P hahha Lördagen blev shopping i stan me syster, ja hittade ett par skor, en polotröja o leggings =) senare körde ja mamma o pappa till väsby, de skulle på fest, sen kom Li över igen för att han en mys kväll me popcorn o chips o godis, thihi sen åkte vi o hämta mina föräldrar senare o åkte runt lite o snacka en hel del o hade de hur kul som helst! Idag har ja varit på stinsen me mamma o kollat massa skor, men hitta ja några..Nej.. suck! Så de blev bara lite skrap grejer som ja ska sätta mig me någondag. Fotoalbum är så kul att göra =) Thihi! 
Nu ska ja hem till mamma o pappa o kolla Top Model o sen ensam mamma söker.

Föresten va tycker ni om min nya blogg? Visst vart den söt =) Thihi!
Min hemliga vän har hjälpt mig, mycket mycket hemligt! hahah men visst är han duktig?! Tusan tack hundra ggr om!

Hörs mer imorn!
Puss o Kram!


Trevlig helg

Om vi inte hörs något i helgen vill ja önska er alla en trevlig helg för nu går ja hem! Eller går o går ja tar min lilla brum brum o gasa hemåt. Ska förbi Kicks o köpa shampoo bara sen blir de hemåt =)
Ha de jätte bra o va försiktig om dig!

Puss o Kram!


Fredag =)

Äntligen fredag! Äntlingen löning! Äntligen helg! Efterlängtad dag idag, haha. Denna helg ska bli super skön, inget att stressa upp till, inga långa bilresor till dalarna.. Ikväll skulle vi ju ut på middag o stan me jobbet, men flera har blivit sjuka o huvudpersonen ligger o är jätte dålig så de fick vi skjuta upp tyvärr, tänkte kolla va lite annat folk ska göra ikväll. Vi får väl se vart man slutar om de blir mysig hemmakväll me popcorn o film eller om man ska ut o göra stan farlig =P 

Imorn ska ja möta upp syster i stan vid 12 så ska vi gå o köpa skor, som ja bara måste ha. Ett par varmare sköna skor, några stövlar o kanske några lågskor i stövelstil =P Sen måste ja köpa leggings.. Sen vid 16-17 tiden ska ja köra mamma o pappa till Väsby, de ska på fest =) Bio på kvällen sen kanske? Söndag är ännu obestämt men vi får väl se vad som händer. Dagarna lär ju gå galet fort vilket som i alla fall.

Dags att läsa lite nyheter! =P
Puss


Grattis Stina

Precis när ja logg ut såg ja att en tjej som ja följ på hennes blogg i över ett år nu har fått sin efterlängtade lilla dotter! Ville bara säga ett stort grattis till er alla 3 (5 me hundarna, thihi) Grattis hon är jätte fin! 

http://stinalee.se/2009/september/vart-mirakel.html#comment


3 månader kvar till julafton o match idag

3 Månader till Julafton, är inte de helt galet? Ja som tycker att ja hade semster nyss o va på Gotland o sprang på stranden i den varma solen, haha. Men men de är inte långt kvar nu. Snart är de julpyntning på IKEA, de brukar börja i Oktober om ja inte minns fel. O varje år tänker man "Men guuud så tidigt de pyntar i år" men så säger de vipps så står man där dagarna före jul =P sjukt. Men längatr till julen, de är nog den mysigaste stunden på året. Få pynta massa fina sker hemma, sätta upp fina lampor o skriva julkort =) haha Sitta tillsammans me de allra bästa, tända massa ljus, äta god mat som doftar underbart, kolla Kalle Anka, sätta sig ner i soffan o äta pepparkakor o lussebullar, dricka glögg o öppna alla paketen o se barnens ögon glittra av nyfikenhet från pakten, undebart! Om man har riktig tur så kan man titta ut genom fönstret o se snön ligga som ett vitt täcke över marken o massor me snöflingor som dalar ner från himelen. Ååååh va mysigt! O i alla fönster man åker förbi lyser julstjärnor, julljustakar eller något annat fint. Värme i alla hus =) thih

    

O idag spelar AIK oxå, mot Helsingborg. Riktigt viktig match. Men vi vinner! Ja tippar 2-1 till oss =) KOM IGEN GNAGET KOM IGEN! =D

Djurgården spelar idag me, ska bli intressant o se om de är fler idioter som ska förstöra fotbollen idag..

Nu ska ja snart hemmåt, ska byta om sen blir de in till stan o hämta syster, sen sola på solkungen. Sen hem o laga mat o gå ut me Joppe.
Puss så länge!


Varför?

Varför har du inte sagt något? Varför har du inte berättat att du mått så dåligt? Va va de egentligen som hände med dig? Varför blev allt som de blev? Vem gjorde dig illa? Ja har så mkt frågor som jag aldrig kommer få svar på. Känner ett sånt tomrum, känner mig så förvirrad, vet inte vad ja ska säga. Vet inte vem ja ska prata me.. Hur kunde de här hända? Varför? 

Din tid här på jorden va inte slut redan? Varför lämnade du oss just nu?
Hoppas du mår bättre o får de bättre där du är nu i alla fall. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta o de vet du. O de som hände, ja vet att de inte va du, ja vet att de va någonting annat som fick dig att göra som du gjorde. Är bara så ledsen att du inte kunde prata me mig o berätta va som va fel. Om ja hade fått hjälpa dig kanske du hade varit i livet idag!? Finner inga ord bara en stor saknad...



♥ 14 Februari 1988 - 24 September 2009 ♥


09.09.24

En dag kvar! Imorn är de löning, woohoo. Inte för att ja kommer ha speciellt mkt kvar av den men i alla fall. Haha här ska sparas o lägga undan pengar till göteborg o betala räkningar o ja, ja vet inte allt! Haha men skönt att få in lite pengar på kontot. De är aldrig fel! 
Idag blir de jobb fram till lunch, sen hem o gå ut me Joppe. Tillbaka till jobbet o jobba till typ 15-16 sen ska ja åka in o möta syster i stan o sola lite, efter solningen blir de hem till lilla Joppe igen o ta en promenad, sen ska ja o syster myyyyysa hela kvällen =) hihi

Är de nå bra på tv ikväll då? Hmm Idol så klart kl 20.00, Lyxfällan 21.00 sen är de de här programet Nöjespokalen kl 22.00 har hört att de är ganska kul, kanske ska titta på de =P  Har ni sett programet scarred på MTV? haha de är nog de sjukaste programet som gjort men ändå kan man inte slita sig, de är folk som har varit med om olykor där de brytit typ ben, armar, fötter, händer eller slagit sig rikitgt illa som har filmat de för eget bruk o sen fått me olyckan på film =P Sjukt!

 

 

Jaja nu ska ja jobba!
Hörs senare!
Puss


God natt!

Haft en jätte mysig kväll, först kom Li över o vi hade en del att prata om, så kolla vi lägenheter o skratta åt massa skoj! haha "Kotte, har du nyy jacka? HM va?! Fiiiiin" "Ja fick för mig att den va grön lixom, haha" HAHahah du är så underbar gumman!
Sen mötte ja upp Mika för att köpa hårfärg, sen blev de hem o slänga in en tvätt o sen blev de färga håret på Mika. Ja tycker de blev skit bra, men hon tycker att de blev lite väl mörk, men men hon är nog bara ovan. Sen kom Madde oxå över när ja o Mika satt o hade våran Nudelmiddag, haha. Hon stanna ett tag så vi tre plus två galna hundar satt o kolla idol o efterlyst! Tyvärr gick inte min lille älskade pojk vidare i Idol, han tappa texten direkt, tyvärr, hans röst är ju som från en annan värld! Han kommer igen någon annan gång. Efter tyv tittandet blev de en nattlig promenad me hundarna o nu sitter ja här o kan inte gå o lägga mig, är alldeles för förbannat pigg =P haha så skriver av mig lite i hopp om att bli trött!

Puss o Kram NattiNatti


hemgång

Hej min vän!
Nu är de snart hemgång för min del, ska bli skönt! Måste förbi Ica Maxi o köpa tvättmedel för ikväll ska de tvättas som aldrig förr, haha! Ska möta Li hemma hos mig om 25 min så dags att skynda sig lite nu! När Li har åkt hem kommer Mika över, ska hjälpa henne att färga håret ännu mörkare än va hon redan gjort! Ja vill oxå, gud ja har tänkt tanken i säkert ett år nu att de vore kul att testa mörkt hår, har varit blond o blåögd hela mitt liv, kanske vorde kul me något nytt, haha! Men men vi får väl se när den dagen kommer! Alla färgar ju håret mörkt just nu o alla blir så fina i de. Både Mika o min syster har färgat riktigt mörkt nu o de är galet snyggt!

