Måndag kväll

Som sagt, måndagar är inga bra dagar. Idag när ja åkte från jobbet till Mika hade både hon o ja en konstig magkännsla att någonting skulle hända som vi inte skulle gilla. Sist ja va hos Karins sa de att de kanske skulle hinna byta lokaler tills ja kommer nästa gång så ja gick in o kolla på hemsidan innan ja åkte, om de stod något om lokalbyte, men nej där stod de samma gamla vanliga adress som vanlgit. Men men vi åkte i alla fall från henne vid 15.40 mot Solna, kom fram till de gamla stället 15.58 (Mika hade tid 16.00)o mycket riktigt, där stod de en lapp "Kära kunder, vi har flyttat tilll bla bla bla" så vi hoppade in i bilen för att åka till de nya stället, ringde påvägen för att säga att vi skulle bli sena o de skulle tydligen inte vara några problem. Men när vi väl kom fram står puckot i kassan o säger att hon inte kan ta emot Mika för hon va för sen, hon skulle inte hinna sa hon. Men va fan de är väl inte Mikas fel att informationen om flytt har kommit fram sa vi då. "Nej självklart skulle ni fått reda på detta när ni bokade tid men de måste ha blivit en miss"

Där är väl bara att ringa o säga till kunden som kommer efter att man blivit 15 min sen så hade alla problem varit ur världen, men nej de kunde hon inte göra. De enda den idioten bakom kassan kunde säga va "Som sagt så kan ja inte göra så mkt åt de" så jävla äckligt otrevlig. O Mika som hade planer inför skivan hon skulle på o allting, tänk om de hade varit nå viktigare än en skiva, skulle de stått o sagt samma sak då? Nej fy fan för de där stället. De som är så galet jobbigt är ju att hon som ja går till är ju jätte duktig på de hon gör, o ja älskar mina naglar för tillfället, o egentligen vill ja ju dit på Onsdag när ja har tid klockan 12.00, men de känns så jävla fel för de borde inte få tjäna pengar på oss när de beter sig som de gör. Men Onsdag blir nog sista gången ja går dit, kommer aldrig få en tid någon annanstans så fort som ja behöver. Efter denna gång ska ja börja gå hos en tjej som sitter på Odenplan, hon är oxå grym o galet trevlig. Ska ringa henne imorn!

Juste en annan sak som ja tycker är ganska roligt är att Djurgården förlora mot Hammarby idag. De går inge vidare för Djurgården om ja får säga va ja tycker. De vann första matchen me 1-0 men sen blev de 0-6, 0-0 o idag 1-3. Illa illa säger ja bara, så kan ni inte fortsätta Djurgården, då blir ni utskrattade. Min pappa va på matchen, han sa att djurgårdarna inte ens försökte, de bara gav upp efter några minuter... Om de är så är de riktigt ILLA!

Jaja nu ska ja sova, Mika är inne i stan o har de galet kul säkert, hon lovade att dansa för mig me, så imorn ska hon ha värk i benen annars gjorde hon inge bra jobb! Haha! Ja o K o Joppe ska lägga oss i sängen o mysa lite nu. Ska läsa nyaste BILD innan ja somnar, alltid lika kul me lite skvaller. Vi hörs imorn. Då ska ja hämta min bil =D Woohoo!

NattiNatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0