GULDFIRANDE

Igår åkte ja hem o mötte upp Tusse o Lucas. Vi busade lite me Joppe o pratade en hel del körkort, eftersom Lucas håller på o tar körkort o Tusse vill oxå ta de så fort som möjligt när hon fyllt 18 (mm de brukar låta så, haha)
När klockan blev 17.30 åkte vi mot Solna, vi skulle käka innan guldfirandet så lika bra att va ute i god tid. Sen glömde vi ju bort att de va köer hela vägen så vi fick ganska brottom i alla fall till slut =P
På Råsunda va de så underbart vacker o så galet mkt folk! Alla sjöng o hade på sig de här guldmössorna vi fick i Göteborg! De släkte ner hela Råsunda o så sjöng vi "Vi ser hur solen stiger över Råsunda..." Såå fint så ja började gråta. Sen var de uppträdande o folk som kom in o sjöng AIK låtar o SM guld låtar, otroligt fint! Sen presenterade de en o en från laget som sprang ut på planen o vilket jubel de blev när Bojan, Obolo, Mutumba, Tjernström, Örlund, Pavey, Flavio o Jonsson klev ut på planen!

– Det är det största jag upplevt, det slår allt, säger Bojan Djordjic.

AIK bjöd på en jättefest på Råsunda i går. Både klubben och fansen sköt fyrverkerier. Publiken sjöng. Spelarna sjöng. Publiken dansade, och spelarna dansade. Ingen av dem ville att det skulle ta slut.

– Att få det här mottagandet i Sverige. Och att vinna SM-guld med mitt AIK, det går inte att jämföra med något säger Bojan Djordjic.

Djordjic tog som vanligt på sig rollen som publikfriare. Han tog ton när han fick mikrofonen av konferencieren. Och hans skrålande om att Daniel Tjernström ska till landslaget fick mer jubel än Dogge Doggelito och Niklas Strömstedt tillsammans.

”Är fantastisk”

– Publiken är helt fantastisk. De gjorde upp och ned på Arlanda och de gjorde upp och ned på Kungsgatan. Och så kommer de till Råsunda och gör så här. Det är det största jag upplevt, säger Djordjic.

Även backbjässen Nils-Eric Johansson var märkbart rörd över hyllningarna.

– Jag tror inte att det har släppt än. Man gör så jävla många glada, det är så många som lever för det här, säger han.



Taget från Aftonbladet.se


Kommentarer
Postat av: Sonja

Grattis till guldet. De är ni värda!



Du som alltid skriver veckoplanerna, hallå vart tog de vägen =P

2009-11-03 @ 10:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0