Finns bara en Micke Stahre en Micke Staaaaahre!



AIK:s chefstränare Mikael Stahre utsågs till "årets tränare" på Fotbollsgalan 2009 som gick av stapeln i Malmö Arena under måndagskvällen.

Mikael Stahres första säsong i AIK slutade i stor succé med både SM-Guld samt vinst i Svenska cupen, vilket var Gnagets första "dubbel" genom tiderna. På 35 tävlingsmatcher noterade han som chefstränare 23 vinster, sju oavgjorda matcher samt fem förluster. Målskillnaden var totalt 46-24 i de båda tävlingarna.

På de 15 spelade träningsmatcherna under året blev facit nio segrar, fem oavgjorda och en förlust.

Taget från aikfotboll.se

Min älskade Daniel Örlund va ju nominerad till årets målvakt, men av någon dum jävla anledning fick han inte de priset?! Hur är detta möjigt efter alla nollor han har haft. Helt sjukt, men men vi får va glada åt Stahres pris, för de är han vekrligen värd! Fatta att komma in som ny tränare våren 2009 o jobba hela vägen upp till Guldet OCH Svenska Cupen vinst oxå! Helt otroligt!


En tråkig sak på fotbollsgalan va att för de första så de va nå jävligt knasigt me kamera gubbarna, de visades fel saker, programledarna stod o vifta o visste inte att de va i bild, Adam sa fel flera ggr o ja de va ingen klass på de hela i år.. Men de tråkigaste är att de alltid ska handla o två personer hela galan igenom, igår va de Seger o Zlatan som hela galan handlade om, o visst är de kul för de, men för alla andra som oxå va nominerade då? De borde va så att man max kan få två priser eller liknande =P Alla vill ju va me o vinna, tråkigt om en o samma person får alla priser...

  ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0