Gratttiiiiis pappa!

Idag fyller min käre far år, han blir 49 år, så nästa år blire stor fest hoppas ja =) Grattis grattis!
Ikväll kommer de några stycken för att fira pappa o käka lite tårta o annat gott, de ska bli kul att träffa allihopa! Hihi

Juste...
Igår åkte ja o Madde ner me hundarna till Tegelhagen för att de skulle få bada lite i värmen, när vi kom till parkeringen stod de en polisbil där o vi undra va den gjorde där, men men de glömde vi ganska fort o gick ner mot vattnet, hunarna bada o sen tog vi den vanliga rundan ut på ängen o in i skogen för att de skulle torka. När vi kom mot slutet av skogen stod de en polisbil där o 3 poliser o en hund, o så hade de spärrat av i skogen, vi va bara tvungna att gå förbi o fråga va som hänt, nyfikna som vi är. Den ena polisen frågade om vi sett någon sydamerikans man, men de hade vi inte gjort, inte som vi lagt märke till i alla fall. O sen sa han bara att de va en kvinna som råkat illa ut.
Läskigt, trodde faktist inte de hände i den där skogen, där har ja ju sprungit för mig själv enda sedan ja va liten, o de har alltid varit så lugnt o fint där, men inte nu längre. Som tur va hade vi med oss stora läskiga Stella, haha, så ja kände mig ganska trygg =)


Så här står det på DN´s hemsida idag

"Vid 16-tiden under måndagseftermiddagen utsattes en kvinna i 20-årsåldern för en våldtäkt vid Edsviken i Sollentuna.


Kvinnan överfölls av en man i ett skogsområde mellan Edsviksvägen och Tegelhagen i Sollentuna och våldtogs under hot med någon from av vapen. Kvinnan är förd till sjukhus men det är oklart om hon är fysiskt skadad. Vid 18-tiden sökte flera polispatruller efter gärningsmannen men ingen har ännu gripits."
 
Hoppas de hittar den jäveln, ingen har rätt att förstöra och utnyttja någon på det sättet, förstå kvinnan, de kommer sätta sina spår, stackarn. 

När vi satt oss i bilen bestämde vi oss för att åka o handla en varsin sallad, så de gjorde vi o åkte hem till mig o käkade lite o busade me hundarna, sen skulle ja hem till mamma o pappa o hjälpa alla me lite olika saker, haha, o Madde ville följa me o ta en kaffe, kalrt hon fick de. Så vi tog bilarna o åkte över till de, o mamma är så rolig, hon har suuper respekt för Stella, fast att Stella är världens snällaste. Mamma tycker hon ser läskig ut men egentligen skulle hon vilja gosa me henne som hon gosar me Joppe, men nej nej de vågar hon inte, hon håller sig på ett visst avstånd tills hon lärt känna Stella bättre, men pappa o Stella hittade varandra fort (kan bero på att pappa fjäskade in sig o gav Stella en korv, haha men men)

Nu ska ja fortsätta jobba, hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0