Jaja vi hörs senare! Nu måste ja skynda hemåt!
Puss Puss


AIK-DIF 28/9 2009


Olika språk me tecken

Här står de "Kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken" ¨på olika spårk som skrivs me tecken. Tänk er de här som Victorias tatuering, alltså att man vänder de lodräta... Va tror ni om de?

(Grekiska) Κατακτά αγάπη όλα, επιτρέψτε μας να ηττηθεί από την αγάπη

(Hindiska) प्यार जय पाए सभी चलो, हमें प्यार से हार हो

(Thailändska) ทั้งหมดแจ้งให้เราตกไปด้วยความรัก
                    
     האהבה מנצחת כל, תן לנו להיות מובס על ידי אהבה (Hebreiska) 


(Japanska) 愛に打ち勝つ、すべて私たちの愛によって敗北させる

(Kinesiska) 愛情征服一切,讓我們擊敗愛

Eller så hittar man bara en snygg vanlig text o sätter den någon annan stans, hmm de här måste tänkas över. Hjälp mig! haha! Sen vet man ju inte hur mkt man kan lita på de här som ja hittat, men typ i alla fall =P

De Victoria har på sin rygg sägs sak betyda "Jag är min älskades och min älskade är min" vilket är jätte fint de me! Hennes tecken är frånn hebreiskan. Hmm nä nu ska ja hem till Joppe o fortsätta spana på detta, haha!

Värdetransportrån!

Har ni hört om rånet som de flög ifrån me helikopter? Helikoptern har tydligen setts av flera personer i Sollentuna som kontaktat polisen, sen hittades den övergiven mellan Täby och Arninge.. Sjukt! Tänk va nära de är ifrån mitt jobb! Läskigt. Kanske inte världens smartaste drag kanske eftersom helikopter syns ganska lätt o hört från långt avstånd, men de kanske fungerar i längen inte vet ja!

O så de här me Mats o Linda som är försvunnen/mördad, förtsätter ju att vara hur skumt som helst. Nu har de kommit fram uppgifter om att Mats skulle ha en ny flickvän, som han kanske har träffat under en längre tid, alltså undertiden han o Linda planerat bröllop? =S hmm skumt, o vilket jävla svin i sånna fall! Ikväll i Efterlyst kommer en intervju me honom som antagligen kan bli intressant att lyssna på!

Expressen.se skriver om en man som jobbar inom polisen o säpo, han är nu misstänkt för grov våldtäkt! Men va fan? En mam som är så högt uppsatt o ska skydda oss människor, gör något sånt? Fy fan för sånna som våldtar! Riktiga män slår eller våldtar inte! En man som kan sjunka så lågt är inte värd ett skit i mina ögon, de är verkligen lågt! Eftersom fallet skrivs som en grov våldtäkt betyder de att polismannen enligt misstankarna förutom själva sexuella övergreppet ska ha utsatts offret för allvarliga fysiska skador.. 

Men en annan rolig nyhet! Carina Berg o Kristian Luuk har fått en son! Grattis grattis, tror han är skit söt den där lilla. Carina har ju så fina drag o Kristian har så fina o snälla ögon o deras personligheter i en o samma liten plutt kan ju inte bli mkt bättre! Stort grattis i alla fall till de båda =)  


09.09.23

God morgon =)

Idag skiner solen o oj va piggare man blev själv direkt. Haha! Nu sitter ja här på jobebt i alla fall o funderar hur ja ska få denna dag all gå fort.. Haha. Ska sitta i telefonmöte en stor del av dagen, suck, men de är bara att bita i de sura äpplet. Funderar på att fixa me förådet här på jobbet, medans ja sitter i telefonmötet, haha, så ja får saker o ting gjorda!

Ja har bestämt mig nu i alla fall för att tatuera min länge tänkta tatuering.. Problemet är bara vart ja ska skriva den. Ja vill skriva Amor vincit omnia et nos cedamus amori som betyder Kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken eller bara Amor vincit omnia som betyder Kärleken övervinner allt...
Ja älskar ju Victoia Beckahms tattoo hon har i nacken, men om ja ska göra en likadan kan ja inte skriva den me bokstväder om ni förstår, då ser de ju jätte knas ut, då måste ja hitta ett språk som skrivs i tecken som är snyggt o skriva de me de =P haha krongligt värre! Sen har ja funderat på foten eller vid troslinjen fram eller bak på svanken/höften... De finns många ställen. Me tanke på att ja redan har en på skulderbladet kanske ja ska göra den andra någon annanstans än nacken, men de är ju sååå snyggt! Tycker ni inte?




God natt!

Ridningen gick bra, försökte prata me Eva efter lektionen men icke sa nicke. Ville fråga om vi skulle byta hästar något under terminen, ja fick nämnligen Kazano igen. De är inge fel på honom, de går bara bättre o bättre för oss varje gång o de är ju de som är meningen när man har samma häst 7 ggr =P men nu känner ja att ja vill ha något annat, något nytt o svårt som man får jobba me, älskar hästar som man inte bara kan få o gå snyggt direkt utan som de ligger sjukt mkt arbete bakom =) Jaja vi får väl se nästa vecka vad som händer.

Madde va inte me idag, hon hade ont i ryggen, hoppas de blir bättre! Men hon satt på läktaren me Stella o kika =) Thiih. Körde hem Linnea till sina föräldrar ett tag efter vi slutat ridningen. Hon är så söt o underbar. Är så galet glad att vi hittat varandra igen o de hoppas ja du vet! Ja ser fram emot Göteborg som vi åker till snart (16-18Okt) o allt annat som vi har planer på! Du är guld värd!

Nej nu är de faktist dags att sova, klockan är sjukt mkt! K kom precis innanför dörren, han har varit o fixa me sin iphone hos Bacon, ooooh! =P Haha helt sjukt, men är glad för honom, han har vela haft den där luren länge nu så kul att han fick den tillslut =)

Får skriva mer imorn!
NattiNatti <3


Dammsugare

Helt ärligt, finns de något tråkigare än att köpa dammsugare? haha! Våran vi har hemma har börja säga upp sig. Den dammsuger men släpper ut hälften igen, så de blir lixom aldrig 100% rent känns de som.. Sen har vi nog dammsugit en hel del skit från renoveringar me den stackars dammsugaren så han kanske inte pallar mer! De är ju inte billigt heller! Haha den dyraste ja hittade kostade typ 3.500 =O Vem köper en dammsugare för de?

Sen hittiade ja denna


Denna dammsugare från Hitachi har en effekt på 1800 watt samt praktisk fjärrkontroll på handtaget där du kan justera sugstyrkan. HEPA filtret ger renare luft och ser till att små partiklar inte sprids i rummet efter städningen. Ledningen är på 6 meter, vilket ger dammsugaren en räckvidd på 9,2 meter. Dammsugaren levereras med 4 olika munstycken så du kan dammsuga alla dina ytor.

Låter väl bra? Den kosta bara 899kr! De va inte alls farligt tycker ja.. Eller? De finns en som kostar typ 399, men den lät alldeles för billig istället, haha, vågar inte köpa den!

Jaja ny dammsugare måste vi ha i alla fall så ska prata me K o kolla va han tycker!
Vi hade strömavbrott här på jobbet i typ 30 min, vi satt alla i personalrummet o fika o hoppades på att strömmen inte skulle komma tillbaka, tyvärr så gjorde den ju de o nu sitter vi här o glor in i skärmen igen. Usch vilket skit jobb egentligen, hjärnan o ögonen kan ju inte må bra av detta =P

Puss så länge


En rolig sak o en mindre rolig sak!

Ja börjar me de dåliga =P
Usch nu måste ja sätta igång o leta vinterdäck till bilen oxå... haha. O så ska man lägga ut pengar på de me, scuk! Ska ringa runt o kolla lite me mina kontakter, K kanske oxå kan fixa ett par bra däck av någon han känner =) Haha ja orkar inte, va ska man ha bil för, de kostar bara massor o tar massa tid, haha! Men de klart de är ju bra i längden o ja älskar min bil. Har väldigt mkt nytta av den!

