Ensam hela veckan

Måndag igen, sitter här på kontoret o håller på me fakturorna =) Vilken mysig helg ja har haft, middag me Tusse i fredags, fest hos Linnea i lördags o så har ja hjälpt mamma o pappa i deras gamla hus. De har ju äntligen fått de sålt, men nu är de massa städning kvar istället =P så de va de vi ägnade hela söndagen åt =)

Ja har glömt kameran hos mamma o pappa så ja lägger in bilderna från festen så fort ja fått hem den. Först skulle ja ju inte gå på festen, men sen blev de så i alla fall. O ja är så glad att ja gick, de va galet kul o jätte jätte kul att träffa Linnea igen, vi tappade tyvärr kontakten o blev väl lite osams på kuppen när ja o K blev tillsammans. O de är ju typ 5 år sedan så de va ett bra tag sen sist. Men hon va samma gamla underbara Linnea som hon va när vi hade de som roligast. Saknat henne, hoppas verkligen vi kan hitta tillbaka till de vi hade förut. =) Men som sagt bilder på oss kommer upp senare =D

O tjejer, förlåt att ja inte kom i Lördags, men nu får vi ta tag i detta, vi måste måste ses nu!

Idag åkte K me jobbet till Göteborg, de är båtmässan där nere nu hela veckan. Som ja förstod de ska de bygga upp mässan idag o imorn o sen är de öppet för allmänheten onsdag-söndag. Så han är borta hela veckan, tråkit att vara själv, kommer sakna honom. Men ändå skönt att bara få vara för sig själv. De är mkt nyttigt att vara ifrån varandra har ja lärt mig, då kommer de här saknaden som man annars inte tänker på, eftersom man bor ihop =) Men lördag eller söndag bör han va hemma igen!

Efter jobbet ska ja bara åka hem o vara hemma me Joppe o fixa i lägenheten o göra den vårig o fin, för nu VILL ja att de ska bli vår så vi slipper detta äckel väder o får känna solens värme o se hur de knoppar på buskar o träd, underbart ska de bli! De kan hända att Johanna följer med hem till mig, vi får se hur de blir =)

Nu är de dags för lite vindruvor =D
Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0