Tisdag

Hej alla glada!
Nu är ja på jobbet igen, efter några dagar ledigt i huvudverk =P haha
Men nu är de över o ja mår mkt bättre, idag är de "final" i Linda Rosings program "Den rätte för Rosing", ja vet, de är ett patetiskt program. Om man tänker efter så är de helt sjukt. Hon ska hitta den rätte som hon ska leva me resten av sitt liv. De två som är kvar nu är 19 o 22år, själv är hon nyfylld 35åring o har en dotter som är typ 16år. Va ska killarna säga när de kommer me Linda till sin släkt? Alla ser ju henne som hon som knullade i tv för feler år sedan. Hur kommer de se ut utåt egentligen? De har de nog inte ens tänkt på. Ja tror Hugo vinner hela grejen i alla fall, men han vill ju bara ha uppmärksamhet o status (hur man nu kan få de genom henne) att Linda inte ser egenom de, han är ju så Mediakåt! Jaja, syster kommer över o kollar me mig i alla fall. Sen blire långpromenad me K o Joppe o kanske syster.

De är lite jobbigt just nu, K blev av me bilen han fick låna på jobbet så nu har vi bara den gamla Mazdan kvar, o både ja o K behöver ju bil så nu är de lite jobbigt, men men de är bara att vänta på att de hör av sig från verkstaden o hoppas hoppas att de tar bilen o ger mig pengar! Hoppas hoppas

Nu är de inte många veckor tills Mika kommer hem. Saaaaknar dig raring!! Kom hem nu!!!! O nu är de inte långt kvar till Gotland heller! Wooohooo fan va skoj vi ska ha. Ja är så glad att ja ska dit två ggr i år, de kan bara inte bli bättre. Helt underbart!






hihi mys i massor. Nu har ja käka lunch o ska titta igenom allt som finns att göra resten av dagen på jobbet. Sen bär de ab hemåt, till Joppe o så blir de promenad förhoppningsvis i solen =)

Puss o Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0