Över till de roliga!
Madde har äntligen hittat en lägenhet, Grattis gumman! Hoppas verkligen på de bästa nu, att lägenheten blir som du vill o att allt me flytt o inflyttning går bra. lägenheten ligger i Kärrdal, tyvärr inget gångavstång från mig. Så de är lite tråkigt, men vi kommer ju ses mkt i alla fall hoppas ja! Thihi! Är jätte glad för din skull i alla fall o oj va kul vi ska ha o leta saker till din nya lägenhet =)

Nu ska ja åka o möta upp K vid ByggMax..
Hörs sen!
Puss


09.09.22

Hej min vän!

Idag är ja inte alls på bättre humör, men men va gör man, haha! Hoppas de blir bättre ju mer dagen går. Vissa av plankorna i parketten va trasiga igår så ja o K ska åka till ByggMax o skälla lite på de på lunchen idag, sen måste vi köpa lite mer golv, K tror inte de räcker så lika bra att köpa lite extra =) Efter jobbet åker ja hem o slänger i lite tvätt, sen kommer K hem så ska vi sätta upp lite hyllor i badrummet, sen blir de lite mat sen mot stallet. Efter stallet ska ja åkam o hämta Joppe hos mamma sen hem o kolla hur långt K har kommit me resten av golvet, hoppas de blir klart ikväll! Sen blir de en dusch o sen sängen =) haha

Hörs senare!
Puss


Arg o trött

Är så arg på mig själv som inte fattar hur saker o ting fungerar o så har ja inte tålamodet heller att läsa mig till de, varför kan ja inte komma ihåg de enklaste som ja lärt mig i skolan? Hur svårt kan de va lixom!? Som nim ser blev de ingen specialar grej på bloggen, bara ytterligare en tråkig bild o text.. Vi får väl se om ja får någon riktigt snygg blogg någongång... Hehe!

Tyvärr han K o hans morfar inte längre än till köket, så hallen är oklar än så länge, men ja ska ta kort på köket i alla fall så får ni se hur de ser ut. Hallen lär väl bli klar i slutet av veckan hoppas ja. För nu orkar ja inte gå så här oklart o ofixat längre, ja får krupp o mår dåligt över att aldrig få de fint hemma. Suck...

Nu är ja hemma hos mamma o pappa nu i alla fall, mamma o ja kollar på Sveriges fulaste hem, sen är de de galna kvinnorna från Hollywood =P haha lite skratt o glädje kan man väl få innan man ska sova.

Hörs imorn, sov sött!

Puss o NattiNatti


hemgång

Oj de blev inge vidare många inlägg idag inte, haha men men så är de ibland! Nu ska ja snart hemåt, städa o fixa lite, sen tar ja o Joppe o drar hem till mamma o pappa. Går en promenad o sen hem o kolla tv o äta något gott me de andra! Sen kl 20.00 är de Sveriges fulast hem o sen 21.00 är de Svenska Hollywood Fruar, haha de måste ju bara ses! Galet är bara förnamnet! Haha

Ska ta kort på både kök o hall innan de sätter igång så nui får se skillnaden sen o om de blev snyggt eller inte! haha!

Tror ja ska sätta mig o fixa lite me bloggens utseende me, lite trött på svartvitt bara. Kanske ska lägga in lite färg o fint, haha inte vet ja. Ska sätta mig o fixa lite i alla fall! Så får vi se hur de blir till slut! Hörs senare min vän!

Puss o Kram


09.09.21

God morgon!
Oj va gott ja sov i natt, hihi skönt att va hemma i sin egen säng! Drömde massa konstiga drömmar om bla gamla vänner o platser ja va på när ja va liten, hmm undra va de betyder?
Idag är de inge sol i alla fall, grått o trist väder ute, typiskt september/oktober väder. Vi får va glada att vi haft så mkt sol som vi ändå haft i september!

Idag blir de hem till Joppe på lunchen, ska åka o lämna in ett minnesstick me bilder på min gamla chef på lucnhen oxå, vi ska göra ett fotocollage till honom. Vi ska säga tack o fira honom en sista gång nu på fredag, eftersom han har slutat på kontoret. Så de måste fixas oxå! Efter lucnhen blir de jobb fram till 15-15.30 sen måste ja hem o plocka undan de sista, sen kommer Ks morfar o K hem o ska lägga parketten i hallen o köket, hoppas de går bra o att de blir som vi vill! Ja tänker nog ta Joppe o smita hem till mamma o pappa under tiden de är hemma o fixar, så vi inte är ivägen!

Vet ni? De här fallet med Linda o Mats, hon som "försvann" veckan innan deras bröllop, o han som satt i efterlyst o vädjade till svenska folket hitta hans fru? Ni vet? Hur sjukt är de inte nu att han sitter annhållen för mordet? När GW sa att han trodde de va han tänkte ja "Nej men så kall o bra skådespelare kan man väl ändå inte va..."
På expressen.se skriver de

Linda Chens bröllopsdröm kan ha blivit hennes död.
Det befarar vännerna.
- Mats ville aldrig gifta sig. Det var Linda som övertalade honom till det, säger Basuba Östling till Dalarnas Tidning. 

Bröllopsbilder togs i Kina inför det svenska bröllopet. De visar ett leende och lyckligt par. Men flera av Lindas närmaste vänner har reagerat på det som Mats Alm har sagt i media om det stundade bröllopet.
Han ljuger om det romantiska frieriet, hävdar vännerna.
- Det var Linda som friade till Mats, säger Lindas vänner Busaba och Tomas Östling, till Dalarnas Tidningar.

Lindas dröm var att få bära vit klänning och vara prinsessa för en dag. Men drömmen delades inte av fästmannen Mats Alm, hävdar vännerna.
För dem ska Linda Chen ha berättat att Mats Alm först sagt nej till att gifta sig.
- Men hon pratade till sig det. Hon ville det så gärna, säger Basuba Östling till Dalarnas Tidning.
Bröllopsfesten var inplanerad in i minsta detalj, trodde Linda.
Vad hon inte visste var att Mats Alm inte alls hade beställt bröllopsmaten till festen.
- Vi fick det klart för oss först när släktingar till Mats Alm kom hit, strax före bröllopet, och ville avbeställa maten. Men här hade han inte beställt något, säger anonym butikspersonal till tidningen.

Eftersom Mats Alm förnekar mord och människoro är en en av de viktigaste frågorna hur han kom till fyndplatsen.
Expressen pratade i går med 17-åriga Elinor Ryberg. Hon berättar att i fredags morse hoppade en man i 30-årsåldern på bussen. Hans utseende stämde överens med Mats Alm.
- Han hade mörka kläder på sig, huvtröja och var runt 175 centimeter lång. Jag tror att han var mellanblond, säger Elinor Ryberg.
Hon reagerade på att han hoppade av där.
- Det brukar aldrig hoppa av folk där, så det tyckte jag var konstigt.
Vägen från busshåll-platsen leder raka vägen där Linda Chen hittades senare samma kväll.
Elinor har berättat om sina iakttagelser för polisen.


Skumt är de i alla fall, men som ja sagt tidigare, man blir knappt chockad längre va som händer ute i världen. Folk verkar kunna göra vad som helst... Vi får se vart detta leder! 


Klinkers i hallen

Juste glömde ju visa bilderna från hallen, vi la ju klinkers i fredags, tog lite bilder så ni kan få se före o efter, sen är de ju självklart inte helt klart än, men på god väg =)
De som är kvar är foga o lägga ekparketten, sen blir de fin fint i hall o kök, kan knappt vänta =D Vill fixa i ordning allt nu o bara njuta! Sen är de väggen som ska byggas om,  men de är nästa projekt, först detta sen får vi se var pengarna räcker! Haha


Här ser ni den galet fula rosa/aprikosa plastmattan som ligger egntligen i hallen, hemsk!



Färdilagt, nu är de bara putsning o foga som gäller! Fint va?! =)

Dags att sova! Skriver mer imorn! PUSS O NATTINATTI


Söndag kväll

Hej sötnos!

