Snart lunch

Nu är de snart lunch o ja ska hem till min lilla bebbi =) Han ligger säkert o sover nu, ska ta me han på en lite längre promenad idag, han fick inte gå så mkt igår eftersom de blev sånt jävla oväder, haha, sen efter jobbet ska ja oxå ta me honom på en timmes promenad så han är lugn hemma hos mamma o pappa sen ikväll! Haha

Har ni läst om Blondinbella på nyheterna idag? De står om henne o va hon tjänade på sin blogg förra året o hej o hå, o de snackar massa skit om att hon inte tjänar tillräcklig på sin blogg o att allt är en bluff o ja vet inte vad.
Ja måste faktist försvara henne, hon har vuxit så mkt i mina ögon bara på ett halvår, ja tyckte inte om henne när hon började blogga men nu har hon verkligen vuxit till sig.


Utöver  sin blogg så har Bella en klädkollektion på gång samt en webbutik som omsätter i runda slängar fyra-fem miljoner per år. Plus att hon håller på att skriva en bok. Man kan tycka o tänka vad man vill om "Blondinbella", men att Isabella är ambitös och driftig tror ja absolut o de kan nog ingen ta ifrån henne.
Och om de nu skulle vara så att man inte tjänar bra pengar på bloggandet, hur kommer de då sig att så många lever på sitt bloggande o många strävar efter att bli en "stor-bloggare". Hade inte bloggarna dragit in pengar hade inte denna marknad med modebloggare existerat särskilt länge. Tråkigt att de ska hålla på att hacka på någon som bara gör de hon älskar...



Nej nu måste ja hem till vovven!
Hoppas på en god lunch =)
Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0