Uppdrag av chefen =P

Hahaha ja har fått ett galet uppdrag av min chef! Att hitta sån här avfallsstation? Förstår ni va ja menar? Typ sån här som finns på donken, statoil o alla de där ställena, haha o vart fan hittar man sånt lixom!?! Haha ja har suttit o sökt nu sen kl 9 o ja blir inte klok på detta, hah! De finns så mkt sjukt fula saker o de som är fina är snor dyra, men men de är ju inte ja som betalar så! Thihi Men de är bara att fortsätta leta, då har ja något att göra o så går tiden fort!

Snart är klockan 11, då är de lunch. Ja o Helena ska gå ner till Thai restaurangen o käka, trodde ja skulle ha massor att göra idag, men nej så blev de inte. Efter lunch ska ja fortsätta leta efter avfallsstationer, haha!

Några nyheter att ta upp idag då? Hmm
Jo de skrivs mkt om sånna här sms lån som är ett sånt stort problem speciellt bland ungdommar, men nu har de visat sig att många ensamstående föräldrar tagit sms lån och är skuldsatta upp över öronen... De klart att de är trist, men va fan, du vet ju att de kommer en räkning inom några dagar som antagligen ligger på mer än va du låna på o den räkningen växer SNABBT om du inte betalar av den, o vet du då att du inte kan betala av den de datumet, ta inget sms-lån då! O då tänker ni, ja men hon/han kanske inte hade något annat val?! Man har alltid ett val! De står om en kvinna som fått sälja sin soffa för att betala av sin sms-lån skuld, ja de är ju super tråkigt, men hon kunde inte tänkt på de innan, eller sålt soffan istället för att ta lånet?!

Nu hinner ja inte skriva mer, lunch!
Puss Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0