Nu är ja hemma från dalarna igen, ojoj denna helg har gått helt galet fort, men men va ska man göra. Satt o prata me mamma om va ja skulle göra närmaste tiden, denna helg blir de ut me jobbet, shoppa me syster o sen träffa gamla vänner, nästa helg är ja helt ledig, helgen efter de ska ja o Linnea till Göteborg, helgen efter de är de AIK-Hammarby o ja o syster ska bjuda pappa på de... Sen är de NOVEMBER! Hahha HALLÅ?! Vart tog hösten vägen, den bara sprang iväg, haha helt galet. Men men så är de, snart kommer snön o så ska man börja skrapa rutorna o ja vet inte allt! Suck, men om man tänker så här, snart är de sommar igen =) om 6 månader kommer våren, snön smälter, knopparna börjar komma fram på buskar o träd, mm underbart =)

Vill ni se lite bilder från helgen?
      
 


Haha ja prata nyss me min älskade Li i telefon, hon är bara världens bästa! Hon får mig alltid på så bra humör, o hon får mig alltid att skratta =) tack för att du finns älsko! Va skulle ja göra utan dig! Love love love!!!! Vi har bokat om våra torsdagar till onsdagar nu, haha ändringar i schemat helt enkelt! Ändrar du dig ändrar ja mig raring! Thihi


Wallander Cellisten

Idag ska ja köpa nya Wallander, den kom ut i onsdags o ja har missat de =P haha katastrof! Ja som köpt alla nya wallander samma dag som de kommit ut, haha! Men de blir perfekt att köpa den idag så kan vi kolla den ikväll när vi kommit till stugan =) thihi!

Måste hitta en till bra film att ta me mig.. Hmm ingen skräck för de blir man bara dum i huvudet av när man sitter där uppe i skogen, haha! Några förslag? Fick inte in nå förslag sist, bara från en person! Kom igen nu! Ge mig lite tips!


Dagens nyheter =)

Kommer ni ihåg de här paret som de skrevs om så mkt i tidningarna? De skulle gifta sig o dagen innan bröllopet försvann tjejen? Linda Chens heter hon som försvann.. Nu i alla fall är hennes sambo/man/pojkvän va man nu ska kalla de oxå borta, han kom inte till sitt jobb o nu har ingen hört npgonting från honom sen i tisdags.. Skumt?!
Han är ju inte misstänkt för något så polisen tror inte att han har försvunnit självmant, hans familj är jätte oroliga att han har blivit undanrljd på något sätt, hemskt tycker ja! Hoppas de hittar honom

Clara Hermelin, 22år, bölev mördad av sin expojkvän den 1 Juni i år. Han mördade henne för att hon gjorde slut me honom. De hade en dotter på ett år tillsammans, barnet satt i köket under tiden han mördade sin flickvän, barnet mamma.. Helt sjukt!

Enligt aftonbladet.se ville hälften av 153 kvinnor som dödades av sin exman/expojkvän/pojkvän komma ur en relation me svartsjuka, krav o kontroll.
Bara för att de gått fel på vägen o man inte passar ihop längre, så ska man bli mördad? De finns många människor där ute som borde få hjälp, många som inte kan kontrollera sig själva.

Ja är så glad att ja har träffat K. Han skulle aldrig göra mig eller någon annan i min närhet illa.

Har många vänner som dejtat och är eller har varit tillsammans me helt galna killar. Som slår, hotar o bestämmer hur de ska va o de har ingen talan. O många av de vågar inte lämna dessa grabbar. Hade en vän förut som blev misshandlad av sin pojkvän, ja va orolig varje gång hon sa något opassande inför honom, varje gång de åkte hem tillsammans, varje gång de va på fest ihop o varje gång man märkte på honom att något va fel, då visste man att hon fick ta skiten även om de inte va hon som gjort något. De är fruktansvärt om man tänker på hur många som lever så idag. Hon har kommit bort från honom idag. O han mår bättre han me.

De kanske är lätt att stå vid sidan av o säga "hon är dum som inte lämnar honom" eller "varför gör hon inget åt de.." men de kanske inte är så lätt att vara utsatt o rätt hela tiden o så kanske de inte vågar prata me någon om de...


Äntligen Fredag!

Hej min vän!

Måste bara berätta om igår, va ju på intervju på Nanny.nu, de gick jätte bra, men oj va mkt mer seriöst de va mot va ja trodde. De va intervju me 3 olika personer som sen fick säga va de tyckte o om man blev accepterad fick man skriva på 4 olika papper om tystnadsplikt, sekretess o polisupplysning o hej o hå. Sen fick ja spela in en video där ja fick precentera mig själv som sedan skickas till de familjer som söker mig eller som ja söker själv, haha helt galet. Men nu är ja i alla fall anställd hos Nanny.nu så de är skönt att ja har ett extra jobb om ja skulle komma in på skolan ja vill!

Äntligen är de fredag, gud så skönt, denna vecka har gått så lååångsamt tycker ja, gillar inte de. Speciellt när tiden på jobbet går jätte jätte långsamt o så fort man går utanför dörrarna så säger de bara poff så är de timmarna borta så ska man sova =P haha usch!
Idag blir de inge lång jobbdag heller, ska hem o packa o fixa lite, sen kommer K hem o så ska vi lägga klinkers i hallen. När de är klart åker vi mot stugan igen, skit bra att vi är borta hela helgen då kan allt me golvet torka o va färdigt när vi kommer hem =) Sen någongång nästa vecka ska vi fixa me parketten, de kommer bli sååå bra =) ska ta bilder när de är klart!

Puss!



09.09.17

Hej min vän!
Idag är de torsdag, en dag kvar till helgen, woohoo! Solen skiner o de är lite värme i luften fortfarande.. Men snart är de kylan som tar över, suck. Men va mysigt de kommer bli me vintern, snön o julpyntningen framför allt =) Längtar redan nu! Haha!

Igår va ja o några från jobbet ute o hade skoj på stan, de va trevligt men lugnt, åkte hem redan 22.50 tåget så inge sent blev de heller! Tack för en trevlig kväll allihopa!!

Idag ska ja på intervju mellan 15.30-16.30, håll tummarna för mig, behöver de här jobbet om ja ska plugga! Skulle va bra att ha de nu me o få in mer pengar, de är aldrig fel! Haha! Efter intervjun ska ja åka hem, vara me syster ett tag, va så länge sen vi sågs.. Sen ska vi ta en tur in till stan o sola, sen blir de hem o ta de lugnt o sova, tidigt idag kanske? Haha kommer aldrig bli så men man kan ju försöka! Snart är de hemgång till Joppe, vi ska ta en mysig promenad i solen o äta något gott hemma..

Igår köpte ja mina underbara skor, ja älskar de, ska lägga upp en bild på de senare när ja kommer hem! Helt underbart sköna o snygga som tusan oxå! Thihi va skor kan göra en lycklig, haha!

Nej nu väntar jobbet, skriver mer sen!
Puss Puss


Världens största pool

Haha kolla in denna pool! Heeelt galet! Polen är över 1km lång! Den tar lika mkt vatten som 6000 vanliga pooler! 300 miljoner liter vatten! Helt sjukt! Polen finns nere i Algarrobo, chilenska kusten. Hotellet heter San Alfonso del Mar! Dit ska ja fan åka någon gång, oj va ballt! De finns "färjor" som går över poolen om man inte orkar gå eller simma i vattnet från kant till kant, hahah!




Bilder från helgen i stugan

              

 


Good morgon!

Idag är de onsdag, solen skiner o vi ska ut efter jobbet o käka o mysa lite någonstans i stan! Vi får se vart vi hamnar =) Men vädret kunde ju inte bli mkt bättre i alla fall! På lunchen ska ja åka tilll Bauhaus o köpa en kartong till me klinkers till hallen, de räckte inte riktigt, suck! Sen ska ja åka till Scorette o köpa ett par aaaas fina skor, de är mina skor upp i dagen, de är min stil så de bara skriker om de, o ja bara måste ha de! Haha

Igår på ridningen gick de faktist riktigt bra, fick min gamle vän Kazano igen, men de va kul för han formade sig riktigt bra för att vara honom, på slutet va de någon dum jävel som va bakom läktaren o lät så flera hästar blev rädda, min blev galen, ja skulle precis sitta av o hade tagit ur fötterna ur stigbyglarna o allting så fick han ryck o sprang o hoppa o hadde sig, men ja satt kvar haha! 



PUSS


Ja ÄLSKAR Juryn! HAHA


WTF!?

Va fan gör idioten?!




Pinsamt DIF!

