09.09.21

God morgon!
Oj va gott ja sov i natt, hihi skönt att va hemma i sin egen säng! Drömde massa konstiga drömmar om bla gamla vänner o platser ja va på när ja va liten, hmm undra va de betyder?
Idag är de inge sol i alla fall, grått o trist väder ute, typiskt september/oktober väder. Vi får va glada att vi haft så mkt sol som vi ändå haft i september!

Idag blir de hem till Joppe på lunchen, ska åka o lämna in ett minnesstick me bilder på min gamla chef på lucnhen oxå, vi ska göra ett fotocollage till honom. Vi ska säga tack o fira honom en sista gång nu på fredag, eftersom han har slutat på kontoret. Så de måste fixas oxå! Efter lucnhen blir de jobb fram till 15-15.30 sen måste ja hem o plocka undan de sista, sen kommer Ks morfar o K hem o ska lägga parketten i hallen o köket, hoppas de går bra o att de blir som vi vill! Ja tänker nog ta Joppe o smita hem till mamma o pappa under tiden de är hemma o fixar, så vi inte är ivägen!

Vet ni? De här fallet med Linda o Mats, hon som "försvann" veckan innan deras bröllop, o han som satt i efterlyst o vädjade till svenska folket hitta hans fru? Ni vet? Hur sjukt är de inte nu att han sitter annhållen för mordet? När GW sa att han trodde de va han tänkte ja "Nej men så kall o bra skådespelare kan man väl ändå inte va..."
På expressen.se skriver de

Linda Chens bröllopsdröm kan ha blivit hennes död.
Det befarar vännerna.
- Mats ville aldrig gifta sig. Det var Linda som övertalade honom till det, säger Basuba Östling till Dalarnas Tidning. 

Bröllopsbilder togs i Kina inför det svenska bröllopet. De visar ett leende och lyckligt par. Men flera av Lindas närmaste vänner har reagerat på det som Mats Alm har sagt i media om det stundade bröllopet.
Han ljuger om det romantiska frieriet, hävdar vännerna.
- Det var Linda som friade till Mats, säger Lindas vänner Busaba och Tomas Östling, till Dalarnas Tidningar.

Lindas dröm var att få bära vit klänning och vara prinsessa för en dag. Men drömmen delades inte av fästmannen Mats Alm, hävdar vännerna.
För dem ska Linda Chen ha berättat att Mats Alm först sagt nej till att gifta sig.
- Men hon pratade till sig det. Hon ville det så gärna, säger Basuba Östling till Dalarnas Tidning.
Bröllopsfesten var inplanerad in i minsta detalj, trodde Linda.
Vad hon inte visste var att Mats Alm inte alls hade beställt bröllopsmaten till festen.
- Vi fick det klart för oss först när släktingar till Mats Alm kom hit, strax före bröllopet, och ville avbeställa maten. Men här hade han inte beställt något, säger anonym butikspersonal till tidningen.

Eftersom Mats Alm förnekar mord och människoro är en en av de viktigaste frågorna hur han kom till fyndplatsen.
Expressen pratade i går med 17-åriga Elinor Ryberg. Hon berättar att i fredags morse hoppade en man i 30-årsåldern på bussen. Hans utseende stämde överens med Mats Alm.
- Han hade mörka kläder på sig, huvtröja och var runt 175 centimeter lång. Jag tror att han var mellanblond, säger Elinor Ryberg.
Hon reagerade på att han hoppade av där.
- Det brukar aldrig hoppa av folk där, så det tyckte jag var konstigt.
Vägen från busshåll-platsen leder raka vägen där Linda Chen hittades senare samma kväll.
Elinor har berättat om sina iakttagelser för polisen.


Skumt är de i alla fall, men som ja sagt tidigare, man blir knappt chockad längre va som händer ute i världen. Folk verkar kunna göra vad som helst... Vi får se vart detta leder! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0