Så glad för din skull!

Ja är så himla glad för en av mina vänners skull, ja vet inte om ja får gå ut me namnet än, hon är i alla fall gravid i 5 veckan =D o ja är så otroligt glad för hennes skull! Hoppas allt går som de ska o att ni blir en lycklig fin liten familj =) ser fram emot att få se den lille växa o lära sig allt skoj som finns ute i världen, thihi!

Cici va här på en mysig fika o massa mysigt prat, sen kom Madde o hämta oss så åkte vi till lägenheten vi skulle kolla på. Den va fin o klart man kan göra den grymt fin o mysig, men den va ingenting mot den vi kollade på igår. Men att kolla på den finaste först o sen kolla på alla andra kan ju va knepigt eftersom man jämnför alla me den första finaste =P Men men så är de va ska man göra! Ja vet att du kommer hitta en fin lägenhet som du kommer älska till slut i alla fall gumman, de är bara att försöka o om de inte går me den här trean som vi kollade på igår kommer de komma nya fina lägenheter!

Efter lägenhetstitten skulle Cici åka o handla sen åka hemåt, Madde o ja kom fram till att en sallad skulle sitta fint, såvi gick o hämta Joppe o tog en promenad till Pizzerian o köpte en varsin sallad o gick hem o satte oss på baksidan o prata gammla minnen från tiden vi red på SORK (SollentunaRidKlubb) haha galet!

Juste de har ja inte berättat, ja o Linnea bestämde oss för att börja rida igen, o när ja berättade de för Madde blev hon direkt sugen på att testa hon me, så hon ringde upp Eva på stallet o fick en plats att prova på hon me, sen får vi se hur de slutar me allt men testa ska vi i alla fall =) De ska bli så skoj, de är ju 6 år sen ja slutade så vi får väl se hur de går =P hahha

Nu kommer Li snart =) Min lilla stumpa! Hon ska få en sån fin present av mig, hoppas hon gillar de. De är två ljusstakar =) 
Nej nu kom min lilla fisan, skriver mer senare!

Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0