AIK-Kalmar 1-1..

De blev tyvärr bara 1-1.. Så om Göteborg eller Elfsborg vinner sin nästa match går de om oss. Men vi är fortfarande i toppen! Vi ska nog ta hem de här, vänta ni bara! Haha. Ja o Manda hade de galet kul på matchen, vilket vi alltid har. Hon är helt galen o ja lika så, kan de bli värre!? haha sen hade vi ett fyllo bredvid oss som skrek asroliga ramsor, haha så klockren!






Nu sitter ja hemma, sitter o väntar o väntar på att klockan ska bli sovdags så ja kan få gå o lägga mig o somna o sen vakna upp av att mitt hjärta öppnar dörren o kommer hem. Ja vill bara krama om honom o aldrig släppa. Ska bädda nytt så de luktar nybäddat o är ännu mer mysigt att krypa ner i =) Thiihi. Han kommer hem till Sverige 7 imorn bitti i alla fall, sen ska han hämta bagage o allting så vi får väl se när han väl kommer hem, kanske hinner vakna till o me =) Vet inte va vi ska göra imorn, hoppas på att ta en promenad me Joppe, hälsa på mamma o pappa kanske, äta något gott på kvällen o kanske kolla en film =) De låter väl hur mys som helst?

Li gumman, har inte fått höra allt än, men de låter ju som om de är på rätt väg nu igen o ja är så glad för din skull. Du är en sån underbar person o du förtjänar bara de bästa, inte gå runt o va ledsen, de är livet för kort för! Är glad att de verkar lösa sig nu i alla fall! <3 Kärlek <3

Nu blir de promenad me Joppe, sen hem o kolla film sen sova!
NattiNatti allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0