God Morgon, Lördag i Norberg

Hej mina vänner!
Har varit vaken en timme nu, Maddes klocka ringde 07.00 idag, hon gick vid 07.30 för att vara ute i god tid till körlektionen som är klockan 08.00 =) Ja sitter o kollar på allt världelöst som är  på Tv just nu, inge kul alls så då tänkte ja att ja skulle skriva lite här istället, tänkte först göra ett teoriprov men de orkade ja inte. Ska göra lite te o macka innan de är min tur att köra (kl. 10.00)

Blev så irri igår, Niklas åkte ju ut Let´s Dance, va tänker svenska folket med? Inse de, Elisabeth kan inte dansa som de andra, hon har ingenting att komma me! Tycker så synd om Niklas, men han verkade ta de bra i alla fall. Men på något sätt känns de som att Tv4 har gjort upp detta, de tjänar bara pengar på alla som ringer in, så bestämmer de vilka som ska stanna. De kanske inte bestämmer allt, men de känns som att de är uppgjort redan eftersom de va samma visa förra året o året innan.. Men men va ska man göra!

Ikväll är de andra chansen i Melodifestivalen, kommer knappt ihåg vilka som gick till Globen o vilka som gick till Andra Chansen, men de ska vi nog kolla på i alla fall. Sen va de en film på 4an som ja ville se, Employee of the month, så vi får se om Madde oxå vill se den. Imorn är de ledigt från allt körande, vet inte va vi ska göra hela dagen, de lär väl bli en hel del teori i alla fall, haha

Ja o Madde prata igår om att åka hem nästa helg, för de första kan nog både hon o ja behöva att sova i skönare sängar än va vi har nu, sen träffa våra familjer o hundar o samla energi för att åka upp sen på söndagen o köra gärnet me teorin på måndag o uppkörning på onsdagen.Våran körskolelärare tyckte de lät som en mycket bra idé, men som sagt vi får se hur vi gör =) Men tror faktist att de skulle vara skönt! Som ni kanske redan har förstått kommer inte K o Joppe upp till helgen utan vi får ses i sånna fall nästa helg.

Nu ska ja göra lite frukost, Madde  har kört i 32 min nu, hoppas de går bra för henne me den nya läraren "Eva" tror ja hon hette, precis som Maddes mamma =P hihi Jaja vi hörs senare. Ska försöka ta lite bilder så ni får se hur vi bor, lovar =)
Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0