Asså nu blir ja så trött, ja vet att man inte ska dra alla över en kant, så därför får ja formulera mig så här. Va fan håller vissa av djurgårdens supportrar på med? De beter sig som idioter o förstör för sitt eget lag! Om de tycker att de spelar så dåligt o att de inte är värt att titta på, ja men gå inte dit då?! Varför gå in på planen o dra ner Djurgården i ännu mer skit än va de redan sitter i?! Tur att de fått tag i grabbarna o vet vilka de är, de ska få betala var enda krona Djurgården får i böter! O de här som de snackas om att Djurgårdens supportrar ska stå utanför Södra, den 28/9 då de är derby mellan AIK o Djurgården, o stoppa alla för att gå in på Södra för att de ska visa laget att de inte tänker stödja spelarna för att de spelar så dåligt.. Hmm njaaa vetefan om de är rätt taktik! De är ju supportrarna som behövs nu! De behövs mer än någonsin för att jobba upp laget o hejja fram de! Fattar inte hur ni tänker, vissa av Djurgårdens supportrar, ni är pinsamma o borde ägna er åt annat än fotboll, för ni vet varken va riktig fotboll eller va riktiga supportrar är!


Sökt o klart!

Så allihopa nu har ja sökt in till Stockholms universitet 2010! Galet! Sökte 7 olika lärarlinjer me olika inriktningar. Allt ja sökte är från F-6 (förskola till årskurs 6) alltstå åldern 0-12 år, för er som inte vet! Haha!
Så här sökte ja

1. Barn, teknik o skapande 
2. Samhällsorienterande ämnen
3. Naturorienterande ämnen
4. Lärande i förskolan
5. Svenska / svenska som andraspråk
6. Idrott, fritidskultur och hälsa
7. Socialpedagogik

Så om ja får som ja vill o hoppas så sitter ja i skolbänken om 5 månader. De värsta är att de är sån sjuk väntetid innan man får veta om man kommer in eller inte, suck..

15 September - Dagen då man kan börja söka (idag)
15 Oktober - Sista dagen för att söka
Mitten November - Kontrollbesked
Mitten December - Första antagningsbeskedet 
21 December - Sista dagen att tacka ja
Början av Januari - Slutliga antagningsbeskedet

Fattar inte att man får reda på de så sent, va fan gör man om man inte kommer in då =P Haha då står man ju där utan jobb o utan pengar, hahha! Inte okej asså, hur får de göra så? Fattar inte.. Men men va ska man göra. De som är bra är i alla fall att de ska höjja studiebidraget me typ 400 kr så de är skit bra, de är mkt pengar i längden! Så nu kommer man få ut ca 8200 me fullt studielån, fyy faaan va lite pengar egentligen, hahah! Men de gäller att ha ett jobb vid sidan av! Sen ska man få tjäna mer per år oxå så de är kanon! 

PUSS
 

Nagelfix o utbildningssökande =)

Igår va de ju nagelfix kl 15.15 Oj va kul vi hade o ja fick special vård, fick två teknologer som satt o fila o la på material, Sofie o Sofia =) Underbara tjejer o ni gjorde ett fantastiskt jobb, lika nöjd varje gång! Tack!
Fick tyvärr veta att Sofie ska sluta hos Karin, vilket ja kanske förstår, de är inge som blir kvar där länge, de är lite fel på "ledningen" om ja förstått de rätt. Hon ska i alla fall flytta till Täbys Nagelsalong http://www.studioava.se/ 
Tyvärr är de en hel del pengar som går till naglar o om ja nu ska börja plugga kommer ja absolut inte ha råd me detta dyra nöje =P haha så vi får väl se hur länge de blir kvar! Haha! Ska hålla kontakten me Sofie i alla fall vilket som! 
En annan rolig sak som ja fick veta igår är att Sofie o hennes pojk förlovade sig förra veckan!! Graaattis ännu en gång! O vilken ring! Den ska vi inte prata om, haha, o den va ju inte i de billigaste direkt heller =P Men har man en rik karl så har man, hahah! Jätte fin ring i alla fall!

 

Idag ska ja söka till skolan ja ska börja på! Spääännande =D Sen får ja gå o vänta o vänta o vänta tills svaret kommer om ja kom in eller inte! Så nu får ni hålla tummarna allihopa!
Men så fick ja reda på en annan sak... Hon som ja vikarierar för på FVB ska tydligen komma tillbaka i Maj 2010, o mitt vikariat går ut December 2009, hmm hur ska de gå ihop hade de tänkt? Så ja maila min chef o fråga va som händer o va som är tänkt för mig egentligen. Så nu får vi se va de blir för svar på de.

Egentligen vore de bättre om ja fick jobba kvar till Augusti, då får ja hela de halvåret på mig att spara mer pengar o betala av allt som ja vill betala av o hej o hå innan ja börjar skolan. K o ja kanske hittar ett billigare boende så vi spar pengar på de sättet me, så egentligen kanske man ska ta chansen att jobba kvar, för pengarnas skull. Men då skjuts mina framtidsplaner me barn o allting upp 6 månader till =P O de är ju mindre kul, men ekonomin är jätte viktig så de går ju före så klart. Barn o jobb o utbildning hinner ja me, bara de inte blir för sent helt enkelt. Jaja vi får se, får vänta svar från chefen sen betämmer ja mig hur ja vill göra!



Farmor, en vacker ängel

De va länge sen ja va på farmors grav o fick ett ryck igår innan ja åkte hem till Joppe, så åkte o köpte en blomma, ljung, o åkte dit. Fick så dåligt samvete när ja kom dit, graven såg inte så fin ut, någon har planterat en granliknande buske som växer över gravstenen (som är en liten natursten så den försvinner lätt under allt) så ja fick klipppa o hålla på me den där så blev de bra till slut, sen plantera ja min lilla ljung o såg då att ja skulle köpt två till, så får åka dit idag igen o ta me mig två till blommor så blir de jätte fint! Ja har aldrig träffat min farmor, hon dog 5/4 1988 o ja är ju född 25/6 1988, pappa har berätta hur hon kämpa in i de sista för att få se mig en gång innan hon somnade in, hon hade cancer o visste att hon skulle försvinna me tiden. Men hon levde nästan 2 år mer än va läkarna hade trott så de va synd att vi aldrig fick ses, men ja är tydligen jätte lik henne o pappa känner av sin mamma genom mig så ja känner att ja har en speciell relation till henne i alla fall... Önskar bara att ja hade fått träffat henne, hon verkade vara en helt underbar person! 

Tänker på dig Farmor! <3

 


Svenska Hollywoodfruar

Hörrni idag är de ju Svenska Hollywoodfruar på tv, haha de får man ju bara inte missa. Ja tror de kan va galet underhållande i alla fall! Haha! Klockan 20.00 är de Sveriges fulaste hem, 21.00 Svenska Hollywoodfruar =) woohoo! Idag ska ja fixa naglarna hos Sofie på Karins Nagelhörna, http://www.knnailproducts.se/ efter de ska ja o K o Joppe upp till hans kusin Amanda o fira henne en vecka i efterskott på födelsedagen, efter lite firande ska vi åka hem o riva bort golvet o hallen o plastmattan under de... Någon dag denna vecka ska vi lägga klinkers o sen parketten =) Woohooo!!
Så här ser min vecka ut just nu.

Måndag - Fixa naglar, fira Amanda, Fixa golv hemma, kolla tv 20-22 =)
Tisdag - Ridning, hem o tvätta o städa o kolla Idol
Onsdag - ?
Torsdag - Intervju på ett hemligt jobb =P
Fredag - Stugan me K o Joppe (haft körkortet i 6 månader =P)
Lördag - Stugan
Söndag- Stugan o hem igen

Inte så mkt planerat helt enkelt, haha! Men men nu ska ja åka o hämta upp Mika som ska me till Karins =) Hörs senare!
Puss Puss


MysPys Helg

Helgen har varit jätte bra, lördagen va tyvärr inge solig men vi hade de jätte mys i alla fall! Joppe va så lycklig, oj va han älskar att vara där uppe o mysa o springa lös i skog o mark! Härligt att se! Vi åkte till den stora stranden på lördagen, där sprang Joppe o jaga ankor o hade skit kul på standen medans ja o K bara stod o titta på, haha han är så underbar våran lilla vovve. Efter strandbesöket åkte vi hem o lagade lite mat o halvsov lite framför tvn, sen blev de en promenad till ner till sjön. På kvällen blev de skräckfilm, som va galet jobbig att kolla på men haha vi kollade igenom hela filmen i alla fall! Söndagen va solig i fin, vi tog en promenad ner till sjön igen så Joppe fick bada en gång till o sen tog vi en skogspromenad innan vi gick tillbaka o städade lite i stugan.

