Hemma idag

Måndag igen, idag är jag hemma mådde inge vidare igår så stanna hemma. De är ju julgalan Onsdag, Torsdag o Fredag denna vecka oxå o vill verkligen inte va sjuk då så stannade hemma för att friskna till lite. Ska städa upp här hemma o bara mysa me Joppe hela dagen. Klockan 17,00 ska ja o Tusse träna, om jag mår bättre. Vi har knappt hunnit träna på två veckor nu för de har varit så mkt med deras flytt o Kista mässan o massa annat. Men nu måste vi sätta igång =)
Sen måste jag o K sätta igång me köket så de blir klart tills nästa helg. För sen fyller K år o då ska vi bjuda hit massa människor o sen är de julafton, efter de ska han upp till Sälen me sin familj o sen är de nyår o mamma ska ha fest. Så vi måste fixa de denna helg som kommer, annars tar de år innan vi fixar de. Vi ska bara byta ut bänkskivan o sätta upp nytt kakel, så de tar ju inte så lång tid att fixa för hoppningsvis. 

Sen har vi kommit fram till att vi struntar i att resa någon längre resa. Vi kommer att ta en weekend någonstans, antingen stannar vi i sverige eller så reser vi till någon storstad o lever lyxliv i 3-4 dagar istället. Vi har inte råd att åka bort eftersom båda vill spara alla semesterdagar till sommaren. O då försvinner för mkt pengar på lönen om vi skulle åka bort 10 dagar eller en vecka. Vi får spara de helt enkelt.

Nej nu måste ja sätta igång här hemma. Ha de så bra! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0