AIK i toppen

Efter mötet på Råsunda mellan AIK-Brommapojkarna ligger nu mina grabbar i AIK i toppen igen, delad första plats me Helsingborg, me sina 34 poäng. Fast Helsingborg har en match mindre spelad men i topp är vi nu i alla fall! Woohooo! 

Några andra de går mindre bra för är ju Djurgården o Hammarby. Derbyt mellan de två lagen är imorn kl 16.00, ja hejar me hela mitt hjärta på Hammarby imorn, de är så värda att vinna över djurgården. Självklart är de tråkigt om Djurgården ska ramla ur allsvenskan men sånt är livet ibland o de kanske de kan behöva =P Plus att de har ju verkligen spelat som krattor i år! Läste idag på en hemsida att Djurgården har förlorat galet många åskådare per match under en treårs period o att man ser tydligt när de går bra, då de är mkt mer djurgårdare på plats, när de går dåligt då sviker många, till och med klacken! Dåååligt Djurgården!!

Skillnad va de när AIK gick ner i botten, då ökade antalet i publiken och stödet blev bara större, de är va ja kallar riktiga supportrar som finns där för laget i alla tider, bra som dåliga! 
Vi är överallt men de är inte ni,för ni är djurgårds jävlar!

Vi ser hur solen stiger över Råsunda,
vi ser hur Hovets is e blank och klar.
Och bönderna dom gapar utav fasa,
och snutarna dom spejar och dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK,
vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Å vi e AIK
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.

Ibland så kan det blåsa kalla stormar,
ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när det gäller laget som vi älskar,
så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit,
vi vet att snart så är det dags igen.

Å vi e AIK,
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
Å vi e AIK,
å alltid e vi med er,
och alltid ska vi se er ta poäng.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll har ja bara varit hemma o tagit de lugnt, K har kännt sig lite konstig i kroppen o varit sjukt varm så vi gjorde lite varmt o dricka o kollade på en film som hette TAKEN, den va galet bra, men slutade lite halv skumt, men men spännande va de från början till slut o så fick vi träna på engelskan, då filmen är köpt i Thailand o de bara finns engelsk text eller thai text =P Men de är nyttigt de me!

Nu ska ja gå o lägga mig, så de inte blir lika sent som igår, de orkar ja inte. Imorn ska ja o K fixa me mammas nya data o sen ska ja o Madde åka till stallet en snabbis tror ja. Senare på kvällen blir de middag me mamma o syster o kanske K om han blir bättre. Pappa ska på derbyt så vi får äta utan honom, sen har vi bokat bio i Kista kl.19.00 "Sommaren me Göran" har hört att den ska va galet rolig! Hoppas K blir bättre så han kan följa me!!

Puss o God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0