Kommer sova gott nu! NattiNatti

Finns de något bättre än att se sina grabbar vinna? Höra publikens jubel o se hur glada de blir allihopa!? Ni är så värda de här killar o alla supportrar! NI är BÄST!

AIK besegrade Halmstads BK med 2-1 i en blöt tillställning på Örjans Vall. Hemmalaget tog ledningen i den 10:e minuten, men Iván Obolo kvitterade två minuter senare. I slutet av halvleken gjorde Kenny Pavey 2-1 efter utmärkt förarbete av Nils-Eric Johansson och Bojan Djordjic. Den andra halvleken präglades av regn och matchen avbröts i ca 15 minuter. AIK gick i och med segern upp i serieledning.

I den andra halvleken drog Bojan Djordjic på sig en varning och är därmed avstängd mot Kalmar FF, tyvärr. Onödigt men men så är de, vi får klara oss utan honom!
Kommer få en skön somn i natt me SM-guldet i tankarna =) hahah nej nu ska vi inte ta ut något i förskott, de är en lång väg kvar, men oj va kul de vore!!

Imorn är de jobb igen, kanske ska ut o åka lite o kolla projetk, man vet aldrig! Hoppas de händer en hel del, får se hur många frågor som kommit in imorn om ja ska låta de gå en dag till eller om ja ska skriva svaren, kul i alla fall, har fått in över 20 frågor nu, super skoj att folk är så engagerade o undrar så mkt om lilla mig =P haha

Nej nu får vi säga tack o god natt för våran del, vi ska gå o sova nu.
"Mr K" vi saknar dig massor o vill att du kommer hem NU! Saknar din närhet o allt mys, hoppas du har de bra där du är o att du sover gott just nu, klockan är ju nästan 4 på natten nere hos er nu! Thihi