Hemma igår, hemma idag

Igår mådde ja inge vidare, kände av i hals o näsa. Så ja blev hemma. Låg o kolla film, stökade lite hemma o kollade en film till. Senare kom syster förbi. Vi kollade på Idol o sen Inlåst. För de första höll ja på att skämmas ihjäl när Camilla trodde de va hon som gick vidare, när de va Carolina som gick vidare.. Fy va jobbigt! Haha
Ja är såååå nyfiken vilka juryn väljer ikväll, de där 4 som de ska välja ut! Rasmus Ingdahl! Rasmus Ingdahl!!! Han måste komma me bara så är de o de me basta! Haha!
Sen de här programmet Inlåst, de va bra men grabbarna verkar ju inte ens klara av att vara där under ett dygn o ja hoppas att de här "gamla brottslingarna" får de att förstå att de inte är bra eller Ok att hålla på som de gör, så de inte blir tvärtom att de yngre blir inspererade av de här äldre o ser upp till de o va de har gjort... Vi får väl se!

Idag blir de lugnt o sen en lååång promenad me Joppe i de fina vädret. Är hemma hos mamma o pappa just nu. Vi hade ju bokat in Andreas, en snickare som skulle komma till oss idag o bygga väggen o allt så ja kunde inte va hemma o vila, men de är tur att man har ett extra hem att åka hem till =) Ikväll blir de IDOL så klart, sen ska ja bara fixa o trixa hemma i de "nya" sovrumet, haha! Kanske kolla på den nya filmen ja köpte här om dagen, Johan Falk filmen, hmm ja vi får väl se.

Håll tummarna för rasmus ikväll i alla fall! O om han inte kommer me så ska fan någon annan ge honom ett kontrakt =P haha!



Lyssna o njut! Hörs senare!
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0