Torsdag 16/4 = AIK-Malmö

Hej mina vänner!
Förlåt för dålig uppdatering, har haft så mkt för mig, eller nej de har ja väl kanske inte, men har inte haft tid eller lust att skriva. Har kommit in i en lite svacka för tillfället. Men ja har så galert mkt i huvudet för tillfället, så mkt som ska betalas o göras o hej o hå =P men men de blir säkert bra!

Har fått reda på att ja får en bra summa för bilen i alla fall, fick reda på de i tisdags. De blev en bra summa, ja tjänade på att krocka helt enkelt, så nu ska man bara välja en bil me. Ja o pappa va o kolla på en golf igår, jätte fin, lägger upp en bild på den längre ner. Ja gillar den verkligen o vilken skillnad de va från Polon att kör o sitta i. Golfen är så mkt mkt större än Polon, o vilka utrymmen, mm den gillade ja, men ska kolla på en V40 idag me. Idag klockan 13.00 ska ja o pappa möta upp en man i Sollentuna o kolla på bilen. Så vi får se vilken som vinner, haha!


Idag är de ju en stor match igen, underbart! Men inge vidare väder om man säger så, de ska ju va sol o blå himmel på matcherna, men icke sa nicke, inte idag. Men de blir nog jävligt kul i alla fall. De blir ja o Manda som går idag igen, vi ska ses i Solna vid 17 tiden o ta några öl innan o prata me folk =) alltid lika roligt. Wilton som spelade i AIK förut, som hoppade av mitt i allsvenskan o flyttade till ett annat konstigt lag i europa (tror ja) har ju skrivit på 3år för Malmö ikväll, fy fan. Ja som avgudade honom när han spelade i AIK, vilken skit han är. Hoppas han blir utbuad ikväll! Haha

Nej nu ska ja röra mig mot Väsby Centrum o köpa lite småprylar till jobbet. Vi hörs sen. Skriver o berättar hur de gick me bilen.





Puss o kram 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0