Vi åkte hemåt vid 14 o åkte förbi Bauhaus i Västerås för att kolla klinkers till hallen hemma, o vi hittade ett som va gaaalet fint, o tror ni inte att de är slut då?! Haha va arg ja blev! Men frågade snabbt om han kunde kolla om de fanns kvar något på Barkarby o de fanns de, wooohooo så vi gasa dit fort som tusan o fick vårat fina klinkers! Underbart! 
Så nu i veckan ska vi riva golvet som ligger, lägga klinkers o parkett sen är de bara målning o våran vägg ombyggnation som är kvar sen är lägenheten i tipp topp!! Thihi

Idag har ja aboslut ingenting att göra på jobbet så hmm, va ska vi göra nu då? Kanske beställa något? Handla något? Ska gå o kolla om något behöver beställas så kanske de ramlar in något jobb så småningom! 
Puss så länge!

  


Kan inte sluta lägga in idol klipp

Förlåt om ja är jobbig me alla idolklipp, men de finns så mkt kul o bra o dåligt att lägga upp så ja blir ju galen, haha perfekt en tråkig fredageftermiddag på jobbet, haha! Dessa två är ju oxå helt galet bra! Hoppas alla är så bra som de verkar när de kommer till Sthlm, ska bli intressant o se vilka som går vidare sen!







Nu är de snart hemgång för mig, sen åker vi till stugan o myser! Så vi hörs på söndag igen! Lyssna på alla mina klipp o njut av alla roliga, bra o dåliga låtar =P

Ta hand om er!
Puss o Kram


HAHAH

Ja har nog inte skratta så mkt på länge asså! Ja o min syster satt i soffan o ja skämdes bara över att titta på de där två, man fatta ju ganska fort att de skulle driva me alla, men sen när de väl stog där framme så blev ja för en stund osäker, de spelar ju så galet bra! Den första ser ju helt förstörd ut, hahah! Ja älskar Bagges ansiktsuttryck, han får ju nästan panik själv! Hahah LOVE IT!


11 September

Detta är ju inge bra datum, många människor som har blivit illa tagna av denna dag, tyvärr. De är helt sjukt men de är hela 8 år sen idag som flygplanen körde in i tornen, o 6 år sen Anna Lindh blev mördad idag, känns inte som om de är så länge sen men de är de. Kommer ihåg de som om de va igår, fruktansvärt de här me tornen, kommer ihåg när ja satt framför Tvn me mamma o pappa o vi trodde inte de va sant, först de första planet, sen de andra.. Vi bara satt där o gapa o tillslut insåg vi väl att de va på riktigt o hur mkt människor som råkat illa ut.. Usch. Sen de här me Anna Lindh, de kom ju oxå som en blixt från klar himel, ja visste tyvärr knappt vem hon va, va inte så insatt då, men hemskt va de i alla fall! Året efter Anna Lindh kommer ja igår att de va något barn som blev mördat den 11 September o året efter de va de en hemskt stor bil olycka i södra Sverige där många dog.. Håll tummarna för att de inte blir något som händer idag...
O alla mina tankar går till er som har blivit personligt drabbade denna dag!


Fredag Wooohoo!

Satan i gatan va kallt de va i morse, tur att man fick en ny jacka igår som man kunde ha på sig, som värmde så underbart! Sen åker ja ju i o för sig bil till jobbet så ja ska inte klaga! Ska ta bild på min nya jacka sen, den är jäääte skön, perfekt till allt. Både slappt o snyggt, thihi kanon jacka!
Igår kom ju Li förbi, snackade lite o skratta en hel del åt massa galet som vi hade att berätta, o gumman nu kör vi på de vi sa igår? När ska vi börja då? Du bestämmer?!
När Li hade gått satte ja igång att städa o tvätta, alltid skön att ha de gjort innan helgen. K ringde o sa att han tyvärr skulle bli sen, så ja kollade snabbt va som fanns på tv under kvällen, Idol, Lyxfällan o Grannfejden, perfekt! Hela kvällen framför Tvn tänkte ja =) Idol va lika roligt som vanligt, Lyxfällan va kanon trist o grannfejden va ju repris, så de fick bli en mysig men kall kvällspromenad me Joppe istället!

Idag jobbar ja nog bara till typ 13 sen åker ja hem o packar in min lilla familj o bilen o åker till Dalarna o våran söta stuga! Ja har inte fått in så mkt tips på bra filmer... Kom igen nu! Ni har 3 o en halv timme på er innan ja åker o fixar filmer till helgen =P Haha! Vi måste nog stanna efter vägen o köpa lite smör, pålägg o gottis till filmen... De får bli Ica Maxi i Västerås, som vanligt!

K är hemma idag, ligger i feber o ont i kroppen. Hoppas han blir bättre, min skrutt. Han behöver kanske bara ligga o ta de lugnt eller åka upp till dalarna o få i sig lite frisk luft o va i naturen o mysa me mig =D haha

Föresten såg ni igår på idol när Robin Bengtsson kom in, oj va ja älskar honom, vilken röst! Han har verkligen, som de sa igår, utvecklats något otroligt sedan första gången han klev in på Idol 2008. Haha ja skratta som fan, såg redan innan när han stod o prata me Peter att de va han =P haha galen!


Tidig dag idag!

Glömde datasladden hemma, så bilderna från dagens lucnhpromenad får ni se senare! Joppe fick va hemma nu efter lunch, han måste börja vänja sig me de igen, han har ju varit me mig på jobbet o K på jobbet o sen har vi inte lämnat honom en minut själv hemma för de här me kastreringen, me ja tycker de ser jätte fint ut o har läkt kanon, enligt veterinärerna ska de va läkt på fredag (imorn) o då slipper han tratten!

Nu ska ja röra mig hemåt! Ska hem o packa lite, snacka skit me Li o vara me min lille vovve! Senare kommer K hem oxå, sen är de ju idol kl 20.00 får vi iiiiinte missa! Haha ja är lite galen, satt för en stund sen o fundera på va ja skulle ge alla i julklapp, haha orka tänka på de redan, men som sagt, snart är de dags, de går nog snabbare en va man tror. IKEA ska ju börja julpynta om 2-3 veckor tror ja, haha galet är bara förnamnet!

Vi hörs senare!
Puss Puss


Porrfilms redigerare!?

Ja visst finns de knasiga jobb o knasiga drömmar om jobb, men såg ni "FrågaOlle Dokumentären" igår? Haha ja tyckte så synd om programledaren, va hon nu heter Malou eller något, hon visste inte vart hon skulle ta vägen eller om hon skulle skratta eller gråta. De handlade i alla fall om hur man spelar in en porrfilm, varför man väljer att jobba me de o sen va de ett par som spelade in filmer både med varandra o på varsitt håll, som hade två små barn hemma, sjukt kan ju tyckas, men de trivdes me de. Men sen är frågan hur deras två söner kommer reagera när de växer upp o får se mamma suga lite här o bli tryckt lite där, på film... Njaaaa vetefan asså om ja skulle vilja se någon i min närhet på en sån film, speciellt inte mamma o pappa, eller båda =P 

 http://www.expressen.tv/nyheter/Inrikes/1.1700261/han-ar-sveriges-yngste-porrfilmsproducent 
Där är ett filmklipp på en av killarna som redigerar o skriver manus till filmerna, han är bara 21 år och i o me de Sveriges yngsta porrfilmare =P "Något ja alltid drömt om" sa han igår på programet, haha. Jaja alla har sina drömmar helt enkelt!

På tal om helt andra filmer, någon som har något förslag på va man kan hyra/köpa för filmer o ta me sig upp till dalarna? De finns ju hur många filmer som helst just nu men skulle va kul me förslag på bra filmer? Hjälp mig snälla =)! 

 


Torsdag, en dag kvar

Hello hello!

Idag skiner solen igen, men de är inte alls lika varmt o skönt som igår, men men de är sol i alla fall så vi ska inte klaga! Fy fan vilken skit macth de va igår, skam för Sverige, va ska vi till VM o göra om vi inte ens kan göra mål mot Malta.. de är ju för fan inte klokt. Vi vann tack vare ett självmål, inget annat! haha pinsamt! Men men vi får väl se hur de går i VM, de kanske kan jobba upp sig, men om de ska hålla på så här är de ju inte värt att kolla på!

