Måndag igen!

God morgon min vän

Helgen har varit lugn o skön. Igår fyllde Stella 3 år, vi firade henne me bad i Edsviken o massa bus o lek =) Joppe va tok nöjd att få träffa sin bästis igen, de va ett tag nu (Lägger upp bilderna ikväll) Efter badet gick vi ut på en äng så de skulle få springa av sig i solen o torka lite, o va får vi syn på i de höga gräset om inte en stor huggorm =O Fy fan för de äckliga kräken, vi vände fort o gick till bilen o o åkte vi hem till Maddes mamma. Där fick vi lite fika o satt o prata en stund, sen bestämde vi oss för att laga fläskfile o någon som liknade coscos fast de inte va de =P ahah, chiliaioli o beasås hade vi till o gott blev de i alla fall! Efter maten låg vi o soffan o va helt slut allihopa, haha! Lite innan 21 gick Madde hem. Tack för en jätte mysig dag vännen!

Idag ska ja in till Odenplan o fixa naglarna o sen har ja faktist bokat ögonfransförlägning, ska ta för och efterbilder så får vi se om de blev någon skillnad =). Klockan 16.00 ska ja vara hos Agnes som har en salong som heter Simonas (http://www.simonas.se) hon är super duktig! Efter de är fixat ska ja åka hemåt, åka o handla på Ica Maxi, vårat kylskåp är såå tomt så de är inte klokt! Haha sne blir de hem o ta en lååångpromenad me Joppe. 

Ja o K har kommit överens om en sak igår, från o me idag den 25 Maj, ska vi inte äta mer skräpmat eller dricka läsk. Om någon av oss bryter löftet måste vi lägga 100kr i en speciell skål. haha vi får se hur länge de håller, men vi ska försöka i alla fall, för att må bättre på alla sätt! Så önska mig lycka till! 

Nu måste ja sätta igång o jobba! Skriver mer sen! 
Puss Puss 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0