Måndag förmiddag

Hej hej =)
Hann inte skriva imorse, vaknade för sent o skulle både duscha o tvätta en tvätt innan ja gick till jobbet, men tvätten fick vänta o de blev bara en dusch o sen åka till jobbet. Hade en hel del fakturor att göra när ja kom till jobbet, har ju varit borta i 3 dagar o de blir en hel del på de dagarna. Men nu är de gjort i alla fall =) o nu kom Tor me två flyttlådor me 100 tals pärmar som ska sorteras, gud va kul, tack Tor =P haha men då har ja o göra i alla fall, så går tiden fort.

Ja va ju o fixa naglarna hos en tjej på Malmvägen för 2 veckor sen, gick där i mina tidiga tonår o sen hittade ja andra ställen att gå till, men som sagt, hon ja har gått till tidigare, i höstast o förra våren har ju gått på mammaledighet, så tänkte bara gå till henne på Malmvägen tills Camilla kommer tillbaka från mammaledigheten i September, men NEJ TACK. Efter bara 2 veckor har alla naglar släppt, 8 av 10 ser för jävliga ut o tro mig, ja har aldrig haft detta problem tidigare, ja brukar kunna vänta 5 veckor innan påfyllning. Så ett hett tips, gå inte till henne på Malmvägen! Haha. Ja har i alla fall fått en tid idag på Karins Nagelhörna i Solna, där har ja oxå gått tidigare, men blev jobbigt att åka till Solna varje gång, därför böt ja. Men idag ska ja va där 16.00 i alla fall o få mina naglar fixade, skönt ska de bli.
 
Sen ska ja köpa en födelsedags present till min syster, ja åker ju på Onsdag o kommer tillbaka den 18:e o hon fyller den 19:e så tänkte köpa present nu innan ja åker, hinner nog inte sen =) Hon kommer nog gilla de hon ska få, hoppas ja i alla fall =P haha tänkte försöka hinna me en solning i stan oxå, är så blek så de är galet, hatar att va blek, fy fan för de=P Men vi får se om ja hinner me de helt enkelt! Men men nu ska ja jobba lite o va duktig!

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0