Längtar redan till kl 15, då får ja åka hem. Ska åka hem o möta upp Li =) Vi ska myysa lite me kaffe o något gott till kanske, thihi! Vi säger varje gång att vi ska bli mer nyttiga, men va faaaan en gång i veckan kan man väl få gotta till de? Ja är så galet nyttig nu för tiden i veckorna annars så de gör faktist ingenting! På tal om nyttighet o träning, oj vilken skillnad de är på min kropp o själ sen ja börja rida igen, de är sjukt va lite ansträningning o träning kan göra. Min gamla kropp börjar redan komma tillbaka! LOVE IT! =) haha
  
Nu är de snart helg, uuunderbart! Ska ta me mig mammas kamera upp till stugan i helgen o ta massa fina kort som ja kan redigera sen, thihi! Vi åker upp direkt efter jobbet imorn, ska packa o fixa lite ikväll, inte så mkt man behöver ha me sig, mysiga o sköna o varma kläder =) När vi kommer upp imorn ska vi kolla film o mysa me lite gottis, sova, lördagen blir att sooova länge, äta god frukost, klä på oss skogskläder o sen bär de av på en långtur i skog o mark, underbart! Senare blire god mat, lite bus o mys på tomten, lite agility bana me oss o Joppe =P sen blire film i kvällsmys igen. Söndag hinner vi nog bara gå ner till sjön o mysa lite o bada, kanske sista gången för i år, sen blir de hemåt mot Sollentuna igen för ännu en jobb vecka =P

PUSS


NattiNatti

Hej min vän!
Ojoj så trött ja är nu, de va en hel del bra på idol idag, men tyvärr ingen som man la på minnet. Vi får väl se om de blir bättre imorn =) Va mysigt att träffa syster o mamma i alla fall igen, thihi!

Va me Madde på en visning i kärrdal idag me, helt okej lägenhet som säkert kan bli hur bra som helst! Men fundera så du inte gör något förhastat innan bara!
Här är lite bilder som ja tog idag på lunchen när ja o Joppe va ute o myste i varma höst solen =) Sen några bilder från sköna sovstunder på jobbet =P

    
  

Imorn är de redan torsdag, guuuud så underbart de är när veckorna går fort, Love it! Imorn kommer min älskade underbara vän Li till mig efter middagen som vanligt, hihi. Våra torsdagar är de bästa o ser alltid fram emot att träffa min lille vän, love love love helt enkelt, haha! Imorn kommer K hem igen me, de ska bli mys. Vi ska åka upp till stugan i helgen, i Dalarna. Ska bli skönt att bara vara vi o få tid för varandra, jätte vikitgt!

Nej nu är de dags att sova! NattiNatti o Puss o Kram från oss!


haha

http://miilliisens.blogg.se/2009/august/utkast-haret-blondinbella.html

Hittade detta inlägg o tyckte de va kul som tusan, va bara tvungen att sprida de vidare!


Hmm

Denna lille man kan ja inte bestämma mig för om ja tycker om eller inte =P As ball röst, eller? Hmm kan som sagt inte riktigt ta ställning än, men vi får väl se va som händer!


De här två borde hamna i final båda två!




Onsdag, mitten av veckan

Good Morgon!
Nu är ja åter på jobbet igen, o så har ja inget o göra fast ja har varit borta i 4 arbetsdagar? Va är de här, suck.. De kanske låter jätte skönt att inte ha något att göra, o visst, de första veckorna kanske de är de, men va långsamt tiden går o fyy fan va tråkigt ja har de! Som tur är har ja me mig Joppe så lite roligare får ja ju me honom, haha. Idag spelar Sverige mot Malta, nere i Malta, de måste vinna idag annars är de skam för hela sverige! Skulle åkt in till stan o kollat matchen me Sophie o Danne o alla men ja känner att ja inte orkar, vill heldre va me mamma o syster som ja inte träffat på länge, så vi ska kolla matchen hemma hos de =) Ja, Joppe, Mamma, syster o pappa. K är bortrest idag, haha vi är roliga vi, när ja kommer hem åker han o tvärt om =P Jaja, de är bra för förhållandet till en viss del i alla fall!

Är lite orolig för min vän Madde, hon verkar inte vara på topp? Vill i alla fall inte att någon i min omgivning ska må dåligt, speciellt inte mina vänner. Så va de nu än är så hoppas ja att de blir bättre o du vet vart ja finns om du behöver prata!

Kolla dessa bilder, satt o lekte lite me programet ja fick av Bacon förut. Fina va? Oj va man kan plocka fram färgerna på ett helt annat sätt. Ja älskar de nya korten i alla fall o känner att ja kommer ha stoor nytta för detta härliga program! Tack tack Bacon =)

 

 

 

 

 

 

 

 


Hemma igen!

Hej mina underbara vänner!
Nu är ja hemma igen, oj va kul vi har haft de i Ungern. Vi har träffat så mkt nya underbara människor, festat, kollat på en otrolig match, käkat gott o haft många roliga stunder till sammans =)

Torsdagen blev bara att åka till hotellet o ta en kall öl =) Sen blev de sova

Fredagen blev helt galen, dagen började på ett bad, tillsammans me 7 andra som vi träffat på våra andra fotbollsresor, Sophie, Danne, Kjelle, Johan, Räkan, Åke o Anki, de här va på "Buddasidan", helt underbart fint, o helt super härligt varmt i badet! Fanns både ute o innebad =) Där blev de en hel del öl där i poolen, sen blev de en lång tur me spårvagn o tunnelbana för 3 av oss (de andra 6 stannade o käka gulasch soppa) till deras hotell vid stadion, kolla på Tjejernas macth, som de tyvärr förlora. Sen gick vi upp o bytte om sen åkte vi o mötte resten på en biljard o sportbar i Budapest =) Kvällen blev lång men hur kul som helst!

Lördag började lugnt me frukost på Subway, mums. Sen blev de taxi till uppsamlingsplatsen inför matchen. Där mötte vi upp de andra 7 plus 3 till, Robban, Mogge o en som ja inte kommer ihåg va han hette, haha! Sen blev de dricka, god mat, sen va de dags att röra sig mot arenan! Klockan gick fort o så va de dags för macth, o vilken match sen, ojoj va arg ja va ett tag o ojoj va glad ja blev sen =) woohooo I LOVE ZLATAN! Festen fortsatte på deras hotell vid arenan, vid 01.30 kom vi på en bra idé att åka in till stan, men de ville inte pappa så vi körde hem honom till hotellet så fortsatte ja, Sophie, Danne o Johan me Mogge o många fler, galen kväll där me men hittade tillbaka till hotellet så de slutade bra! haha

Söndagen blev lugn, shopping på stan, käkade VÄRLDENS godaste glass o jätte fina lattes =P på ett galet fint cafe! Där satt ja o pappa en låååång stund o bara snacka skit o kollade folk, mycket mys! Sen träffade vi de andra 7 o käkade en sista lunch ihop, innan de skulle åka hem senare på eftermiddagen! De blev tomt utan de men ja o pappa hade de mys på kvällen o käkade en jätte god middag på hotellet, sen la vi oss o kolla ännu mer fotboll på hotellrummet =P haha

Måndagen började me Subway som vanligt, sen åkte vi spårvagn ner mot vattnet, kanalen eller va de nu är! Där åkte vi en tursitbåt på kanalen i de fina vädre, jätte kul faktist att få veta mer om alla byggnader o saker som fanns i stan. Efter de blev de en tur till vårat favvo cafe, sen hittade vi en mysig restaurang som vi käkade p, sen blev de hem till hotellet o sova, vi skulle ju upp tidigt för att hinna med vårat plan!

Bilder från resan!

                 
    
(bara bilder från mobilen, resten kommer senare)


Tisdag, nu sitter ja här hemma, mycket skönt att äntligen va hemma. Har saknat K o Joppe o min säng o min lägenhet o alla mina vänner, usch vilken hemma människa ja är, haha! Idag kommer Linnea hit, käka lite middag o så, sen ska vi ju rida kl 19.00, efter ridningen blire snabba puckar hem, idol börjar ju idag kl 20.00!! De går inte att missa, kanske första 20 men inte mer, hahha!

Puss Puss


Hej då mina sötnosar!

