Dagens nyheter =)

Kommer ni ihåg de här paret som de skrevs om så mkt i tidningarna? De skulle gifta sig o dagen innan bröllopet försvann tjejen? Linda Chens heter hon som försvann.. Nu i alla fall är hennes sambo/man/pojkvän va man nu ska kalla de oxå borta, han kom inte till sitt jobb o nu har ingen hört npgonting från honom sen i tisdags.. Skumt?!
Han är ju inte misstänkt för något så polisen tror inte att han har försvunnit självmant, hans familj är jätte oroliga att han har blivit undanrljd på något sätt, hemskt tycker ja! Hoppas de hittar honom

Clara Hermelin, 22år, bölev mördad av sin expojkvän den 1 Juni i år. Han mördade henne för att hon gjorde slut me honom. De hade en dotter på ett år tillsammans, barnet satt i köket under tiden han mördade sin flickvän, barnet mamma.. Helt sjukt!

Enligt aftonbladet.se ville hälften av 153 kvinnor som dödades av sin exman/expojkvän/pojkvän komma ur en relation me svartsjuka, krav o kontroll.
Bara för att de gått fel på vägen o man inte passar ihop längre, så ska man bli mördad? De finns många människor där ute som borde få hjälp, många som inte kan kontrollera sig själva.

Ja är så glad att ja har träffat K. Han skulle aldrig göra mig eller någon annan i min närhet illa.

Har många vänner som dejtat och är eller har varit tillsammans me helt galna killar. Som slår, hotar o bestämmer hur de ska va o de har ingen talan. O många av de vågar inte lämna dessa grabbar. Hade en vän förut som blev misshandlad av sin pojkvän, ja va orolig varje gång hon sa något opassande inför honom, varje gång de åkte hem tillsammans, varje gång de va på fest ihop o varje gång man märkte på honom att något va fel, då visste man att hon fick ta skiten även om de inte va hon som gjort något. De är fruktansvärt om man tänker på hur många som lever så idag. Hon har kommit bort från honom idag. O han mår bättre han me.

De kanske är lätt att stå vid sidan av o säga "hon är dum som inte lämnar honom" eller "varför gör hon inget åt de.." men de kanske inte är så lätt att vara utsatt o rätt hela tiden o så kanske de inte vågar prata me någon om de...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0