Varför ljuga?

Ja har aldrig förstått mig på de där om att ljuga för andra om att man har skönhetsopererat sig.. Varför gör man de? De spelar ingen roll om de är bröst, läppar, fettsugning, ögonlockslyft.. Allt. De är så många som säger att de inte har gjort något fast de är uppenbart... Speciellt i kändisvärlden. Tex Audrina Patridge från The Hills, hon säger att hon inte har opererat sina bröst, men kolla här, de är ju så uppenbart!





De har "bara växt" de är naturligt i min ålder, njaaaa inte så där mkt kanske. Varför skämmas att hon har gjort ett ingrepp? De blev ju snyggt o uppenbarligen tycker hon de me i o me alla lättklädda bilder hon tagit senaste månaderna o de är väl jätte bra att hon är stolt o känner sig trygg i sin kropp?
Jaja man kan inte förstå allt här i världen, tycker bara de är tråkigt att de antingen inte vågar komma ut o berätta sanningen, eller att samhället inte tillåter de.. Trist!

O en annan sak på tal om The Hills, oj vilken skillnad de är på tjejerna från serien började tills nu, kommer knappt ihåg att de sett ut som de gjorde! 

 









En som i alla fall står för sina poerationer (kanske lite väl öppet i o för sig, men ändå) de är ju Heidi Montag oxå från The Hills, hon pratar till o me om att göra brösten ännu större nu. Men kamerakåt än va hon o hennes "man" Spencer är kan man väl inte bli? Haha de är galna båda två!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0