Äntligen Fredag!

Godmorgon Godmorgon =)
Idag va de jobbigt att gå upp, har snozat i 1 timme o 10 min, suck. Men ikväll o imorn får man sova ut. Ska bli skönt. Nu ska ja bara klä på mig  o dra upp K o Joppe som vanligt, sen är de sista dagen på kursen. Ska faktist bli skönt, är lite trött på de där nu, helt galet egentligen att ha en kurs på tre dagar me så mkt info som de är, men men de får väl gå, hoppas ja kommer ihåg något bara, haha

Vet fortfarande inte va ja ska göra ikväll, de lär väl bli Lets Dance i alla fall, antingen hemma eller hos mamma o pappa. K ska i alla fall träna vid 20.00 tror ja... Har ni hört den nyaste grejen då, Niclas Wahlgren o Laila Bagge är ett par, gud de trodde ja aldrig, men kul för de helt enkelt =) Idag tror ja att de är rock tema om ja inte mins fel, vi får väl se hur de går!
Imorn är de  ju Melodifestivalen, men de är bara Agnes som är de stora namnet, o sen så klart Anna Sahlene, men de andra som ska va me är väl inte så jätte kända va ja vet i alla fall, men man måste ju se de i alla fall tror ja. Nej nu springer klockan iväg. Vi hörs sen!

Puss o Kram  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0