09.09.24

En dag kvar! Imorn är de löning, woohoo. Inte för att ja kommer ha speciellt mkt kvar av den men i alla fall. Haha här ska sparas o lägga undan pengar till göteborg o betala räkningar o ja, ja vet inte allt! Haha men skönt att få in lite pengar på kontot. De är aldrig fel! 
Idag blir de jobb fram till lunch, sen hem o gå ut me Joppe. Tillbaka till jobbet o jobba till typ 15-16 sen ska ja åka in o möta syster i stan o sola lite, efter solningen blir de hem till lilla Joppe igen o ta en promenad, sen ska ja o syster myyyyysa hela kvällen =) hihi

Är de nå bra på tv ikväll då? Hmm Idol så klart kl 20.00, Lyxfällan 21.00 sen är de de här programet Nöjespokalen kl 22.00 har hört att de är ganska kul, kanske ska titta på de =P  Har ni sett programet scarred på MTV? haha de är nog de sjukaste programet som gjort men ändå kan man inte slita sig, de är folk som har varit med om olykor där de brytit typ ben, armar, fötter, händer eller slagit sig rikitgt illa som har filmat de för eget bruk o sen fått me olyckan på film =P Sjukt!

 

 

Jaja nu ska ja jobba!
Hörs senare!
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0