Sista dagen på Julledigheten

Idag va sista dagen innan de stora allvaret började. Imorn börjar ja som anställd på FVB o ska göra en massa kul saker hoppas ja.
Ja har inte skrivit på hela helgen därför tänkte ja ge en liten tillbakablick på va ja gjort =)

I torsdags va vi ju som sagt på bio me Davve o Angelica =) filmen va helt okej, den va rolig men väldigt förutsägbar. Men man fick sig några goda skratt i alla fall. Efter bion bestämde vi att vi skulle ses på Norrvikens IP på fredagen o ta en långpromenad på isen på Norrvikensjön.


O de gjorde vi. Vi gick upp 10 på fredagen o åkte hemifrån vid 11. Va ute o gick till halv 2. Jätte sköönt o jätte fint väder. Vi hade med oss varm choklad o bullar =) De va jätte mysigt o hundarna fick Oxkött som fika. Här är lite bilder från isen


Raffe på hal is


Davve, Raffe, Joppe o K


K, Joppe, Davve, Angelica o Raffe.
Raffe blev livrädd när de knaka till i isen, stackarn


Fin eftermiddags sol vid isen

De knakade jätte mkt när vi gick på vissa ställen. De va galet obehagligt. Har jätte respekt för vatten o isar. Men vi överlevde ju som tur va =D
Fredag kväll träffa ja Li o vi va ute o åkte i snön o kollade runt o tog en LOKA på Statoil o skuggade människor =P Hahha galet. Sen åkte vi hem o sov.

Lördag var vi på Husdjursmässan på Kista Mässan. De va inte mkt att se ja blev jätte besviken. Men lite Agility fick vi ju se, massa marsvin, kaniner o reptiler o Bodils Mini Circus =P haha INTE värt 120 kr.
På kvällen träffade ja Li igen. Först satt vi hemma hos mig o kolla på Körslaget o snacka skit, sen gick vi ut o kolla läget i Sollentuna i de va dött som vanligt. Så vi åkte till märsta o sen fick ja ett sms av Therese som sa att vi skulle komma upp till Vibyskolan för att prata lite så de gjorde vi. Sen åkte vi till Väsby me Therese o Malin o tog en kaffe på Statoil. Sen skulle de hem men ja o Li va ute ett tag till. De sluta me att vi stod på parkeringen utanför min lägenhet o snacka i typ 50 min, sen märkte vi att klockan va mkt så vi bestämde oss för att gå hem o sova =)¨

Idag har ja bara varit hemma o tagit de lugnt. K har varit o tränat o åkt skridskor på Edsviken me grannen Fredrik. K o ja åkte en snabbis till Barkarby för att kolla skor till mig men självklart fanns inte min storlek så vi åkte till en pizzeria o käka sallad o lasange =) Mums!

Nu ska ja o K gå upp till hundgården me Joppe så han får leka av sig lite. Sen ska vi kolla You, Me and Dupree som går på 3an idag.

Hörs imorn
Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0