Sovdags

Nu är ja hemma igen, har haft en jätte trvlig kväll hemma hos Maddes mamma, tillsammans me Madde, hennes mamma o hennes faster =) Vi åt jätte gott kött me ungs potatis o morrötter o chili aioli (eller hur de nu stavas) till de =) Mums va de! Tack för den goda maten =D



Efter maten blev de Melodifestivalen, mina E.M.D killar levererade som alltid =) De är för duktiga. O Molly är ju grym hon me, tyckte i o för sig inte att själva låten passade i Melodifestivalen, men hon kan sin sak i alla fall! Efter de satt vi o prata om allt mellan himmel o jord, sen vid 22 rycket fick hennes mamma o faster för sig att de skulle gå, så de gav sig iväg o vi satte oss o kollade på "Hot chick" den är bara för jävla rolig =P haha men vi bestämde oss ganska snabb för att gå hem till oss, både vi o hundarna va helt färdiga. Inte för att vi har gjort speciellt mkt idag men i alla fall! Så nu sitter ja här i soffan o kollar de sista på filmen, Joppe sover hos K o har de bra!



Imorn blire hämta bilen, har fått parkeringsplats nu oxå så de är skönt, o fan om ja inte får ta hem bilen imorn heller, då blir ja gaaalen =P  o imorn fyller Maddes mamma år Grattis grattis i förksott =)

Ha de gott, nu ropar kudden =)
Puss o hej

Kommentarer
Postat av: Eva Beauchamp

Tack för blommorna, de va gulligt av dig.

2009-02-22 @ 19:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0