Två dagar kvar, sen helg

De rycktas om att Obolo i AIK har fått ett riktigt bra erbjudande från en annan klubb, en grekisk toppklubb, o de finns många andra som är intresserade, o ja blir så ledsen, ska de bli samma fjasko som när Wilton slutade mitt i säsongen i AIK, tycker de är helt fel att de får sälja o köpa spelare mitt i allsvenskans gång, de borde bara få göra de innan den börjar eller efter.. De förstör hela grejen ju. Men sen förstår ja spelarna, de klart de vill byta klubb om de behöver mer pengar, lönen i allsvenskan är ju inte den bästa direkt.. Jaja vi får hoppas på de bästa, att han stannar! Vill ju se honom spela i höst oxå!

Föresten, har ni ett videon som finns på Aftonbladet.se om Jackson? En film där de påstår att han reser sig upp från båren i helekoptern som åker me honom till sjukan, då han skulle varit "död" ser de ut som om han reser sig upp i helekoptern, kolla här.. http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab
Galet, tänk om allt är fejk? De lär man väl aldrig få veta...

Jaja, nu är de hemgång till Joppe =) Ta en promenad o mysa lite i solen, sen blire tillbaka hit o jobba lite mer o sen till tandläkaren 15.30. Skoj skoj!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0