Torsdag

Hej min vän

Igår hade ja alldeles för mkt att göra för att skriva på bloggen. Dagen började me att ja fick ett samtal från Helena, en tjej på jobbet, hon stod på Rotebro station o kom ingenstans. Tågen va inställda pga olycka i Väsby, o snäll som ja är tog ja mina bilnycklar o åkte o hämta henne där. hihi, sen när ja kom tillbaka till jobbet då var de fullt pådrag me fakturor o annat skoj så de va bara att sätta sig o fixa allt. Hem på lunchen till Joppe, gick en promenad på 1 timme sen tillbaka till jobbet o förtsätta me fakturorna. Klockan 16.15 kom ja från jobbet till slut, körde förbi Helena till Rotebro igen eftersom tågen fortfarande inte gick. Sen träffade ja Bacon en stund o körde honom till Edsberg, haha värst va ja lekte taxi åt folk igår =P
haha efter mkt om o men hämtade ja Joppe o åkte hem till syster som satt o pluggade. Vi käkade vitlöksbaguette o lite annat smått o gott =) så fastnade ja vid ett program som man egentligen inte ska titta på "Förlossningskliniken" o "Riskförlossningar" men de är galet intressant, men blir man sugen på att skaffa barn efter att ha sett de? Njaaa! 
Men sen när man ser de lilla knytet o allt är över, då är de ju helt underbart.



Idag blir de jobb till 14.30 sen ska ja på begravning me syster, tror de är bra att de hade begravningen så pass fort i alla fall så alla kan få säga farväl till honom o sen försöka gå vidare. Efter begravningen ska ja hem o fixa till de hemma, måste nog städa en del, sen ska vi ju göra om i garderoben så funderar på att börja dra ut lite grejer o försöka få iordning allt ganska snabbt =)
Sen kommer K hem idag, senare ikväll. Han sa att de siktade på att va hemma vid 21 tiden =)

Imorn är de fredag, Woohoo. Va ska man göra i helgen då tro, ferdag kväll ska ja träffa Linnea, vi ska käka lite gott o bara ha de mys, Lördag är de inflyttningsfest hos Cici =) ska bli galet kul! Söndag blir de nog lugnt hoppas ja, sova länge, gå långpromenad o bara ha de skönt. Sen är de måndag igen o en vecka kvar till löning. Denna månad har inte varit rolig, fick ju en veckas mindre lön denna månad för att vi va i Norberg o de har märkts i plånboken vill ja låna, ojojoj så tomt de är, haha! Men snart kommer påfyllning.

Radhuset som ja o mamma va o tittade på i söndags har gått upp me nästan 400.000 så de är bara att glömma tyvärr. Ja skulle köpt de direkt om ja hade haft pengar, men nu är man ju ine världens rikaste o räntorna kommer inte alltid vara som de är idag, så man kan inte räkma på dagens räntor utan måste räkna me vad som kommer oxå tyvärr. I dagens läge kan ju vem som helst köpa nästan vad som helst, men som sagt, räntorna kommer ju me all säkerhet gå upp!

Nu måste ja jobba!
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0