Hemgång snart

Nej inga skattepengar idag, vi får hoppas på bättre lycka imorn, Men de står på Expressen.se att de kommer torsdag eller fredag garanterat, men om man har tur kan man få de redan imorn eller onsdag. Så då säger vi att ja är en av de som har tur =) eller va tror ni!?
Nu ska ja snart hem till Joppe o ta en liten promenad me honom, sen kommer K hem vid 17, då ska vi åka till Teds Tattoo o kolla lite. K är skit sugen på att göra en tattoo så han behöver lite insperation så får vi se vart de leder, men kan ju va time att göra en nu innan sommaren sätter igång på riktigt =)
Efter de tänkte ja åka hem till mamma o pappa o hjälpa mamma att intstalera Microsoft Word på hennes data, så hon kan skriva lite i jobbet. Sen blir de nog middag o promenad me Joppe, sen hemåt. I natt måste ja fan sova bra o imorgon natt för natten mellan onsdag-torsdag kommer ja inte få sova mkt alls o sen natten till fredag ska ja ju va uppe sent o vänta på mika, så nu de här två dagarna ska ja va hemma o ha de lugnt o skönt o lägga mig tidigt, de är planen i alla fall! Än så länge =P haha

Nej nu bär de hemåt.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0