Kanske en dålig match men vi vann i alla fall!

Sverige vann igår mot Finland, tack o lov. Matchen i helhet sög tydligen men men va ska man göra. Har man en tränare som inte vågar sattsa så har man. Bara att hoppas att han tänker om någon gång o låter de yngre spelarna få visa mer. Garanterat att han kommer ta in alla oldies på matchen Ungern-Sverige, bara för att han inte vågar sattsa på de nya. Fegis!



*******************************************************************
En hemsk sak hände igår o tyvärr kan ja varken skriva eller vill inte skriva om de här på bloggen, men ja vill bara säga en sak, Sanna, ja vet inte varför du gjorde som du gjorde o vad som är orsaken till allt som hände, men ja vet att du inte va du igår, någonting måste ha fått din hjärna att slå slint. De där är inte den vän som ja har, de där va ett monster från en annan värld! Ja hoppas för ditt bästa att du får den hjälp du behöver och att du kan leva ditt liv som vanligt snart igen! Kanske låter konstigt men ja önskar dig o din familj de absolut bäst o lycka till me allt i framtiden!

*******************************************************************

Idag åker min älskling bort från mig, han åker till Thailand i 10 dagar! Planet går 15.00 idag, så hinner inte träffa honom mer nu innan han åker, super tråkigt men de kommer gå fort o han kommer ha de så bra där nere me min familj =) Men kommer sakna dig massor älskling! Madde åker ju på lördag me =( Usch va ja kommer sakna er båda!! Men den 23e kommer K hem igen o Madde är hemma den 29e igen! Då ska vi leta mer lägenheter till dig =P

En annan, galet rolig sak, är att Lis bror Martin fick till slut den fina lägenheten i Edsberg som va så himla populär! Stort grattis till honom o hans flickvän, de är verkligen en topp lägenhet! Galet fin!
Nu är de bara Li som ska hitta sin drömlägenhet me, håller tummarna att du hittar något sötnos!!

Nu är de dags att jobba lite! Hörs senare, Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0