Måndag förmiddag

 Hej Hopp!
Måndag igen, alltid lika jobbigt att komma upp, alltid lika segt på jobbet =P haha men va ska man göra
Idag blir de hem på lunchen till Joppe o så går vi nog upp till hundgården så han får springa av sig lite, efter promenaden ska ja åka o handla till jobbet, alltid lika kul *not*

Igår va ja nere i Edsviken me Madde o Hanna en stund. Vi läste lite skvaller o spelade kort, mycket mys! Senare satt ja o syster o solade resten av dagen samtidigt som vi pluggade, jätte skönt. Senare på eftermiddagen gick vi in o fortsatte  pluggandet lite. Hon skulle göra ett fördjupnings arbete om anorexi, så vi satte oss o kollade lite fakta o bilder. Fy fan va läskiga vissa ser ut, stackarns människor. Hittade massa berättelser av folk som förlorat någon i anorexi eller som varit drabbade själv, ja fick tårar i ögonen o en klump i halsen. Ja förstår inte o kommer nog aldrig förstå hur man kan låta de gå så långt som många människor gör, men ja vet att de inte gör de me mening utan de mår ju så dåligt som de mår o där för blir de som de blir. Men i alla fall, ja skulle verkligen vilja hjälpa alla de människor som har denna sjukdom, de måste vara hemskt. O tänk dig att vara förälder till någon som bara ser ut som ett skelett o man kan inte göra mer än att finnas där för den personen o försöka få den på bättre tankar o allt. Nej fy va jobbigt. Ja blev nog mer insatt i de där arbetet än va min syster blev. haha
De blev i alla fall en jätte bra artikel som vi skrev tillslut o så skulle hon hålla ett kortare tal om de, men de fick hon fixa själv.
Precis lagom tills vi va klara me arbetet kom mamma o pappa hem från Dalarna, de va trötta o säkert bakis, men vi hade ju ordnat Morsdag fika så de va bara att sätta sig o bli serverad =) o guuuud vilken god tårta syster hade fått me sig från sitt jobb, mums. Juste de kanske ja inte har sagt min syster ska börja jobba på Balders Bröd i Sollentuna =) Mycket skoj.
Efter fikat blev de lite mer plugg o prat me mamma o pappa så klart, men sen blev de hemgång för mig o Joppe.

När vi hade varit hemma i 30 min så slocknade hälften av lamprona o lägenheten o den andra hälften sken bara på halv styrka.. Skit skumt men vi trodde de bara va ett vanligt strömavbrott så vi brydde oss inte så mkt. Skulle precis sätta mig o kolla på en film när hela lägenheten slockna, så kolla ja ut på våran gård, då står alla o pratar me varandra o undrar va som händer. haha, men vi tog en promenad me Joppe o hoppades att de skulle bli bättre, men icke. Hela norra Sthlm va utan ström till halv 3 i natt. Men de va ju mysigt då fick vi tända massa ljus. De blev en lång promenad, kom inte hem förens 23.45 o då va de jätte varmt o ljust ute, helt underbart, gud va ja älskar sommaren!



Strömavbrottet berodde på brand i kortslutning i flera av vattenfalls stationer, de brann tydligen kraftigt på vissa av stationerna. Tur att ingen kom till skada i alla fall!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0