Morning morning

Hej min vän.
Idag är ja på jobbet igen, skönt, ja hatar att gå hemma o inte göra någonting, har haft nog me slapphet o så på semestern =P haha o idag är de löööööning =) underbart! har fått lägga undan en del till Ungern o till lite annat men lite pengar blev de kvar så ja o Li ska ut o shoppa på Torsdag, thihi! Kanske inte blir så mkt shopping men lite i alla fall, vi ska fynda! Haha

Igår sålde ja vårat barbord som vi hade hemma, oj va fort de gick, la ut de på blocket vid 14.30 sen ringde de hela tiden, haha o ja sa bara att den som hämtar de först får de så de va två som slogs om de till slut men de va ett ungt par som fick de, de va de värda! Hah! Så måste leta efter nytt matbord vilket fall som helst, men denna gången ska de bli ett vanligt fint matbord, mycket mysigare har ja kommit fram till! Haha! Så de blir ut o leta efter jobbet sen ska ja hinna handla mat oxå innan ja ska upp till stallet! De går nog bra, tror ja! 

Till lite nyheter nu då =P

Djurgården har tappat 30 miljoner kronor detta år, så nu måste de sparka folk, tråkigt att de ska gå så dåligt faktist, de är ju ändå ett Sthlms lag så.. Men men spelar man dåligt o har otur o supportrar som sviker så blir de som de blir. Folk fattar ju inte att om man itne går o kollar fotbollen stödjer man inte sitt lag, då går de ner i skiten helt enkelt ekonomiskt!

Historien kring Sydafrikas Caster Semenya har tagit en ny vändning.

VM-vinnaren har tre gånger så höga värden av testosteron, mot vad som är normalt för kvinnor. O heeelt ärligt, "hon" ser ju fan inte kvinnlig ut, om hon inte tävlade för kvinnor skulle ja direkt säga att hon är en man. Sen när de intervjuva henne hade hon ju värre basröst än många killar ja känner! Nej fusk är va de är!!



Sen skrivs de ju mkt om Stureby-mordet (Therese Johansson Rojo) De skrivs att undommarna som sitter anhållna för mordet har de väldigt jobbigt, förra veckan ramlade pojken ihop under ett förhör o fick en ångestattack.. Flickan tror alla är under stor press bara att hon inte visar de utåt (vilket ja tycker är jävligt obehagligt att man kan hålla inne om man mördat en människa) sen har både pojken o flickan fårr hot över internet... Ja men konstigt! Ni har ju dödat någon, någons syster, bästa vän, flickvän, dotter?! Klart som fan ni får hot...

Nej nu ska ja sätta igång me arbetet, hörs senare!
Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0