Slut på helgen

Nu är de slut på de roliga snart. Helgen är över o de är jobbet som gäller imorn. Men men har haft en bra o rolig helg i alla fall så ska inte klaga. I Fredags kom ju Mika hem, vi käkade våran special måltid, Kyckling med Röd curry, MUMS! Senare åkte vi på en bilträff som va vid IKEA i Barkarby, träffade älsklings Li o hennes pojk o hans vänner där, mycket trevligt! Sen hände de inte så mkt mer där tyvärr, då tog vi en sväng till stan o sen vidare bort mot Danderyd o hej o hå, Mika ville ju köra så mkt som möjligt, vilket ja förstår =) haha. Ja kom väl hem där vid 1 tiden på natten, då hade vi bara kört o snacka skit o haft de kul hela kvällen.

Lördagen började me klockan på ringning, för att inte sova bort hela dagen, åkte till mamma o pappa för att käka frukost, vid 10.30 ringde Mika o ja blev sjukt förvånad att hon ringde o va vaken så tidigt, men de va hon i alla fall. Hennes planer för dagen passade mig utmärkt. Hon ville åka ut till hennes farmor o farfar o mormor o morfar som bor ute på Vätö (Norrtälje) för att hämta en päls, eftersom hon ska på en studentskiva där temat är "Ganster" så skulle de bli perfekt till en klänning eller leggings. Så vi åkte dit, fick massa gott att äta o pratade en hel del. Sen bar de hemåt igen. Senare på kvällen åkte vi till Kista o lämnade tillbaka lite kläder som Mika hade köpt i veckan, efter de åkte vi hem till Julia o hennes pojkvän i Väsby, där blev vi kvar ett bra tag, mycket trelvigt faktist! Men vi var tvugna att åka o hämta Joppe efter ett tag, han ska ju inte behöva vara själv hemma en lördagkväll lixom. Sen blev de en tur in till stan o hämta Britta o en annan tjej =)
Kvällen slutade ganska tidigt, båda va trötta o ville hem o sova.

Idag har ja o Mika varit på fotbolls match borta på Aspuddens IP, Mikas vän spelade så vi ville överraska honom o hejja lite, haha. Vi är så jävla bra, hittade dit, nästan heeelt själv, frågade bara en enda gubbe på vägen =P haha
Nu sitter ja hemma i soffan me mina två favvosar o kollar på "....o så kom Polly" galen film =)

Ska sova snart, är lite trött faktist! Men men vi hörs imorn!
Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0