Sommar, sommar o sol =)

Hej min vän!
Idag är de sooool ute o ja blir så glad! Hoppas hoppas hoppas de håller i sig i tre dagar till, vi måste ju få en midsommar me sol, annars blir ja ledsen! Idag ska ja följa me Mika o fixa naglarna på lunchen, de är ja o två till här på jobbet, var de andra 17 är någonstans vetefan, men här är de inte i alla fall! Så ja tänkte ta en liten extra lång lunch idag =P Thihi

Igår åkte ju ja o Mika o träna, mycket skönt o fan va vi kämpade! Vi är så bra! Ska nog dit imorn (onsdag) oxå, efter träningen åkte vi o solade inne i stan. Måste ju som sagt bättre på brännan nu, de här fungerar inte =P Mammas bil har ju varit konstig ett tag nu, o igår pajja den ordentligt, stackars mamma, så idag får hon åka komunalt till jobbet, de va nog ett bra tag sen hon gjorde de!

Skönt att de bara är morgondagen kvar o sen någon timme på torsdagen, sen är man ledig i några dagar i alla fall. Ska bli så skönt att komma upp till stugan o bara vara där o ha kul me alla i släkten. Tyvärr kommer inte min kusin Adam =( Han skulle stanna uppe i Sundsvall, men men vi får väl ses någon annan dag!

Nej nu ska ja gå o kolla om ja kan göra någon ritning eller något annat skoj!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0