Woohoo 21 år idag!

Grattis grattis till mig själv =) Ja nu är man ett år äldre, bara 9 år kvar tills 30, haha ångest att tänka så! Nej nu ska vi tänka glada tankar, de är ju nu man ska ha som roligast i livet eller hur ?! thih

Idag kommer de lite folk till mig, moste o hennes familj, min familj, Li, Linnea o Madde kommer me, Mika kanske kollar förbi me men vet inte har inte hört något! Men men de ska bli kanon trevligt i alla fall! Ska köpa tårta o bjuda på o kakor o glass o kanske bullar, allt möjligt! O hoppas att vädre håller i sig hela dagen som igår, underbart!


Igår va ja ju o köpte min mobil =D de blev en röd tjejig sak, är så nöjd så! Thihi men de finns mkt att göra på den, håller på för fullt här me den, har inget alls att göra idag på jobbet så de blir pilla på telefonen o göra lite smått o gott o sen åker ja hem tidigt för att fixa till ikväll, alla på jobbet är jätte nyfikna på va ja ska få i present, haha de är galna här, som små barn allihopa!


Imorn blir de Oleary´s me Helena o kanske några fler, vi ska kolla fotbollen mellan Sverige-England o käka lite gott o dricka lite gott. Mycket trevligt!

O en annan sak, Maddes lägenhet har gått UPP i pris kan ja lova, så de ser ut som att hon flyttar nu, är så glad för hennes skull, de kom oväntat men helt klart så är lägenheten värd de, den är så söt o fin, men hon kommer fixa upp sin nya lya minst lika fin tror ja! =D Thihi, men kommer sakna att ha dig som granne stumpan, vi får se till att ses mkt i alla fall o sen är de ju ett tag kvar tills du flyttar som tur är! Hihi

Nu ska ja sätta igång!
Vi hörs senare!
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0