Ingen sol =(

Igår vart de en lugn kväll, åt en mysig middag me K, sen tog vi en tur i Ks mammas nya bil, volvo c30. Häfitg bil =) Sen åkte vi o hyrde en film "Yes Man" o myste i soffan lite. De behövde vi älsking, lite tid bara du o ja =)

Idag hade ja hoppas på blå himmel o sol, men nej nej så blev de inte. Ja o Joppe har legat fram tills nu i soffan o bara slappat, K är o hjälper sin pappa me lite saker på tomten, alltid snäll o hjälper till överallt, ibland lite för snäll kanske ;)

Juste har inte berättat de, Mika har fått en galen idé, haha, för ovanlighetensskull. Hon har bokat flyg till Maggan imorn, så imorn drar hon ner dit, ska försöka hitta ett jobb o jobba där nere ett tag, men vecka 29 kommer hon hem för då ska vi fan till Gotland =D haha. Men de är ju 2 månader kvar tills vi ska åka så de lär ju fixa sig hur som helst. Hon vill att ja ska åka ner en vecka till henne me, de vore ju i o för sig underbart att bara va där i solen o ha de skit kul, men de är mkt pengar. De är om ja skulle kunna bo hos henne i hennes lägenhet. Då skulle ja kunna åka, men om ja ska boka hotellrum o allt blir de fan inte billigt =P haha men men vi får se hur de blir!

Imorn vid 10 tiden kör ja henne till Skavsta flygplats (tror ja de va) så idag ja ska försöka vara me henne lite o käka något gott, kommer sakna dig som tusan raring!! Men är glad för din skull! Vi kanske ses senare i sommar annars är de vecka 29 som gäller =D hahh

Nu ska ja klä på mig o sen måste ja hitta på något!
Hörs sen!
Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0