09.10.28

Gårdagen va inge rolig alls men förhoppningsvis går de mot bättre tider nu o ja vill vill vill att de ska fungera nu älskling. Alla har sina upp o nergångar men som du sa igår, de får inte bli så att man stannar i nedgången utan vi måste hjälpas åt o klättra uppåt.
♥Jag Älskar Dig♥

Nog om det

Igår innan stallet kom Linnea hem till mig, vi åkte o lämna Joppe hos mamma o pappa, sen blev de mkt prat o pizza innan ridningen på stallet. På ridningen gick de helt Ok men de är sån sjuk skillnad på Namir o Kazano. Kazano är stor, stel o man måste vara sjukt mjuk på handen. Namir är liten, mjuk o man måste vara sjukt hårdhänt för att han ska fatta! Haha men men ja lär mig väl honom oxå, haha!

Idag är de match!! AIK-Örebro! O Göteborg spelade ju oavgjort igår! MOOAHAHA! Så nu ligger vi på samma poäng, fast vi har en match mindre spelad. Så detta betyder att om vi vinner ikväll behöver vi bara spela oavgjort i matchen nere i Göteborg, för att få SM GULD! Däremot om vi skulle förlora ikväll.. Då måste vi vinna matchen i Göteborg. Så vilket betyder att matchen avgörs vilket fall som helst nere i Göteborg o ja måste ju bara vara där nere då så är de! Spelar ingen roll om de förlorar, då får vi fira SM silver =) haha. Ja är så stolt över grabbarna, de har kämpat o kämpat sig igenom allsvenskan 2009 o de har gått från klarhet till klarhet. Kom igen nu! Vi tar detta!  

♥ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0