Fotbollen börjar idag =D

Hej min vän!
Idag är de fotbolls start. De ska bli så galet kul. AIK möter Halmstad hemma på Råsunda. Ja o Manda ska dit o träffa alla andra, dricka lite öl o ha en galet rolig dag. Matchen börjar 15.00 men vi ska ses redan 13.00 vid Solna station!

Igår va de en jätte jätte fin dag. Jag åkte me pappa till Solna vid 10.00 för att hämta ut biljetterna till matchen. Självklart tog vi Corvetten, vilket jäkla drag de är i den, helt galet. Men när vi kom till Solna öppnade inte shoppen förens 11.00 så vi åkte mot stan för att hitta ett annat Ticket ställe. Men alla verkade öppna klockan 11.00 så vi tog en runda i stan o visade upp bilen lite, haha. Sen kom vi till Solna o ja hämtade ut biljetterna. Sen åkte vi hem, pappa släppte av mig hemma hos mig, då skickade Madde ett sms o fråga om vi skulle ta en promenad o testa om de fungerar me hundarna. Så vi tog en promenad i skogen o de fungerade jätte bra, först va Joppe lika dan som förut o skrek, men de tog någon minut sen fatta han att hon inte luktade likadant som sist =P sen lektde de som vanligt.




 
Efter promenaden tog vi ett glas Cola hemma hos Maddes mamma i solne. Tyvärr va ja tvungen att gå hem, skulle va hos mamma o pappa vid 14.30 för att hjälopa de att rensa ut förådet hemma hos de. Vid 16.00 åkte ja o pappa iväg me pappas andra fina bil, bmw cab, ja fick köra den =) Ja skulle till Linnea i Nacka o ville inte ta egen bil ifall vi skulle ta ett glas vin eller liknande. Efter många om o men hittade vi fram till henne o där va ja ett bra tag. Sen bar de hemmåt, tog sista tåget hem. Tack för en jätte fin o roliga kväll gumman!

Tyvärr är de ju inte lika fint väder idag som de va igår, men de är skit samma, vi ska ha kul i alla fall. Hoppas de bara inte regnar så är de lugnt =) hihi
Nu ska ja göra de sista o sen bär de av mot Solna o Råsunda. Underbart!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0