En eller två hundar?

Nu har ja så där galet tråkigt på jobbet, vill bara tat klockan ska bli typ 15.20 så ja får åka hem! Ja o K ska ses i häggvik o kolla på ett bord tillsammans, sen ska K åka o hämta ett soffbord som vi har köpt =) De kommer bli sååå bra tror o hoppas ja! =D När vi har varit o kollat på bordet ska ja åka hem o så de promenad me Joppe o sen bär de av mot stallet! Hoppas ja kan hålla mig kvar på hästryggen idag me, haha! Efter stallet blir de åka o handla massor me mat.

Nu har vi bokat kastrering på Joppe, om en vecka ryker tyvärr hans kulor! Men de är ju de bästa för honom eftersom vi inte ska avla på honom, vi har pratat så mkt om de här o de är nog de bästa, han blir ju helt förstörd stackarn när han känner en löpande tik i närheten, de måste va galet jobbigt för honom o de blir jobbigt för oss i längden me, men vi gör de ju för hans skull så klart. Sen om vi nu skulle skaffa en till hund någongång så är de ju bara bra om han är kastrerad så de inte blir tjaffs om de blir en hane eller så han inte blir galen om de skulle bli en hona! Haha

På tal om en andra hund. Många ja pratat me frågar hur Joppe orkar o klara av att va själv o om han inte tycker de är tråkigt. Vad vi märker så är de ju inga problem alls, han har de jätte bra hemma o trivs som fisken i vattnet. Men tråkigt kanske han tycker de är att ligga hemma medans vi är på jobbet o de klart att han skulle bli lyckligare om han fick en vän, de tror ja absolut! Många säger att hunden inte ritkitg blir sig själv förens de får en kompis, då blir de mer en flock där människor o hundar är inblandade! O de kan ju stämma. Ja vill inget annat än att skaffa en till hund, mkt för Joppes del o så klart att de skulle va mys att ha en liten söt sak till.. Är de så mkt mer jobb me två hundar? De tror inte ja, ja menar om du ska gå ut me en hund, kan du lika gärna gå me två, om du ska ge den ena mat kan du ju lika gärna ge två st mat... =P Om du däremot ska bort kan de ju bli svårt att lämna bort två hundar, istället för en. O om man ska träna de så kan de ju va jobbigt me båda men då får man väl dela upp de? Allt går bara man vill =)

Här är en låt som ja bara älskar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0