Nu drar ja till Arlanda, Hinner inte skriva mkt alls! Sakna mig inte för mkt! haha

skriver när ja kommit hem! Puss o Kram


Torsdag, Ungern ikväll

Idag åker ja, bye bye Sverige! De va länge sen ja flög nu så de ska bli skoj! Thihi, resan tar typ 3 timmar, just nu är de 25grader varmt där me en stoooor sol, så de är skönt! De är ju ingen solsemster att åka till Ungern, men skönt me värme i alla fall!
Vi har fått en hel del tips om vad man borde besöka o göra i Budapest, så de här blir nog kanon! Ska ladda kameran me så de blir en massa kort, tänkte ta me mammas systemkamera, men ja struntar nog i de, vill inte tappa bort den eller att de ska bli stulen! Min kamera duger bra, ibland i alla fall! Haha!

Idag blir packning, mys me Joppe, Li kommer över när hon slutat, de blev inget igår ja va så galet trött. Va hos mamma o pappa en stund o visa Tusse hur man kan ladda ner musik på ett bra sätt =) Sen va de bara att åka hem o kracha i soffan o kolla säsongstarten på Efterlyst, de tog upp allt de här som ja skrivit om i sommras. Morden på alla unga människor, mordet på Öland vid midsommar, hemskt! Sen tog de upp en hel del andra saker o de fick in jätte bra tips! Bra att vi som sitter i soffan kan hjälpa till i sånna stora brott o utredningar! 

Ska sätta mig o kolla igenom alla bilder ja har på datan, helt sjukt va många bilder man har samlat på sig, haha! Måste bränna ner allt på CD, tänk om något skulle häna me datan o bilderna skulle försvinna, gud ja skulle bli heeelt förstörd! 

Puss så länge!  


Lorna Bliss/Britney Spears

Lorna Bliss har lagt ner närmare 1,8 miljoner kronor på att efterlikna stjärnan Britney Spears, hon rakade till och med av sig håret när Brittan gjorde de! 
"Det är mitt jobb att göra det Britney gör, och jag har imiterat henne så länge så det känns nästa som att vi har en spirituell kontakt, säger Lorna Bliss till Daily Mail."
"När jag såg den första skalliga fläcken i spegeln så ville jag sluta eftersom det såg så hemskt ut, men jag var tvungen att fortsätta tills allt var borta. Min mamma grät när hon såg det, säger Lorna Bliss till Daily Mail."
Haha vilken galen kvinna!

På vilka bilder tror ni de är den riktiga Britney o vilka är de Lorna? Gissa så skriver ja rätta svaren imorn!




Nu har min bebbi varit så duktig hela dagen så nu är de hemgång för oss! Hörs ikväll, min älskade vän Li kommer över, måste ju få säga hejdå till henne me innan ja åker!!
PUSS PUSS
 


Varför väljer man liknande partners?

Ja o K får ofta höra att vi har äktenskapstycke o att vi är lika o hej o hå, o innan han raka av sig håret trodde typ alla att vi va syskon, kändes lite skumt o konstigt när man skulle svara, hmm nej de är min pojkvän, eller nej vi är ett par! haha men så kan de gå!
 O nu läste ja en undersökning på internet att när man letar efter en partner letar man efter en som liknar en själv, fast att man inte vet om de själv,  o när man väl hittar någon så blir kärleken starkare, kanske låter helt galet, men ja tror faktist på de. Många par ja känner påminner om varandra på något sätt. Klart att de inte behöver vara så för alla men kolla dessa kändispar, de påminner faktist om varandra på ett eller annat sätt. 

 

 

 

 

 

Haha Galet men sant!!


Sport Nyheter

Som ja skrev igår ska ju Magnus Hedman upp i rätten pga prover som visat positivt för droger, anabola steroider. Nu står de på aftonbladet.se att Tv4 har gett honom sparken som expertkomentator.. Inte bra Magnus. Kanske du skulle tänk på innan! =P

O en annan äcklig fotbolls historia. Kolla detta

Ser inte speciellt skönt ut va? AJ AJ AJ! 
Överfallet kom efter 27 minuter i matchen Standard Liege-Anderlecht i går. Anderlechts Marcin Wasilewsk, 29, slänger sig för att rensa undan en boll. Samtidigt kommer Standards mittfältare Axel Witsel och stämplar Wasilewski med full kraft strax ovanför den högra foten. Bilderna som kablades ut i samband med överfallet var fruktansvärda och påminner om de som syntes när Henrik Larsson bröt sitt ben i Celtic 1999.


Nej nu blire jobb för min del =)
Hörs senare!
Puss


Onsdag, sista arbetsdagen denna vecka

Hej alla söta!
Sista arbetsdagen för denna vecka, underbart! Sitter här på jobbet me Joppe för första gången, stackars liten, han är helt förstörd efter kastreringen igår. Han tycker nog inte att de gör så ont utan de är nog mer obehagligt, han ligger o tittar o försöker få mig att tycka synd om honom. Ja hade i alla fall inte kunnat lämna honom hemma me tratt på sig, han hatar den! Haha, så nu när han ligger här kan ja hålla koll så slipper han den! Hoppas han somnar snart i alla fall, så slipper han bli uttråkad..

Igår gick de skit bra på ridningen, as skönt me träning, jobbigt va de, men ja älskar de, gillar när man får upp pulsen ordentligt o får slita, härlig känsla i kroppen efteråt! Efter ridningen åkte ja hem till min lilla pluttiga hund som blivit galet mammig i pappig efter operationen =P Sen blev de väl två-tre timmars sömn i natt, inte bra men men va gör man inte för min lille hund.

Idag blir de jobb fram till lunch, lite längre kanske. Sen hem gå en liten promenad me Joppe, städa o tvätta klart allt som ja inte hann igår. Kanske åker hem till mamma o pappa senare ikväll, vi får se hur Joppe mår o allt. Sen blire sova o sen imorn är ja ledig, vi åker till Arlanda vid 17-18 tror ja de va! Sen bär de av mot Ungern! ,

Puss Puss


Sugen på en cigg?




Reklamer som denna skulle aldrig visas i Sverige för de är för "groteska" o "barbariska", synd kan ja tycka. Tror fler skulle behöva se sånna här reklamer, inte bara om rökning, om allt!  
Vidrig reklam i alla fall, men nyttig kanske?


Tisdag morgon

God morgon =)
Fast egentligen är de ingen god morgon idag, lämnade Joppe för 40 min sen hos veterinären, han ska ju kastreras idag, känns inge kul alls... Tänk om något skulle hända? Ja veet man ska inte tänka så, men ja kan inte låta bli, de är ju alltid riskabelt att söva ner ett djur, men han är ju frisk i övrigt så ja hoppas de går bra! Operationen är inte förens 12.30 men de ville ha honom så här tidigt i alla fall. När ja fråga va han skulle vara under tiden sa hon "Han får stå i stallet" Ja men de lät ju jäätte skoj för honom =P Dumt att man bara får lämna in de precis innan operation =P Men de har väl något bra syfte säkert... Vill bara att klockan ska va typ 14-15 nu så ja får hämta min ängel!

Idag är de ridning vid 19 tiden, fick ett sms av Linnea igår att hon va dunder förkyld, o i o me svininfluensan o allt som finns ska man ju inte anstränga sig, speciellt inte me ridning där hela kroppen jobbar.. Men hon skulle höra av sig senare idag o se hur hon mådde då! Hoppas i alla fall att du kommer o att du mår bättre sötnos!

Nyheter idag.. Hmm

Blondinbella fick åka akut till sjukhuste igår kväll, en cysta på äggstocken hade spruckit. De gör tydligen lika ont som när blindtarmen går sönder. Men hon mår bra efter omständigheterna i alla fall! 

Magnus Hedman ska upp i rätten pga att prover som tagits på honom visade spår av anabola steroider. Inte bra Hedman! 

Sen är de ju en man som dött av svininfluensan tror de, de låter ju inte allt för skoj. Inte nog me de så hade han ringt sjukvårdsupplysningen o bett om råd o frågat om de tyckte de lät som svininfluensan, men personen i telefon hade bara avslagit de o sagt åt honom att vila så skulle han käna sig bättre, den personen kan inte må bra idag..

De här bränderna i Kalifornien är ju läskigt, hoppas folk hunnit ta sitt pick o pack o dragit, de finns otäcka bilder från elden o från ställen där elden dragit fram, usch o fy =P hahah

Nej nu ska ja jobba lite, har fått en ritning, äntlgen lite o göra! =)

Puss Puss


RSS 2.0