Flygplanet som saknades

Är de inte hemskt me de där planet som försvann som de tror att de hittat nu? Såg nyheterna igår om planet o delarna som de hittat. Usch va läskigt, o att de bara försvann ur systemet tycker ja är värst. Stackars männskorna som satt på planet, fatta ångest man hinner få under tiden man störtar. De vet ju inte va som hände exakt, men fy i alla fall. Mina tankar går till alla anhöriga till de som va med på planet.

Igår va de i alla fall en jätte lyckad kväll för pappa. Han blev jätte glad o de kom en hel del människor =) Vi åt lite rostbiff, kalkon o annat gott tillsammans me potatisgratäng sen blev de tårta o massa annat gott! hihi

Idag är de onsdag, o just idag betyder de årets första BilBingo, haha, ja veeeet de är bara gamlingar som går på sånt. Men de är as skoj, mysigt att sitta i bilen me lite piknick o sen tuta när man får bingo =D hahah förra året vann ja faktist en hel del så de är kanon bra! De börjar idag 18.00 nere på Norrvikens IP. Skoj skoj =D De är ja o Lena som ska gå som vanligt! Efter bingon ska ja hem till pappa o fixa lite me företagets fakturor o sånt som ja ska hjälpa honom me, han har lite mkt på jobbet just nu så ja erbjöd mig att hjälpa honom me de ja kan =) Visst är ja snäll! Sen blire hem o sova o så upp o jobba imorn!

Hörs senare! Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0