Nytt i Therese Johansson Rojo rättegången

De tidigare paret har inte tittat på varandra en enda gång under rättegången, flickan verkar ta de hela mkt lättare än pojken, skriver expressen. Inne i rättsalen satt flicka o titta ut över sina anhöriga me ett leende o sen vidare mot Thereses anhöriga, inte me ett lika stor leende då som tur va... Medans pojken inte kunde titta ut över allt folk, han satt o titta in i väggen o tyckte de hela var mkt jobbigt. Flickan säger att hon inte har så mkt me saken att göra, utan att de va han som bestämde sig o de va han som gjorde de. Jo de stämmer ju kanske, men vadå, de va ju hon som sa åt honom att döda Therese, hon har ju sagt ordagrant att hon ska dö, annars har de ingen framtid ihop (flickan o pojken). Tycker de rä sorgligt att man kan va så svag för en människa som i de här fallet pojken har varit.. han har dödat en annan för att få sin "flickvän" nöjd... Helt sjukt! På ett sätt känns de som om flickan borde åka in på ett värre straff än han, bara för att hon är så psykiskt obehaglig o äcklig! Men sen är de ju faktist pojken som utfört de hemska mordet. Svårt de där, han va ju under viss press kan man ju säga, men ändå!

Aa fy, min mardröm är att de ska hända något liknande me någon nära till mig! Usch va hemskt, vill inte ens tänka tanken. Ja skulle nog bli galen, förstår inte hur folk klarar av något sånt, o sen möta de där människorna i rätten sen, som har tagit livet av din dotter/syster/kusin eller va de nu kan va, va jobbigt de måste va att hålla sig lugn...

Nu ska ja hem till Joppe, kommer tillbaka till jobbet igen imorn, ska fixa lite, sen blir de en lång mysig promenad me Joppe ute på bögsgård i solen, mm underbart ska de bli!
Om 2 dagar är min älskling hemma igen! Oj va kul de ska bli! Saknar honom såååå mycket!!
Idag kommer dagen gå ganska fort.. Syster kommer o äter middag o kollar film, kanske sover över vem vet =P
Imorn är de fredag, kanske ska på innebandy me Helena från jobbet, så de kommer gå fort.
Lördag ska ja på fotboll me Manda så de kommer oxå gå fort!
Sen är de söndag =D Älskling kommer hem 7 på morgonen, thihi! Vill att de ska va söndag morgon nu nu nu!


Puss Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0