Fredag i Norberg

Hej alla vänner!
Idag har ja fruktansvärd huvudverk... Hade ingen huvudverk tidigare idag, men efter körlektionen kom de som en smäll i bakhvudet. Inge kul, men Madde har me sig Ipren så får ta en sån helt enkel. Just nu ligger vi i lägeneheten o tar de lugnt o kollar Tv. Madde sover, sötnos. Lina åkte hem idag vid 12 tiden, hon har ju 3 barn, 2 hundar o man att sakna så förstår att hon ville hem, men hon kommer tillbaka på måndag förmiddag. De gick skit bra på körningen idag, är så nöjd så =) Imorn ska ja köra me en ny lärare, men de ska nog gå bra till slut. Snart ska ja o Madde gå till körskolan o göra lite teori. 
Sen ska vi hem o mysa lite o kolla på Let´s Dance.Idag är de fan Elisabeths tur att åka, hon har ingenting att komma me om man jämnför me de andra. O så blire sängen tidigt. Madde ska köra kl.08.00 imorn o ja kl.10.00. Söndag har vi ledigt hela dagen, skönt. Men de lär bli en hel del teori, så vi blir klara. 

Fy fan de här sängarna tar död på en. De är ju inte av de bekvämaste lagret direkt, haha. Lite avis på Lina som får sova i sin egna säng tre nätter nu. Medans vi ska sova här i många nätter till =P hhaha

Jaja nu vakna Madde så nu ska vi snart gå. Skriver kanske mer sen annars skriver ja imorn. 
Saknar er alla där hemma!
Puss Puss


 


Kommentarer
Postat av: Eva Beauchamp

Sofie, verk i huvudvärk stavas med ä...en liten parantes bara...kram

2009-03-06 @ 16:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0