Föräldrar utan tid...

Okej nu kommer ett sånt där irriterande inlägg igen! haha
Ja jobbar ju för ett ställe som kopplar ihop familjer med barnvakter och får titt som tätt erbjudande från olika familjer som vill ha hjälp me allt från en gång i veckan till varje dag 8 timmar om dagen!
O de är väl så att mammor o pappor i dessa dagar inte har den tiden de borde ha eller har den orken de borde ha för barnen. Då är de ju bra att man kan hyra in barnvakter som kan göra massa kul me barnen eller bara vara där o finnas där.. 

Jag själv tycker de är tråkigt att de finns föräldrar som knappt träffar sina barn, jobbar jobbar jobbar o när de kommer hem ska barnen sova.. Tycker däremot de är helt männskligt om man vill ha hjälp att hämta barnen tidigt på dagis (kanske vid 14-15 tiden) o sen att de vill att barnen får mat o allt detta är färdigt när man kommer hem, kanske 2-3 ggr i veckan. 
O dessa barn som kommer först på morgonen till dagis o får stanna till sist, de finns alltid sånna barn på alla dagis o detta är hemskt o synd om barnen, men vissa föräldrar kanske inte har ekonomin eller möjlighet att lämna senare eller hämta tidigare. Så visst är de bra att om man inte har möjlighet att någon annan tar hem dina barn från dagis o lagar mat till dem ibland. 

Men ja fick de sjukaste förfrågan alldeles nyss, trodde inte i min vildaste fantasi att de fanns någon förälder i världen som skulle be om detta, men som sagt man kanske borde sluta bli förvånad över hur människor tänker o behandlar annat levande ting! 

Min chef kontaktar mig o berättar om en familj som har en 3 månaders baby, som de behöver hjälp med om nätterna?! "De jobbar väldigt mkt o behöver få sova ostört om nätterna utan bebisskrik o annat krävande"
De ville att man skulle komma vid 22 tiden o ta hand om barnet när de ska gå o sova, o sen vara där under natten o ta hand om barnet när de vaknar... Fram tills 7 på morgonen när föräldrarna går upp.

Men VA?! Va fan är världen på väg! Förlåt de kanske är upp till var o en men vadå? Bebisen är 3 månader gammal o de har redan "tröttnat" o vill lämna bort barnet till någon annan under natten? Ingår inte detta med skrik, sömnlösa nätter o annat när man fått barn? Ingår inte de i planen att man är mamma/pappaledig när man skaffat barn för att orka me detta o för att få umgås me barnet? Varför skaffar man barn om man inte har tiden till de? Hade dem tänkt ha en nattnanny hela barnens uppväxt eller vad? 

Haha ja blir bara så chockad att föräldrar kan tänka dessa tankar...
Vart är detta på väg?! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va är de för föräldrar? Stackars barn! Man skaffar väl barn för att man vill o för att man vill ha familj? Då får man vara berädd att ge upp en del av karriären! IDIOTER

2009-10-23 @ 12:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0