Ensam mamma söker

Ja vet att många av er som läser min blogg tycker ja är skit töntig som följer Ensam mamma söker. Men ja kan inte rå för de. Ja älskar de där programmet, o när de började detta år tyckte ja de va hemskt att Helena sökte så unga killar o tyckte synd om hennes barn. Men ju längre in i programmet man har kommit så har man ju sett hur kärleken mellan henne o Oskar bara har blivit större o större. Den värmen o den känslan när de tittar på varandra går inte att beskriva o som ja sa till mamma igår. Man blir ju inte kär i åldern utan personligheten. O ja tycker de är hur fina som helst ihop o ja önskar dem all lycka till!



Men sen är man ju dubbelmoral i de hela... Ja har ju flera vänner som är tillsammans me mkt äldre killar o vissa har ju redan äldre barn o varit gifta o hela köret, men för deras del tycker ja bara de är hur kul som helst att de kan hitta kärleken o att de funnit någon som de verkligen älskar. Men sen om ja tänker tvärt om, tänk om mina föräldrar va skillda o pappa skulle komma hem me en 25 åring o säga "De här är min nya flickvän" ja hade nog inte tagit de så bra, inte första stunden i alla fall... Men sen om mamma hade kommit hem me en 25 årig kille hade ja nog inte tagit de lika hårt, de blir inte samma rivalitet me en ung kille... Skit svårt att förklara. Men som sagt, man kan inte rå för va man blir kär i...

Sen satt ja o mamma o prata igår om fördomamr till tatueringar. Ja tycker personligen att en tatuering eller mkt tatueringar är galet sexigt. Hela armar o ryggen o ja egentligen kan de inte bli för mkt om de hänger ihop snyggt me allting. Hela kroppen kanske är o ta i men, mkt är galet fint! O min mamma har ju en skräck om tatueringar, att ja eller syster skulle komma hem me en jätte tatuerad kille. Ja men om vi skulle göra de då?
Säg att de tog slut mellan mig o Kim, o ja hittar en ny som ja verkligen älskar o vill vara me. Men han är galet tatuerad.. De betyder väl inte att han har sämre personlighet för de? Han har valt att smycka sin kropp me tatueringar o han tycker de är fint. Han kan ju va väldens snällaste för de? Eller?

    

Jaja vi lever på 2000 talet nu, dags att vakna upp alla 50 o 60 talister =P haha 
Ojoj va långt detta inlägg blev, haha! Nu fick du något att läsa i alla fall =D 



 


Kommentarer
Postat av: Gurra

gumman de är helt rätt. Mycket tatueringar ska de va ;) Kolla bara på mig =D du måste se min nya gaddning. Armen är klar nu, liknar faktist Beckhams en hel del!

2009-11-09 @ 12:54:46
Postat av: Mogge

Jasså så du tycker inte ja är sexig då? Ja har ju ingen tatuering alls =``(

2009-11-09 @ 14:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0