Kärlek vid första ögonkastet?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Tror du på evig kärlek? Tror du att de finns någon för alla där ute?

Jag tror absolut på kärlek vid första ögonkastet. Hittade detta på en blogg..
"Kärlek vid första ögonkastet? Det är något jag verkligen tror på! Du måste lita på ödet. Vem gillar inte den idén att du kan se någon imorgon och att hon kan vara ditt livs kärlek? Det är väldigt romantiskt"
De stämmer ju så sjukt bra. Tänk om man skulle träffa någon ute på ett fik eller en fest eller krogen o man bara känner att de är helt rätt. Klart man kan tänka så o fantisera iväg, men tänk om man kände så, båda två o de bara klickade direkt. Fan va ballt egentligen! Har flera vänner som träffat sina partners på olika konstiga sätt, en vän träffade sin kille, som hon nu är förlovad me, i toalettkön på en konsert. En annan träffade sin kille när hon va ute o käkade med sin dåvarande kille, i baren, o han va i sin tur ute me sin dåvarande tjej. De sa bara klick o båda lämnade de andra för varandra, haha sjukt va? Men de vore häftigt att få känna så, de måste vara en grym känsla! Haha vi får väl se va som händer, haha! 
Just nu vill ja bara ta dagen som den kommer o njuta av allt runt omkring

♥ 



Kommentarer
Postat av: Bettan

Vännen, även om de inte höll denna gång, så finns de någon där ute för dig. Någon som du kanske redan känner, någon som du aldrig träffat eller någon du hittar tillbaka till. Gammal kärlek rostar aldrig, men du kanske hittar ännu bättre på vägen?



Oj vilka visdomsord. Men vill bara att du ska va lycklig. DU hittar DIN prins, de lovar ja!

2009-11-20 @ 09:34:47
Postat av: Matte

De klart ja tror på evig kärlek o kärlek vid första ögonkastet! De är äkta kärlek de!

2009-11-20 @ 10:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0