Sjuka människor!

Var kommer alla dessa psykiskt sjuka människor ifrån o varför är de så många som mår så dåligt just nu?!
Denna sommaren måste vara den sommarn där mest ungdommar dött på länge. De är ju helt sjukt, allt började me Therese som blev mördad av de där "paret", killen mördade Therese för att hans "flickvän" hade sagt att han skulle göra de.. MEN HALLÅ? Har du ingen egen vilja? Sen har vi ju den 16 åriga tjejen som skulle hem efter en fest som blev ihjälslagen av 15 årig kompis.. o förra veckan hittades ju 19 åringen ihjälskjuten på hennes egen gård, i ladan o nu sitter hennes 15 åriga bror misstänkt för mordet (!?) o nu har en 13 åring blivit ihjäl slagen av sin pappa. "Ja ville bara göra henne medvetslös, inte meningen att hon skulle dö" säger pappan! Hur normalt låter de då?! 
Sen va ja själv me om en hemsk sak förra veckan där en person antagligen mår galet dåligt, har inte hört mkt från någon av de förutom att hon övervakas 24/7 för alla där hon är är oroliga över vad hon ska göra mot andra eller sig själv!

Obehagligt me alla människor som går runt o mår dåligt, de är som tickande bomber, om de inte får hjälp i tid går de åt helvette. Undra va de är som gör att så många mår dåligt, är de lågkonjukturen? Samhället? Pressen på människor? Kraven som finns o ska uppfyllas? Ja kan inte sluta tänka på dessa människor, ja vill bara krama om alla o säga att ja ska hjälpa de o att allt kommer bli bra.. Känner mig så oerhört liten o hjälplös i detta ämne. Man vet aldrig när man stöter ihop med en sådan människa, de handlar om att va på fel plats vid fel tillfälle helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0