Skattepengar

Woohooo de sägs att skattepengarna kommer idag eller imorn *hoppas hoppas*
Igår va ja o K ute o gick me Joppe i väsby, kul o gå någon annanstans ibland =P haha. Sen åkte vi hem till mamma o pappa o köpte me oss varsin sallad, mums =D sen blev ja kvar där ett bra tag, senare på kvällen köpte ja o K kinamat o åkte hem o kolla på film, mys pys. Sen blev de sova efter en kvällspromenad me Joppe =)

Idag är de sol ute, ganska mkt moln men nu ska vi inte klaga. De är sol i alla fall, värme kan ja väl inte påstå att de är men men de kommer snart igen hoppas ja. Så här kallt kan de ju inte va på midsommar då blir ja ledsen!
En annan gaaalet rolig sak är att Mika kommer hem på torsdag natt =D =D =D Weee =D va glad ja är! Ska hämta henne på Arlanda typ 00.30 eller något. Så jävla kul att hon redan kommer hem, har sakna henne så o va galet skoj va ska ha nu =D hihi. O snart åker vi till Gotland, på fredag är de exakt en månad kvar! Thihi

Läste en grej på Aftonbladet.se de handlar om en tjej som hade en Chihuahua/Dvärgpincher blandning som blev ihjälbiten av en rottis o en boxer, o nu vill hon införa munkorg på "sånna" raser, hon säger så här "Deras instinkt är att vara aggressiva. Hur lydiga de än är så kan inte människan prägla bort det."  Ja tycker de är fel av henne att säga så, visst de finns hundar som är mer "aggresiva" än andra o de finns människor som tränar upp vissa raser till att göra hemska saker. Men visste ni att enligt en undersäkning på vovve.se är de Golden Retrivern som oftast biter människor utan anledning, de som alla pratar om o säger att de är den perfekta familjehunden, njaaa. Om man kollar den listan finns inte ens rottisar med. Folk klankar ner på dessa hundar för mkt. Ja har ett levande bevis på att "sånna" hundar kan vara de snällaste o mest uppfostrade hundarna. Kolla bara Maddes hund Stella, hon är hur snäll som helst. Hon kanske ser läskig ut o försöker vara hotfull, men hon gör ingenting eftersom Madde har stenkoll på henne. 
De är ägarna de är fel på, inte hunden, kan man hundar o vet hur man ska hantera kan man få vilken hund som helst till en snäll familjemedlem.  


Vackra Stella

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333783.ab

Kommentarer
Postat av: Madeleine

2009-06-08 @ 22:20:57
URL: http://be
Postat av: Madeleine

Blev fel haha.

Vad söt du är Sofie, tack för de fina orden.



Det var säkert äckel hunden som provicera + att det är ju en liten hund så då behöver man ju inte ha PLI på den. hmmm ELLER????



Puss på dig

2009-06-08 @ 22:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0